Mestis 2011-2012

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Saa Mosse huokaista helpotuksesta, ei tarvita rantaleluja huomenna.
Jotain siellä on taas tupeloitu. Hokki karkasi 3-0 johtoon eikä viimisen erän takaa-ajo riittänyt kuin maalin päähän. Sarja taas tasan. Huomenna viides näytös.

Tuskallista touhua on. Siinä määrin päätä lyödään seinään, että puhetta on jo ensi kaudesta. Tappiomielialan leviäminen on sinänsä ymmärrettävää, että samaan aikaan kun myö nuhjataan Hokin kanssa vuorovedoin seuraava vastus Sport nuijii TuTon suoraan neljässä pelissä ja murskaavilla maalimäärillä. Toivotaan nyt parasta kuitenkin vielä.

Ensi kausi tosin houkuttelee ajatuksia, sillä taloustilanne on erinomainen. Velat on maksettu pois jo joulukuussa ja kausibudjetti on jo tässä vaiheessa ylijäämäinen. Seuraavan kauden joukkueen kasaamiseen siis on entistä enemmän resursseja. Juujärvi aloitti sen työn marraskuussa ja joku johtoidea joukkuuesta on jo olemassakin.
Hirmujoukkueesta puhutaan. Mahdollistako vai haaveita lain, mene ja tiedä.

Tätä kautta jäljellä kuitenkin, päähuomio siihen vielä.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
KooKoo voitti jatkoajalla Hokin. Tilanne nyt 3 - 2 KooKoo:lle. Jatkuu maanantaina. Tuleekohan taas kotivoitto? :rolleyes:
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Joop. Julkunen teki sen taas, voittomaalin, jatkoerässä.

Oli lauantain tuomarityöskentely luokatonta. Vepsäläinen-Pajula veti kyllä pohjat, en muista Kouvolassa huonompaa suoritusta nähneeni, edes Pöyhöseltä. Kolmanteen erään seeprat saatteli julma vihellyskonsertti joka kuului varmaan Manskille saakka..
edit: Semmoiseen erikoiseen episodiin tunteiden lämpiäminenkin johti, että omat järkkärit tuli siihin pällistelemään meidän katsomon eteen. Vieraskatsomon ympäristössä se on ihan normaalia, mutta harvemmin näin päin. No, ei siinä mitään dramatiikkaa sen kummemmin. Haukutaan kyllä kovaa muttei myö purra. :eek:

Itse peli oli taas jumalattoman vaikea. Hokin sumputuskahvakiekko sotki koko touhun järkyttäväksi sohlaamiseksi. Siihen päälle tunarien älyvapaat vislailut, niin eipä ollut kaunista katseltavaa.
En tiedä onko kuinka moni valmentaja käyttänyt "lisäaikalisä"-kikkakuutosta, jota Juujärvi on nyt parissa matsissa käyttänyt. JJ nimittäin vaihtaa maalivahtia yhden vaihdon ajan, siis Kaulio Rämön tilalle ja seuraavalla katkolla takaisin. Siinähän kuluu sen verran aikaa, että ukot ehtii hengähtää. Säännöt ei sitä kikkaa kiellä, mutta kieltämättä hieman "sääntöjen hengen vastainen" temppu. Vähän kuten McLarenin toinen jarrupedaali kauden '98 alussa.. saa nähdä onko liitto jotain mieltä.

Tänään sitten Kajaanista se vierasvoitto, ettei tarvi enää seitsemättä matsia vääntää. Eiks jeh?
 
Viimeksi muokattu:

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Jeh, 0-3. Hokki kesälomille ja meillä jatkuu perjantaina Sumulaaksossa välierien ensimmäisellä näytöksellä Sportia vastaan.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Suomi-sarjasta karsintasarjaan osallistuvat, kuten jo ennakoitu, KeuPa, HCK ja KOOVEE. Yksi kierros siellä pelaamatta, mutta se ei muuta enää kuin korkeintaan karsintasarjan otteluohjelmaa.
Mestiksen jumbofinaalissa LeKi ja Peliitat hiulaavat kotivoittojen sarjaa. Voitot tasan 2-2.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Noniin, törpöt. Alkaa kutina olla jo aika kova, Mestiksen maukkaan el clasico -välieräsarjan alkuun on aikaa 6 tuntia. Mikään ei aiheuta niin huimaa tunnelmaa halliin kuin KooKoon ja Sportin väliset pelit.

