Olin eilen televisiossa

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9965
Sijainti
Helsinki
Joskus junnuna osallistuin tv-kisaan, missä pelattiin videopelejä. Voitin. Muita "esiintymisiä" on useampia, viimeksi muistaakseni tänä vuonna uutisissa.
 

Thyella

þýðingafræðingur
Liittynyt
28.3.2004
Viestit
3500
Sijainti
Ciutat Comtal
Onks tää joku lesoilutoikki? Mä oon ollu Islannin valtion kanavalla useasti, yleensä kuoron kanssa, mutta kerran myös yhdessä tunnetussa sketsisarjassa ekstrana kera puheroolin. Suomessa oon ollu mm. ekumeenisessa jumalanpalveluksessa ennen joulurauhan julistusta (oisko ollu 2003?) ja Turun flikkana mm. Turun Sanomien viikkoliitteen kannessa :D Niin ja Conan O'Brienin yleisön joukossa.
 

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9965
Sijainti
Helsinki
Siispä pitää mainita, että olen mäkin ollut ulkomaisella kanavalla. Jotain pohjoisafrikkalaista kanavaa kiinnosti kovasti vuoden takainen kenttäkurssimme siellä suunnalla, joten "pääsimme" sikäläisiin uutisiin.
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Nicke Lingnellin juontaman visailuohjelman joukkueessa pari kertaa. (Joo, en todellakaan ilmoittanut itse itseäni, opiskelukaverit antoivat tiedoksi, että oot muuten joukkueessa ja kuukauden päästä on filmaukset Keravalla) olisko ollu 1999
Juoksukilpailun kärjessä nöösipoikana about 1977 tjsp.
Lastenrattaissa vuonna 1970.
Uutisissa antamassa "asiantuntijalausuntoa" tietyistä alan uudistuksista 2011
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Ainakin tulosruudussa viime-, tai toissa jääkiekkokaudella.

YouTubessa näyvässä, eräässä musiikkivideossa, olen tavallaan "läsnä". En näy ko. videolla, koska se on kuvattu kaukaa ja olin tumman lasin takana seuraamassa kuvaamista. Olen ohjelmoinut yhdet tietyt systeemit, jotka näkyvät tuolla videolla.

Elokuvaankin meinasin kerran tavallaan päästä. Hän kysyi multa luvan, notta saako kuvata yksiä mun juttuja, jotka olin esille laittanut. Sanoi, että tulevat näkymään tekeillä olevassa elokuvassa. Noh, otokset kuvattiin luvallani, mutta se elokuva ei ole koskaan valmistunut.
 
Ylös