Cheek

FW08

Registered User of Talent
Liittynyt
9.7.2008
Viestit
22189
Sijainti
Behind the rabbit
Jos nyt koittaa sen verran keskustelemista leikkiä, niin:

Olennainen muutos ei ole tapahtunut rap-musiikissa itsessään, vaan siinä kaupallisesti näkyvimmässä osassa rap-musiikkia. Ja se tulee muuttumaan uudellenkin. Public Enemy breikkasi isosti läpi, joten levy-yhtiöt alkoivat puskea läpi muitakin yhteiskunnallisesti tiedostavia räppäreitä koska se myi silloin.

Kuten aina käy, tulee liikkeelle vastaliike ja nyt elellään bling bling beibit -räpin valtakautta. Mutta näitä Cheekin kaltaisia paska-artisteja on ollut räpissä aina siitä alkaen kun genrestä tuli kaupallisesti merkittävä. Samat lainalaisuudet pätevär kaikkien kaupallisen musiikin alalajien kohdalla.
 

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
Mutta silti menestynein rap artisti on Eminem, joka ei bling blingistä räppää, mutta siihen on varmaan syynä se, että mies on valkoinen ja tavoitaa monia demografioita, joiihin mustilla ei ole asiaa. Oisit samantien kirjoittanut ton NollaAasi. :D
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Osallistun keskusteluun linkkaamalla tämän linkin. Linkin takainen henkilö luultavasti tietää mistä puhuu, tai räppää. Siksi silloin tällöin eksyn häntä kuuntelemaan, vaikka koko sanomaansa en ymmärräkään. Henkilökohtaisiakin syitä kuunteluun on.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Älä kerro mulle sun omista kokemuksista, kun ei kiinnosta. :)
Etköhän sinä keksiny ton pikku geen tyypisen koskettelun. Että taitaa olla tunnetta omasta TAKAA. Ei siinä mitään, jatka vaan valitsemallasi linjalla. :thumbup:.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Andersson ja Itula seilasivat vanhalla vitulla
Kyrvät oli heillä airoina
Ja munapussit peräpainoina

Hyvästit sanon minä raijalle
Menen tuhannen mulkun maijalle
Sitä ansiokkaasti on työnnetty
Ja valtion palkinto myönnetty
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24278
Sijainti
lappeen Ranta
Hiton Cheek minkä teki! Täällä hahmot tökkii nyt ihan vereslihalla toistensa kuviteltuihin heikkoihin kohtiin. :thumbup:
 
Ylös