KooKoon pääsee parhaalla mahdollisella kokoonpanolla hommiin. Toki Laukkanen ja Veistola ovat poissa koko loppukauden, mutta Hokkanen oli jo maanantaina rivissä ja tänään myös Siren palaa sairaslomaltaan.
Tärkeää olisi tänään ottaa avausvoitto, nimittäin pakkovoiton hakeminen vieraista ei ole missään niin vaikeaa kuin Kuparisaaressa. Omat pallot olisi pidettävä ehdottomasti. Vaikka Hokki-sarja meillä vähän venähtikin, niin huilipäiviä on ollut kyllä riittävästi. Siinä ei Sport saa etua. Jos jotakin etuja täytyisi kaivella niin KooKoo on pelannut jo 6 ottelua playoff-kiekkoa, kun Sport suijaili Toverien yli käytännössä ilman taistelua. Se saattaa näkyä ehkä ensimmäisessä pelissä, mutta siihen se jää.

Veikkaan että tässä sarjassa pelataan kaikki 5 matsia. Tiukkaa tulee olemaan ja tämä voi kääntyä kummin päin hyvänsä.

Toisessa välieräparissa Jokipojat haastaa Jukurit. Jokipo ei ole ollut mikkeliläisille mitenkään helppo vastus koskaan, joten heilutellaan peukkuja myös Joensuun suuntaan.

---

Playout-sarjassa Peliitat löi keskiviikkona LeKin vieraskentällä ja siirtyi sarjassa 2-3 johtoon, joten Heinolan hemmoilla on tänään kotikentällä ottelupallo.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Oli pakko tulla halliin hyvinkin ajoissa, ei tämä käsien tärinä muuten helpota. Berliinin saarto (kts. viime kauden toikki) on taas pystyssä, tosin vielä muurin yli sanailu on ihan veljellistä. Se tulee muuttumaan.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Joopa. Se meni just kuten ei pitänyt: vaikeaksi. Hyvin vielä noustiin kahden maalin takaa, mutta jatkoaika pomppi Spåralle. Nyt on pakko hakea Kuparisaaresta voitto eikä yhteenkään kotitappioon ole enää varaa. Huoh.

Positiivisena asiana mainittakoon yleisömäärä 3400 + risat ja se että vihdoinkin, siis viimenään, myö onnistuttiin huudattamaan istumakatsomoa. Iso peukku koko C-päädylle ja toisaalta B4:eloselle. Kuulosti hienolta, sitä lisää. :thumbup:

Homma jatkuu huomenna Kuparisaaressa.

---

Samaan aikaan Mikkelissä nähtiin myös vierasvoitto, sillä Jokipojat kukisti Jukurit. Silläkin taholla menee mielenkiintoiseksi.

Heinolassa Peliitat lähti kesälomille. LeKi siis jatkaa karsintoihin KeuPan, HCK:n ja KOOVEEn kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Jugurtit tasoitti sarjan, mutta Kouvolassa saakin sitten jo ottaa kumipallot seuraavaan matsiin varuilta mukaan, sillä sarja on katkolla.

En tosin usko että katkeaa vielä.:thumbup:
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Vaasaan ehkä vielä mennään, mutta alkaa tuntua siltä ettei Sport tule tämän jälkeen enää Kouvolaan ennen syksyä.
Järkyttävä löylytys lauantaina, 7-2. :nope:
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Huh, vielä jatkuu. Virpiö illan ainut maalintekijä, jatkoajalla. Keskiviikkona tehtävä pieni ihme, selkä seinää vasten ja etupuolella täpötäysi fanaattinen Kuparisaari josta viimeksi kotiinviemisiksi selkäsauna.
On vain jaksettava uskoa nyt.

Toisessa välieräparissa jatkuu vierasvoittojen putki. Jokipojat kävi Mikkelissä jälleen voittamassa ja johtaa nyt 1-2.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös