Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / SYYSkausi '10

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Ria

Jäässä
Liittynyt
17.10.2001
Viestit
3230
Mikäli käyttäjä ei läpäise testiä, ohjelma lähettää esim. Facebookiin statuspäivityksen, jonka mukaan käyttäjä on liian humalassa pystyäkseen kirjoittamaan juuri nyt (NN is too intoxicated to post right now).
Sekin saattaa vaan olla melko noloa jos statuksena näkyy jatkuvasti/ihan väärään aikaan, että käyttäjä on liian humalassa..
 

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Tuo on myös kätevä lapsilukko, kun nuorimmat eivät osaa englantia ja vähän vanhempi energiajuomasukupolvi ei jaksa pitää sormea tuossa kahta sekuntia kauempaa paikallaan.
 

Sinäputki

Troll
Liittynyt
13.7.2010
Viestit
4216
Sijainti
Trollhättan
Tuo on myös kätevä lapsilukko, kun nuorimmat eivät osaa englantia ja vähän vanhempi energiajuomasukupolvi ei jaksa pitää sormea tuossa kahta sekuntia kauempaa paikallaan.
Onneksi kaksi sekuntia riittää siihen, että sen kursorin saa laitettua ympyrän sisälle. Sitten voi ottaa sormensa pois hiireltä ja työntää kitaansa lisempää juotavaa. Eli ei siinä sormea tarvitse pitää, ainoastaan ohjata kursori ton ympyrän sisään ja sen jälkeen olla koskettamatta ympyrän reunoja.

EDIT: Kas, siinä luki "Follow the finger". En huomannut. Eli kai se sitten vaatii pientä tarkkaavaisuutta. Mutta entäs jos on selvin päin, mutta on esim. sairastanut koko elämänsä ajan sairautta, joka saa kädet vapisemaan?
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24278
Sijainti
lappeen Ranta
Koko YLEn juttu.

Tuostapa tuli mieleen erään läheisen tapaus. Hän sai elämänsä ensimmäiset sakot ollessaan palaamassa poliisikoulun pääsykokeesta. Jollain konstilla hän oli saanut kiihdytettyä vanhan kaapparimallin Fiatinsa sellaiseen menoon, että siihen oli syytä puuttua pienellä sakolla. Kyllä hänestä poliisi tuli ja hänet palkittiin uransa aikana muutaman kerran ajotaidoistaan.
Ihan kätevää varmaan kun sattoi antaa hiukan paskemmankin auton takaa-ajotehtäviin ilman pelkoa että vauhtia ei irtoa tarpeeksi. :idea:
 

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Michael Jackson: Breaking News

Michael Jacksonilta on tullut postuumisti uusi single Breaking News, joka promotoi joulukuussa julkaistavaa ennenjulkisematonta materiaalia sisältävää levyä, nimeltään ysinkertaisesti Michael. Heti tuoreeltaan Michaelin äiti, kaksi vanhinta lasta ja sisar LaToya ovat epäilleet singlejulkaisun aitoutta.

LaToya mm. sanoo, ettei kuulosta Michaelilta. Minun korvani mukaan Michaelin laulu on ennenkin (varsinkin loppuvuosinaan) kuulostanut tuolta, mutta kappale ei kuulosta Michaelin sävellykseltä. Mikä sinällään ei ole tavatonta, on hän käyttänyt myös ulkopuolisia säveltäjiä levyillään tähänkin asti.

Sitä ei tiedetä kuinka puolivalmis kappale oli, eli kuinka paljon siihen on jälkikäteen ympätty ja esim lauluja korjailtu ja monistettu, joten ei siinä välttämättä hirvittävästi Michaelia olekaan. Vähän tuossa (samaten kun vielä MJ:n elinaikana vuotaneessa Xscapessa) on sellaista "tällaista sen olisi pitänyt olla"-yritystä havaittavissa. Viimeinen levy Invincible kun oli aika pliisu ja täynnä slovareita.

