Ei lämpö luita riko

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4946
Sijainti
Vantaa
Tuo viisaus kannattaa muistaa silloin, kun on valittamassa kuumuutta. Minä muistan sen eikä ole yhtään kuuma.
 

Thunder

Vihan aiheuttaja
Liittynyt
20.1.2002
Viestit
7970
No ei, mutta käryävä tupakan pää kyllä rikkoo nahkaa, jos pitelee tupakkaansa väärin.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Ei pidä paikkaansa tämäkään viisaus. Nuorena sankarina multa murtu luita kädestä pariinkin otteeseen juuri lämpenemisen takia.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26881
Oletko töissä? Nyt on siihen vuoden paras aika


Alkoi hymyilyttämään, kun heti säätiedotuksen jälkeen näin tuon otsikon. Mun puolesta nyt voi tulla yli 30 asteen helteet. Ei se nyt niin kivaa ole kotonakaan hikoilla, mutta vahingonilo töissä hikoilevia työkavereita kohtaan tekee olon huomattavasti siedettävämmäksi.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26881
Aika typerä juttu on tuo. Tehdään sitä Suomessa työtä muutenkin, kun tietokoneen näppäimistöä naputellen. Ja ilmastoidussa huoneessa sähköposteja lukien.

Töitä pusketaan muuallakin kun avokonttoreissa. Kesälläkin. Voi vittu!
Tyypillinen Taloussanomien juttu. Vahvasti epäilen, että hyvin harvassa duunissa tuo keskikesä on tehokkainta työaikaa. Tiedä kuinka yleisiä nuo ilmastoidut toimistotkaan on. Meillä ainakaan toimistoihinkaan mitään ilmastointia tehty, vaikka rakennus onkin valmistunut viitisen vuotta sitten. Sähkösyöppöjä sellaiset.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Hah
Joo'o. Tervetuloa vaan rentoutumaan.. vuoden kovin kiima ollu päällä kuukauden ja jatkuu vielä toisen ja vähän päälle. Puolet henkilöstöstä kesälomilla, joten sen toisen puolikkaan on paikattava vielä toinenkin tuoli. Haistakoon vitun tuon jutun tekijä.

Mut eipä siinä, tää menee jo rutiinilla. Ruikuttamaan ei auta jäädä, tulta päin väsymys unohtaen. Kyllä se loma sieltä tulee kun hommat on hoidettu. Niin, saatana.
 

Matxi

81-04-05-07-08-14-15
Liittynyt
9.8.2000
Viestit
30477
Sijainti
toalet
En ole helteiden ystävä. Enkä kyllä paukkupakkastenkaan. Miedot (ei Juha) ilmat rules!

Taloussanomien jutussa on se vinha perä että siinä on syy miksi pidän kesälomani aina elokuussa. Kesä- ja heinäkuu on yleensä rauhallisempaa aikaa kuitenkin niin ei ylitöitä niin kerry ja muutenkin on leppoisampaa.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Käväisin muutama tovi sitten pankissa hoitamssa finanssiasioita. Pankin ovesta ulos astuttuani törmäsin polkupyöräänsä käynnistävään, kauluspaitaan ja suoriin housuihin pukeutuneen vanhempaan herrasmieheen, joka luonnehti säätä sopimattomaksi valkoihoiselle.

Mielipiteitä?
 
Ylös