Juomisilmoitukset #3

Örfil

Guest
Geisha- patukkaa, seuraavaksi lätkäsalmiakkijauhoa.

Miehen on pakko olla terve, kun kykenee postailemaan ja karkki maistuu :ahem:
 

DW

2009-2016
Liittynyt
13.5.2009
Viestit
6137
Geisha- patukkaa, seuraavaksi lätkäsalmiakkijauhoa.

Miehen on pakko olla terve, kun kykenee postailemaan ja karkki maistuu :ahem:
Mikähän siinäkin on, kun ei Geisha nimeä ole muutettu? Tosin eipä henk.koht. valittamista ole. Samanarvoisia ovat, kuin arjalaisetkin.
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4953
Sijainti
Vantaa
Mulla on Sievin pitkävartiset turvajalkineet kokoa 44. Niiden käyttöaika on yleensä loka-marraskuusta tonne vappuun asti suunnilleen. Kesällä käytän silloin kun tarve vaatii, esim. moottorisahalla sahatessa, metsässä ollessa jne. Kesäisin sit myös lenkkarit, sandaalit ja eccokengät.
 

Örfil

Guest
Uskaltauduin juomaan kahvia.

Ehdoton maksimi on 2 kpp/pvä ja kahvit juotava ennen puolta päivää.
 

Örfil

Guest
Et sä siihen kahviin kuole. Kahvissa on paljon myös hyviä ominaisuuksia, kuten sen ominaisuus parantaa rasvanpolttoa energiaksi.
Mutta pelokas kuin vastakuoriutunut broilerinpoikanen vieläkin. Painajaisia nähnyt joka yö asiasta :(

Ennen iltakuutta pitäis sitten juoda viimeiset. Sen verran se kofeiini vaikuttaa. Ellei nyt sitten ole ihan hirmu herkka koffulle.
Olen suht herkkä. Lisäksi kofeiini kertyy jollain mekanismilla elimistöön, olen huomannut tämän henk.koht. ja välillä on pidettävä muutaman päivän paussi kahvinjuonnissa.
Jos juon iltakuudelta kahvia, nukun seuraavan kerran aikaisintaan aamukuudelta.

Asiaa muisteltuani, intissä oli AUK:n loppumarssilla yks kaveri joka tilttasi liki samalla lailla, kun oli vetänyt kylmissä olosuhteissa, rasittuneena kofeiinipillereitä. Lasarettiin lähti ja jäi marssi kesken.
Samoin parhaalle ystävälleni kävi niin RUK:n (huom, nämä on tärkeä mainita ;)) loppumarssilla jossa oli vetänyt myös talviolosuhteissa kofeiinipillereitä ja oli saanut voimattomuus/huimauskohtauksen, jona aikana oli täysin toimintakyvytön. Tätä kesti puolisen tuntia ja sen jälkeen oli pitkään hyvin väsynyt.

Kofeiini on siis saatanasta ja varmaan venäläinen keksintö :ahem:
 
Ylös