Syön parhaillaan II

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Haukkasin juuri homeista leipää ja huomasin seikan vasta hyvästi pureskeltuani. Meni uusiksi leivän teko ja syönti.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Kiinteän kostean mureaa kampaamotason hedelmämyslileipää tomaatilla ja juustolla.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Hyvä Jomppa että pidät vähän jöötä niin ei pääse Alput hyppimään pöydälle. Ei täälläkään voi olla miten huvittaa.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Vois alkaa kokkailemaan niin että tekee isomman satsin pariksi päiväksi, ja sitten kun alkaa loppumaan ottaa siitä juuren seuraavaan satsiin makua antamaan. Nyt menee riisillä ja munalla jatkettua pari päivää vanhaa punajuurikirjolohirisottoa.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18214
Mikäköhän on kun Oltermannin 17%:inen on alkanut maistua pahelle? Jotenkin tulee jälkimakuna sellainen tunkkaisen juuston maku. Ovatko ne vaihtaneet reseptiä, vai onko syöjän makuaisti mennyt pilalle? Olen huomannut tämän monesta eri palasta, että tuskin kyseessä on huono erä. Ei pitäisi olla vanhaa juustoakaan.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Vois alkaa kokkailemaan niin että tekee isomman satsin pariksi päiväksi, ja sitten kun alkaa loppumaan ottaa siitä juuren seuraavaan satsiin makua antamaan. Nyt menee riisillä ja munalla jatkettua pari päivää vanhaa punajuurikirjolohirisottoa.
Ideaahan vois jalostaa siten että pistät juureksi aina vaikkapa saman kananmunan.
 
Ylös