Iltalehti
Wikipedia
 
Viimeksi muokattu:

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Pffft. Vähän alkaa maku mennä levy-yhtiönkin riistolta. Saatanan perkeleet imevät netistä warettavan nörtin kuiviin ja samalla itse painavat rahaa hyväksikäyttämällä kuolleen miehen brändiä. Moraali, onko sitä enää noilla niljakkeilla? Ihan varmasti ainakin osa noista kappaleista on jonkun replican äänittämiä, tai ainakin vahvasti jälkityöstettyjä.
 

Archie

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
13050
Uusimassa kuorosodassa kuoroja vetävät Meiju Suvas, Suvi Teräsniska, Emma Salokoski, Aste, Olli Herman ja Pete Parkkonen.

Lienen tippunut ajanrattaalta, kun tiedän vain Meiju Suvaksen ja Pete Parkkosen (Idols?)..

Eipä sikäli, että katsoisin ohjelmaa.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Red Bullin 30 parasta työntekijää yritetään napata

Kilpailevat F1-tallit ovat jo lähestyneet sopimustarjouksilla valmistajien maailmanmestaruuden voittaneen Red Bullin työntekijöitä.

- 30 parhaan työntekijämme joukossa ei ole ketään sellaista, joka ei olisi jo saanut tarjousta kilpailevalta tallilta, paljastaa Red Bullin moottoriurheiluasioiden neuvonantaja Helmut Marko.

Red Bullilla ei kuitenkaan pelätä mestaruustiimin hajoamista.

- Me olemme sitoneet kaikki huippukyvyt talliimme pitkällä tähtäimellä, Marko sanoo.

Red Bullin tekninen johtaja Adrian Newey olisi kaikista houkuttelevin kaappaus muille talleille.

- Adrian on toistuvasti korostanut Red Bullin olevan hänen viimeinen työpaikkansa formula ykkösissä, vaikka hän tienaisi jostain muualta enemmän rahaa, Marko tietää.

Neweyn ohella Red Bullin avainhenkilöitä ovat aerodynamiikkajohtaja Peter Prodromou, pääsuunnittelija Rob Marshall, pääinsinööri Paul Monaghan sekä johtava kisainsinööri Ian Morgan.

- Newey ei pysty yksin saavuttamaan mitään. Jokainen 560 työntekijästämme on mukana menestyksessä, Marko korostaa.
Toi on vähän sellanen lausunto, että varmasti nostaa jokaisen työmotivaatiota joka ei tarjousta kilpailevasta tallista saanut.
 

FW08

Registered User of Talent
Liittynyt
9.7.2008
Viestit
22189
Sijainti
Behind the rabbit
Toi on vähän sellanen lausunto, että varmasti nostaa jokaisen työmotivaatiota joka ei tarjousta kilpailevasta tallista saanut.
Asiasta mitään tietämättä veikkaisin englanninkielisen sanamuodon olleen top employees, joka kääntyisi ennemminkin "ratkaisevilla paikoilla oleviksi työntekijöiksi".

Mutta saatan hyvin olla väärässä. Ei olis eka kerta.
 

Vellu

Kuninkaalleninen
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
18051
Sijainti
Vantaa, Finland
No tietäväthän sitten, että ketkä on niitä toppeja ja ketkä ei! Ei kannata pyytää lisää liksaa, jos ei ole topitettu.
 

FW08

Registered User of Talent
Liittynyt
9.7.2008
Viestit
22189
Sijainti
Behind the rabbit
"Of the top 30 people who work for us, there is no one who has not already received an offer from a competing team," said the Austrian, who is Dietrich Mateschitz's right hand man on motor racing matters.
Linkki

30 parhaan työntekijämme joukossa ei ole ketään sellaista, joka ei olisi jo saanut tarjousta kilpailevalta tallilta, paljastaa Red Bullin moottoriurheiluasioiden neuvonantaja Helmut Marko.
Linkki

Maikkari tekee nämä käännöksensä näemmä edelleen Google Transaltorin ja jonkun serkkutytön voimin.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös