Syön parhaillaan II

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Tuli vedettyä taas jauhelihaa kera punaisten jalapenojen jne ja kastikkeen.
 

Teoderik

Banned
Liittynyt
14.12.2008
Viestit
1032
Ajoin takaa sitä , että kuinka typerää on valmistajien ja pakkaajien ilmoittaa minkä värisiä jalopenoja purkissa on ,kun kyseessä on vain kyseisen kasvin kypsyysaste ei lajike .
Niin kuin sanoin, punaiset ovat tulisempia. Siinä on se ero, joskin ei välttämättä pirkka-tuotteissa.

Edit: Ja ne ovat muuten jalapenoja.
 
Viimeksi muokattu:

Rentta

Well-known member
Liittynyt
22.7.2010
Viestit
6759
Sijainti
Täällähä mä
Niin kuin sanoin, punaiset ovat tulisempia. Siinä on se ero, joskin ei välttämättä pirkka-tuotteissa.

Edit: Ja ne ovat muuten jalapenoja.
Ovathan ne , mutta silti sama laji . Ja kyllä tiedän , etä se on Jalapeño eikä jalopeno . Kunhan lipsahti , kun on tuollainen monesti käytetty virheellinen nimitys .
 
Viimeksi muokattu:

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Joku lähdössä näemmä juoksemaan.:ahem:
Illalla ehkä joku kevyt. Mutta kyllä hiilaria pitää tarpeeksi saada että elimistö pysyy käynnissä. Tarkkaa vaan kuin vastatuuleen piereminen, ettei syö liikaa, mutta aika paljon on voinut syömistä lisätä lihomatta ainakin toistaiseksi.
 

oldez

Well-known member
Liittynyt
14.3.2003
Viestit
19491
Pannulla pieneksi silputtu pekoni paistumassa... siihen vähän silputtuja peperoneja. Sitten kun rasva vaahtoaa eli pekoni on valmista sekaan kananmunat. Sitten vielä munakkaan väliin vähän mozzarella raastetta ja loppuviimeimseksi nokare ranskankermaa päälle.
 
Ylös