Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol VI

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26882
Oon ollu tyytyväinen, kun ei ole puhelinmyyjät soitelleet isoon toviin. Ei ole kyllä kukaan muukaan soitellut. Isä oli eilen ja tänään yrittänyt kuten myös viime sunnuntaina muttei mun puhelimessa ole mitään merkkejä tulleista puheluista. Minä pystyn kuitenkin soittamaan ja tekstiviestit toimii molempiin suuntiin. En tiedä olisko tossa nyt joku vika joka toimenpiteitä vaatisi... Ei tuo vika mua ole juuri haitannut.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Ei nuo rytmihäiriöt tms yhtä hauskoilta tuntuneet.. Paha univaje ja kahvin yliannostus lie osallisena.
Oho. Sori. Luulin että sait rytmihäiriöt jälkikasvun liikennihdästä. Että liikutuit.:eek:

Hyvä keino rytmihäiriöiden saamiseksi on ottaa liikaa astmalääkettä.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Ahdistaa, vituttaa ja masentaa.
On olo, että tekisi mieli ja pitäisi pyytää kaikilta anteeksi.

On siis sunnuntai.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26882
Nuorten herätyspalvelu. :eek:

Etelä-Pohjanmaalla sikeäunisimmat koululaiset haetaan aamulla kouluun. Koululaisten herätyspalvelun tarkoituksena on ehkäistä syrjäytymistä. Jo 78 nuorta saatu aamuisin jaloilleen


Etelä-Pohjanmaalla on käynnissä jo toinen hanke nuorten kouluun herättämiseksi. Nuorten Ystävät on käynnistänyt RAY:n tuella viisivuotisen (2013-2017) hankkeen, jossa puututaan nuorten poissaoloihin. Jos ei puhelinherätys auta, koululainen käydään hakemassa kotoa. Herätyspalvelun piirissä ovat pääosin peruskoulun yläluokkalaiset.


– Pyrimme siihen, että puhelinherätys on se ensisijainen vaihtoehto, ja sen jälkeen lähdetään hakemaan, projektipäällikkö Heli Rantamäki Nuorten Ystävät ry:stä kertoo.


Herätyskurssi kestää kuukauden. Se lähtee liikkeelle siitä, että vanhemmat pyytävät apua. Monasti tilanne teinin kanssa kotona on kärjistynyt niin, ettei vanhempien sanalla ole painoarvoa.


Nuorten Ystävät -järjestö tietää, että nuoria valvottavat pelit, puhelimet ja muu viihde-elektroniikka, eikä herättäminen ole sitä kiitollisinta puuhaa. V-alkuisiakin sanoja on kuultu.


Hanke perustuu Nuorten Ystävien ja Seinäjoen kaupungin jo aikaisemmin kehittämään malliin, jolla vähennettiin myöhästymisiä yli 30 prosentilla. Mallissa edetään porras kerrallaan kasvatuskeskustelun, aamuherätysten, hakujakson ja palveluohjauksen avulla.


(MTV3)
 
Viimeksi muokattu:

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Mitähän tuo Elisa taas laskuttaa/karhuaa jotain vitosen viivästysmaksua. Ei mulla oo Elisan puolella ollu mitään pitkiin aikoihin.

edit: viivästyskorko 0,08€ ja perimismaksu 5€...
 

Renngeist

Soldiers of Antisthenes
Liittynyt
24.4.2009
Viestit
18077
Sijainti
Syylien välissä
Powerpoint-presentaation väsäämisen aloittaminen klo 23:00 sunnuntai-illalla. Onneks vaan alati paheneva flunssa ja aamukasilta alkava kymmentuntinen koulupäivä kera yhden tentin ja juurikin tuon presentaation. Ei onneks tekis mieli nukkua.

Mutta miksi hoitaa asioita ennenkuin on äärimmäinen pakko?
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös