Joni sitten löysi vakkaripaikan.Kebab salaatilla ja tulisella kastikkeella:
Samoja jalapenojahan ne punaisetkin onTuli vedettyä taas jauhelihaa kera punaisten jalapenojen jne ja kastikkeen.
Taas on Jonilla kryptoa viestissa.Tuli vedettyä taas jauhelihaa kera punaisten jalapenojen jne ja kastikkeen.
Mutta ne on kypsempiä ja tulisempia.Samoja jalapenojahan ne punaisetkin on
Itsehän söin tuossa toissapäivänä punaisia tomaatteja .Mutta ne on kypsempiä ja tulisempia.
Mä söin eilen!Itsehän söin tuossa toissapäivänä punaisia tomaatteja .
Onks tämä joku fingerpori sketsi?Taas on Jonilla kryptoa viestissa.
Mihin, millä ja miksi sää vedät sitä jauhelihaa, jalapenoja ja kastiketta?
Ajoin takaa sitä , että kuinka typerää on valmistajien ja pakkaajien ilmoittaa minkä värisiä jalopenoja purkissa on ,kun kyseessä on vain kyseisen kasvin kypsyysaste ei laji .Mä söin eilen!
Niin kuin sanoin, punaiset ovat tulisempia. Siinä on se ero, joskin ei välttämättä pirkka-tuotteissa.Ajoin takaa sitä , että kuinka typerää on valmistajien ja pakkaajien ilmoittaa minkä värisiä jalopenoja purkissa on ,kun kyseessä on vain kyseisen kasvin kypsyysaste ei lajike .
Ovathan ne , mutta silti sama laji . Ja kyllä tiedän , etä se on Jalapeño eikä jalopeno . Kunhan lipsahti , kun on tuollainen monesti käytetty virheellinen nimitys .Niin kuin sanoin, punaiset ovat tulisempia. Siinä on se ero, joskin ei välttämättä pirkka-tuotteissa.
Edit: Ja ne ovat muuten jalapenoja.
Joku lähdössä näemmä juoksemaan.:ahem:Nutellaa ranskanleivällä.
Illalla ehkä joku kevyt. Mutta kyllä hiilaria pitää tarpeeksi saada että elimistö pysyy käynnissä. Tarkkaa vaan kuin vastatuuleen piereminen, ettei syö liikaa, mutta aika paljon on voinut syömistä lisätä lihomatta ainakin toistaiseksi.Joku lähdössä näemmä juoksemaan.:ahem:
Ei oo stadin kebabista vaan läheisestä länsi-vantaan kings corner paikasta jonka omistaja muuten asuu noin reilu 500m säteellä täältä.Joni sitten löysi vakkaripaikan.