Perjatai-illan kevyt aihe

Zervuska Haidis

Well-known member
Liittynyt
8.1.2007
Viestit
12609
Sijainti
Sivulla viisi
Aikahan kuulottaa muistot lailla sipulin.
Pilkoin muuten äsken aivan järkyttävän tujua sipulia. Ihan tolkutonta. Yleensä kyseinen operaatio menee aika mutkitta ja miehekkäästi, mutta nyt oli pakko pitää pientä paussia välissä, tirautella liikutuksen kyyneleitä ja oksentaa lavuaariin. Saatanan ärhäkkä hetelmä!
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Pilkoin muuten äsken aivan järkyttävän tujua sipulia. Ihan tolkutonta. Yleensä kyseinen operaatio menee aika mutkitta ja miehekkäästi, mutta nyt oli pakko pitää pientä paussia välissä, tirautella liikutuksen kyyneleitä ja oksentaa lavuaariin. Saatanan ärhäkkä hetelmä!
Olisit heittänyt mehtään, jossa joku sisukas kettu eli näätä olisi niiden kanssa taistellut hampaat irvessä.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Voi ..kauta kun paneeroitujen lurjusten, eli kyljysten teko on vaivaloista hommaa. Toi oli mutsin pravuureita ja mä täällä nyt yritän kovasti tehdä moisia. Ne pitää myös sitten kypsyttää uunissa niin, että lilluvat soosissa.
 

sammyosammy

Senior Citizen
Liittynyt
12.6.2010
Viestit
5925
Sijainti
Out Of Bounds
Voi ..kauta kun paneeroitujen lurjusten, eli kyljysten teko on vaivaloista hommaa. Toi oli mutsin pravuureita ja mä täällä nyt yritän kovasti tehdä moisia. Ne pitää myös sitten kypsyttää uunissa niin, että lilluvat soosissa.

Haaaa! Makaan juuri nyt nojatuolissa reporankana ahmittuani kupuni täyteen - kyljyksillä. En paneroinut. Paistoin pihvipannulla raidat, freesasin sata kiloa sipulirenkaita ja laitoin ämneet uuniin mausteliemeen (laakerinlehti, fondi, suola, mustapippuri, soijakastike, rosmariini, timjamiini) hautumaan kahdeksi ja puoleksi tunniksi...
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Haaaa! Makaan juuri nyt nojatuolissa reporankana ahmittuani kupuni täyteen - kyljyksillä. En paneroinut. Paistoin pihvipannulla raidat, freesasin sata kiloa sipulirenkaita ja laitoin ämneet uuniin mausteliemeen (laakerinlehti, fondi, suola, mustapippuri, soijakastike, rosmariini, timjamiini) hautumaan kahdeksi ja puoleksi tunniksi...
Hyvinhän nuo onnistuivat kuitenkin itseltäkin ja maistuivat 'vähän äidiltä'.:rolleyes:

Kasvisgratiini oli kyytipoikana ja paistettui potui.
 
Ylös