Nuorten jääkiekon MM-finaalin seurantatojck

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Heh

Teräväinen: "Oltiin kyllä aika paljon huonompia, mutta en tiedä mitä siellä oikein tapahtu"
 

FW08

Registered User of Talent
Liittynyt
9.7.2008
Viestit
22189
Sijainti
Behind the rabbit
Lajin kiinnostuksesta kertoo jotain ehkä sekin, että en tahtonut millään löytää kaveria noihin matseihin, vaikka luvassa oli ilmasta sapuskaa ja viiniä/olutta. Ois pitänyt vielä lyödä käteistä kouraan.
Onpas taas mainio esimerkki siitä, miten oikeasta informaatiosta vedetään täsmälleen väärä johtopäätös.
 

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
Mielenkiintoinen tää "junttius" -hommeli. Urheilussa, musiikissa, ym. käytettynä arvottamisen tukena. Sitä ollaan jotenkin niin epävarmoja omista mieltymyksistä eri asioiden suhteen, että annetaan jonkin todellisen tai oletetun junttiuden vaikuttaa omiin valintoihin. Kaappijunteilla tilanne lienee kaikkein hankalin. Muuten voisi kovasti pitämästään jääkiekostakin intoilla, mutta kun joutuisi sitten oman junttiutensa tunnustamaan :doubtful: :confused:. Niin fanitetaankin sitten jalkapalloa ja asetutaan samalla junttiuden yläpuolelle, harmi vaan kun ei jalkapallo yhtään kiinnosta, mutta eipähän tule oltua juntti. Tai sitten ollaankin oikeasti kiinnostuneita jalkapallosta, mutta harmitellaan sitä kun jääkiekko on täällä suositumpaa ja niinpä sitten jääkiekon fanikulttuurissa ilmenevät piirteet on junttiutta siinä kun vastaavat tsydemit jalkapallossa on... no jotain vissiin, tuskin itsekään tietävät mitä, mutta siis ei junttiutta ainakaan.

Eli jos joku ei tykkää jääkiekosta siksi kun se on junttia, niin tajuaakohan kyseinen valinnantekijä, että hän on antanut sen valinnan niiden junttien tehtäväksi? Että jos juntti tekee noin, niin minäpä teen näin, koska en ole juntti. Tyhmää on mun mielestäni moinen. Kyllä ihmisen kannattaisi tykätä niistä asioista, joista tykkää. Sen sijaan että tykkää niistä asioista, joista juntit ei tykkää. Sit jos oikeasti sattuu tykkäämään niistä asioista, joista juntit ei tykkää, niin junttileimojen heittely on ihan vaan aika helvetin turhaa ja tavallaan osoittaa, että omasta mausta ei kuitenkaan aivan varmoja vielä olla.
Jääkiekon yhdistäminen junttiuteen on sikälikin ihmeellistä, että suurin osa isoista - seuratuimmista joukkueista - pelaa Suomen suurimmissa kaupungeissa. :D Sitä vastoin maan parhaassa futisliigassa taitaa olla joukkueita melko pieniltäkin paikkakunnilta...pesikseen verrattavissa tuo potkupalli. Junttiudella ja jääkiekolla ei ole mitään tekemistä keskenään. Eikä kyllä itseasiassa potkupallinkaan kanssa.

Oma suhde junttiuteen on sellainen, njotta ivailen ja naureskelen junteille. Olen aina asunut kaupungissa ja oon Hesan stadissa syntynyt ja elänyt sekä sen periferiassa (kehä kolmosen sisäpuolella enimmäkseen siis). Silti HALUSIN juntiksi. Alkoi kaapunki vituttamaan...täällä maalla on kivampaa!
 

Vesku

Maatalousneuvos
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
5795
Kaverin kanssa katsottiin, väliajoilla nopeasti saunassa ja sitten saunakaljan kanssa katsomaan matsia.
Eukko häädettiin nukkumaan!
Olipa tosi kova Joukkue junnujellonilla! Puolustettiin tosi hyvin viisikkoina, mokke eleettömän varma ja hermoton ja taitavimmat kaverit teki tarvittavat maalit! Täysin Kiven pelisuunnitelmasta tai käsikirjasta! Kyllähän Ruotsin pojat tai nuoret miehet olivat keskimäärin voimakkaampia tai taitavampia, nopeampia luistelijoita yms, mutta vain maalit lasketaan! Sitäkin pohdittiin Ruotsin painostaessa, että jos tulee 40 laukausta, niin 95% torjuntatehoilla kaksi menee sisään. Suurin piirtein niin menikin...

Jatkoajalla turasin iltapalaa ja kerkesin vilkaista, kun tuomari näytti maalia Ruotsin päätymaaliin! Jee!:thumbup: Hieno matsi ja mukava lopputulos! Urheilua ja viihdettä, tosissaan yrittämistä, onnistumisia ja epäonnistumisia, draamakaarta ja tunnetta parhaimmillaan!

