Kimi Räikkönen - Mies joka tietää mitä tekee - kaudella 2012

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Jollei kerta vuoteen napsahda, ajat liian hiljaa :wink:

Hyvässä vauhdissa oli, se on positiivista.
 

markot

Well-known member
Liittynyt
20.5.2005
Viestit
4334
Eikä Kimikään tuota sponssia paheksu, mielellään tekee pr-keikkaa... :D
 

Sam the Man

Registered Yes-man
Liittynyt
21.9.2009
Viestit
1351
Kimi otti maksimit irti Lotuksesta. Hyvä ajo. Ilman muiden törttöilyjä olisi lopputulos ollut paljon huonompi. Edellä olisi ollut Alonso, Webber, Perez ja ehkä Grossikin. Nyt olisi ollut loistava mahdollisuus ottaa Alonsoa kiinni kunnolla. Suurin moka tapahtui aika-ajossa mutta ottaen huomioon auton suorituskyvyn kisassa voinee kysyä kuinka paljon parempi sijoitus olisi voinut olla vaikka lähtöruutu olisi ollut esim. 3. Veikkaan että ehkä 1-2 sijaa. Palkintopallille ei ollut tänään asiaa vaikka olisi lähtenyt paalulta.

Tämä oli jo kolmas torjuntavoitto putkeen. Toivottavasti Korean päivitykset toimivat, jotta edes jotain mahkuja MM-taistossa voisi olla. Nyt tosin näyttää siltä, että päävastustaja on Vettel...
 

Oberfeldwebel

Ylivääpeli
Liittynyt
6.9.2003
Viestit
4275
Me emme tiedä sitä, että olisiko Lotuksella pystynyt parempaan. Me oletamme, että ei olisi pystynyt koska Kimi ei pystynyt. 5 sija olisi ollut täysin otettavissa, jopa parempikin sijoitus, sillä etusiiven rikkoontumisen merkitystä emme tiedä.


Minun mielestäni nämä eivät ole enää torjuntavoittoja, tämähän olisi ilmeisesti jo 6 torjuntavoitto putkeen. Ei voi olla.

Lotuksen auton suorituskyky on tätä tasoa, eikä nämä voittoja ole. Alonson ja Ferrarin suorituskyky on myös vaihdellut ja osittain onnen myötä Kimi ei ole keskeyttänyt ja Alonso on.

Ei 6 sija ole minkään valtakunnan torjuntavoitto. Toki pisteissä Alonson kiinniottaminen on hyvä asia, mutta lähinnä onnea se on.
 

Ukyo Katayama

Well-known member
Liittynyt
2.2.2004
Viestit
1339
Eipä tosiaan millään järjellisellä tavalla Suzukaa voi sanoa Kimille torjuntavoitoksi. Vettelille tuli takkiin 17 pinnaa ja Vettel on se olennainen kuski johon eroa pitää seurata. Pari kuukautta sitten tilanne näytti olennaisesti paremmalta kun Vettel oli kutakuinkin tasoissa Kimin kanssa, vauhti oli ok ja ainoa ikävä asia oli Alonson tuhti pistesaldo. Tilanne kääntyi, mutta negatiivisempaan suuntaan Kimin kannalta.
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24273
Sijainti
lappeen Ranta
Ei 6 sija ole minkään valtakunnan torjuntavoitto. Toki pisteissä Alonson kiinniottaminen on hyvä asia, mutta lähinnä onnea se on.
Jokseenkin noin. Aika samoissa lukemissa muuten pysyi Kimin kirittävä pistemäärä per kisa suhteessa Alonsoon. Laskin että ennen tätä kisaa oli 7,5 pistettä ja kisan jälkeen 7,4 pistettä.
 
Ylös