Tunnustuksia

Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Kyllä ja ne on perseessä. Ihan selkeesti.

Mikä ihmeen standardipituus toi 183cm on, kun juuri viikolla oli kahvipöytäkeskustelussa pituusgalluppia ja meistä seitsemästä äijästä neljä väitti pituudekseen 183cm, minä mukaanlukien. Pitäiskö meijän perustaa joku puolue. Kehitetään joku hassu tervehdys ja aletaan valtaan päästyämme kerätä vääräpituisia joihinkin leireihin. Pituus vapauttaa.
Modulor-puolue?
 
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Vähän lisää lihasmassaa tarvittaisiin luultavasti noilla luvuilla, eikä mitään laihdutusta, jos tuntuu joku paikka veltolta. Mut se nyt on jokaiselle ihan omakohtaista tietty mitä kropaltaan haluaa. Lukuja vaan katsoen näin sanon. Ei muuta.

Grammojen mittailu vaan tuo mieleen laihdutusjutskat. En tiedä, eikä kuulu mulle.
Punnitsen itseni keskimäärin kerran vuodessa. Kokemuksesta tiedän että pari kiloa kevyempänä olo on hieman mukavampi.
Veltoksi en itseäni arvioisi, en ole muutamaan vuoteen kokeillut mutta olen varma että nykykunnolla menee Cooperissa kylmiltään 3k.
 
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Unohdetaan koko juttu. Mun napa on kolme senttiä liian matalalla :(
Tunnustan etten itsekään täytä Modulor-ihannetta. Napa on aavistuksen verran liian matalalla kun taas ojennetun käden korkeus selvästi ylittää modulormitan.
 

Örfil

Guest
Kulkumulkkujen keräykseen voisin laittaa rahaa, jos joku sellaisen perustaisi :ahem: Nälkäpalkalla rassukat pitkin maata liikkuvat :nope:
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Tänään on etätyöpäivä ja se pitäisi käyttää lukemalla toisten valmistelemia juttuja ja kirjoittaa niihin kommentteja. Sekä valmistella yksi asia myös itse seuraavalle vuorossa olevalle kotijumille.

Itteni tuntien tämä oli kyllä huonoin ajatus mitä johtoportaassa on ikinä keksitty, sillä aloitanko näin työt kahdeksan ja yhdeksän välissä? En tietenkään. Saanko kotona itsestäni jotakin tuottavaa irti? Todennäköisesti en. Olen nyt laittanut työn aloittamisen takarajaksi puolenpäivän.

Ei aivot vaan tunnu lokeroituvan tällaiseen. Ei tunnu yhtään että on töissä, vaikka virallisesti on. Ikävältä tuntuu lähinnä. Sellainen jyytävä tunne ja huono omatunto kokoajan. Siksipä nyt tässä tunnustankin, jotta jos puolenpäivän jälkeen jotakin tänne kirjoitan, niin sittenpä hävettää ja saa sanoa pahasti. Off-time on jossakin kuuden kieppeillä vissiin. En tiedä. Kattoo ny. No sen nyt ainakin osaan raportoida, että ei toimi mulle tämä systeemi, ei ollenkaan.


Tällainen ilme kun katsoo työpapereita omalla kotopöydällä.
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Komppia ja symppiä sinnekin. Muuten samiksia mutten pode pahaa omaatuntoa. Määräsin itseni oikein vuodelepoon, koska ei nyt juuri nappaa...
Enpä kyllä laittaisi tikkua ristiin, jos siitä ei voisi jäädä kiinni. Mutta kun tehtävät on laadittu vasiten vittumaisesti sellaisiksi, että takana on nimenomaan kontrolli tehdylle työlle. Eli ketjutettu siten et jos yksi pala on poissa, niin sitten kaikki syyttävät sormet osoittavat sluibaa.
 

Örfil

Guest
Huomaatteko kuinka olemme Mossen kanssa nykyään mukavia toisillemme?

Täytyy sanoa että vaatii paljon luonteenlujuutta ;)
 
Ylös