Välillä vilkuiltiin lentopallopeliäkin. Lentopallomaajoukkue ei taida haluta mitää lempinimeä. Mikähän olisi silti sopiva?

Tuollaiset junttipuheet eri ei-suosikki-lajien kannattajista tai vaikka vain silloin-tällöin-seuraajista tuo kyllä mielikuvan varsin kypsymättömistä tyhjän huutajista. Aika isoa henkistä kasvua odottaisi.

Olemme pohjoinen maa, varsin luonnollista on jää- ja lumiurheilun korostunut asema maassamme.
Jos niissä pärjätään, niin toki voitoista saa nauttia, sen verran kansallismielinen urheilun seuraaja saa olla!
Varmasti jalkapallo on maailmanlaajuisesti paljon seuratumpi laji ja pelinäkin hieno, kun taitavat kaverit kentällä. Jos jääkiekossa on "kylätappeluita" jossain Haaparannassa ja hieman liigajoukkueiden kannattajien välillä, niin se lienee aika pientä verrattuna pahimpien jalkapallohuligaanien juttuihin ( kuolleitakin taitaa olla) ja kansainvälisiin vedonlöyntijärjestelyihin.
 
Viimeksi muokattu:

FW08

Registered User of Talent
Liittynyt
9.7.2008
Viestit
22189
Sijainti
Behind the rabbit
Totuushan on, että jalkapallo on ollut se kaikkein hitain ja vihoviimeinen änkyrälaji ottamaan käyttöön tieteellisiä valmennusmetodeita. Joku Erkka Westerlund on jo 80-luvulla tehnyt kiekon parissa sellaista analyysiä, millaista on futiksessa pidetty vielä 2000-luvullakin mullistavana.
 

Selänpesijä

Banned
Liittynyt
6.1.2014
Viestit
2
Totuushan on, että jalkapallo on ollut se kaikkein hitain ja vihoviimeinen änkyrälaji ottamaan käyttöön tieteellisiä valmennusmetodeita. Joku Erkka Westerlund on jo 80-luvulla tehnyt kiekon parissa sellaista analyysiä, millaista on futiksessa pidetty vielä 2000-luvullakin mullistavana.
Puhutko nyt tietämyksen syvällä rintaäänella?
 

Zervuska Haidis

Well-known member
Liittynyt
8.1.2007
Viestit
12593
Sijainti
Sivulla viisi
Niin paljon hyvää. Peli oli lähes täydellinen draamankaareltaan, tunteiden vuoristoradaltaan ja lopputulokseltaan. Onanoin tälle tulokselle koko loppuvuoden.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Terkkuni Selänpesijälle eli Ganadorin kakkoselle olivat kaunopuheiset, "menepäs haistamaan vittua".
 

sammyosammy

Senior Citizen
Liittynyt
12.6.2010
Viestit
5925
Sijainti
Out Of Bounds
Kahtelen tässä eilistä vinaalia tallentena. Nyt kun pystyy jo paremmin asiaa fundeeraamaan niin ensimmäisen erän perusteella ruotsalaisten itku "paremmasta" joukkueesta kääntyy ihan päälaelleen. Joukkue se ei ollut missään tapauksessa ekassa erässä. Ja jos Mäenalanen (x2) ja Lindell (x1) olisivat laittaneet paikoistaan sisään niin ekan jälkeenhän tuo olisi ollut neljä-muna meille. Saroksen piti vaivautua yhteen hyvään torjuntaan, oli niiden lukumäärä mikä tahansa.
 

sammyosammy

Senior Citizen
Liittynyt
12.6.2010
Viestit
5925
Sijainti
Out Of Bounds
Toinen erä: Jooh, naapuri oli kiekossa ehkä 75/25. Mitä sitten? Tämä "paras" joukkue ei päässyt kuin yhden kerran (senkin röpelömäisesti) sota-alueelle. Saros teilaa kolleganssa toisessa päässä. Teräväinen / Mäenalanen viimeistelevät kliinisesti. Ristolainen "ownaa" hallin puolustajista.

Kolmas alkoi. Tässä tulee "ne" jäähyt.
 

sammyosammy

Senior Citizen
Liittynyt
12.6.2010
Viestit
5925
Sijainti
Out Of Bounds
Siinäpä "se"

Kinnunen 2min, kamppi? Ok... (yksi laukaus maalia kohti)
Mustonen 2min, kiinnipito? Ok...(yksi laukaus kohti maalia)
Ristolainen 2min kiinnipito? Ok... (no niin, tuleehan se tasoitus sieltä)

53:16 ruotsalaiskatsojat fiilistelevät suomalaismusiikin voimin
 
Ylös