Matkakuume!

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Tuossa tänään reissussa alustavasti sovittiin vaemon kanssa, että lähdetään tammikuun lopussa viikoksi pohjoiseen suksimaan ja keräämään voimia muuttorulianssiin.

Ja etenkin vaimolle hetken henkinen huili, kun on vääntänyt töitä putiikin kanssa kuin heikkopäinen liki yhtäsoittoa kesästä saakka. Tämä joulu oli The Läpimurto, myynti oli sellainen että oksat pois (kuusesta).

Kokeillaan jos päästäisin samaan paikkaan Ylläkselle kuin viimeksi.
Vältelkää Ylläksen baareja, tai saatatte törmätä sukulaiseeni.
 

Örfil

Guest
Hieno homma! Homma skulaa ja pelittää. On aina ilonen asia kun yrittäjyys palkitaan. Toivottavasti myös jatkossa kassakone kilisee.
Kyllä siinä vähän huokaistiin helpotuksesta, kun kerran isoja kuvioita tässä lähdettiin virittelemään eli asuntoakin vaihtoon ymsyms.

Olen siinä mielessä onnenpekka, että vaimolla on tukevasti jalat maassa (en tarkoita sillä että on tolkuton fläsä) eikä uneksi mistään ökyelämästä vaan ihan normaalista + 2000 e/kk liksasta oman työn kautta. Jos tulee enemmän, niin ihan kiva, mutta se on sitten kiva bonus ja palkka hyvin tehdystä työstä.

Näin tällä hetkellä, hyvältä näyttää, mutta parasta toivoen ja pahimpaan varautuen rahojen kanssa. Kädestä suuhun elellään, mutta sapuskaa on ja oma katto pään päällä. Eipä tässä ihminen muuta tarvitse.
Paitsi joku suht uusi TT olisi poikaa :eek:
 

Örfil

Guest
No saateri, eilen tuli eka palkka (235,41 e) ja heti mällätään!

Varattu viikko Ylläkseltä helmikuun alusta. Emme saaneet sitä superluksuskohuökymökkiä, jonka vuokrasimme viimeksi vaimon erään koskilaisen tutun kautta spesiaalihinnalla ja tyydyimme mökkivälityksen tarjontaan. Ihan jees kortteeri löytyi kuitenkin eli siinä on kaikki ekstra tarpeellinenkin = pesukone, kuivauskaappi ja suksihuoltotilat (veden, lämmityksen ja wc:n lisäksi tietenkin).

Nyt jää mäkisukset kotiin, sillä ehdottomasti viime reissun hiihtokilsat ON lyötävä ja se tarkoittaa että mäjessä ei patsastella yhtään päivää. On samalla elämäni ensimmäinen lapinreissu etten mene mäkeen ja samalla tulee 30 vuotta siitä, kun olin ensimmäistä kertaa Lapissa (1987) ja sattumoisin juuri nimenomaisella tunturilla. Sattumaako?
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Hetkonen. 235,41€ / viikko? Siis mökki?

edit: Jaa. Luin väärin. Missäs mun silmälasit olikaan?
 

Örfil

Guest
Eiku palkka, tämän kuun :eek:

Päätoimisena rattopoikana kun nykyään elelen, vaimo maksoi tietenkin vuokran. Mä vähän hämäsin ja annoin toki ymmärtää tahallani että minä muka makselisin jotain taloutemme kuluista.
 

Örfil

Guest
Ainoa joka tässä stressaa on Rieppo ite :D ja se vähän huolestuttaa nytkyllä!



Täytys aina muistaa että se näkymä oman kyökin akkunasta ei ole sama kuin jollain toisella hahmolla.

:thumbup:

Kilsoja tulee automaattisesti lisää kun ei käy mäessä, don't worry, drive a lorry sanoisi rekkakuski.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Ok. Itse en jaksaisi hiihdellä kolmena perättäisenä päivänä. En kyllä mitään muutakaan lajia harrastaa kolmena perättäisenä päivänä. Paitsi ehkä frisbeetä nakella. Mutta neljäs olis liikaa siinäkin. Kokeillu olen.

Aijaijai, 297 km uintia tänä vuonna. Kertaa jäi vaille 300 km.:thumbfh:
 

Örfil

Guest
Vaimo on mukana, se on "lepopäivä" aina kun yhdessä hiihdellään.

Hommahan menee niin, että yhdessä suksitaan aamusta 10-15 km => tauko => vaimo palaa mökille ja minä jatkan x km siihen päälle rivakammalla vauhdilla.

Viisi päivää meni ihan hienosti viimeksi ladulla, mutta välissä oli yksi mäkipäivä ja se ei ollut yhtään sen enempää lepoa ainakaan kintuille, mutta toki käsille.

Pyydän kuitenkin kansalaisia olemaan huolestumatta niin fyysisen kuin henkisenkään terveyteni puolesta kohtuuttomasti lomamme aikana. Arvostan toki huolenpitoa ja lisäänkin oitis kaikki forumistit uudelleen joululahjalistalleni.
 

Makkonen

Guest
Olen huolissani Örfilin niin fyysisestä kuin henkisestä voinnista loman aikana.
 

Örfil

Guest
Vähän pitää toki olla, ei niitä joululahjoja noin vaan saakaan, mutta ei kannata olla kohtuuttomasti.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Vaimo on mukana, se on "lepopäivä" aina kun yhdessä hiihdellään.

Hommahan menee niin, että yhdessä suksitaan aamusta 10-15 km => tauko => vaimo palaa mökille ja minä jatkan x km siihen päälle rivakammalla vauhdilla.
Mä taas hiihtelen omaa vauhtiani edellä ja jään odottelemahan yleensä jonnekin laavulle. Vaimoke yleensä kertoo saapuessaan julkkiskohtaamisistaan.
 
Ylös