Albert Oil
Hippi ja juntti
Luin väärin.Kun olin itse armeijassa stondiksessa.
Luin väärin.Kun olin itse armeijassa stondiksessa.
Muita uria voi tehdä armeija-ajan jälkeenkin. Siinä parinkympin korvilla pitäisi treenata lajia ja fysiikkaa, levätä ja tietenkin kilpailla.Ei ole huono päätös lainkaan. On aika paljon muidenkin ammattien edustajia, joiden mielestä armeija-ajan voisi käyttää muuhunkin. Sitä paitsi aika suuri osa noista pystyy armeija-aikanaan tekemään työtään, jo sillä on huomattava taloudellinen etu muihin varusmiehiin.
En ajattele yksilön kannalta vaan Suomen kannalta. Puolustuskykyyn se ei vaikuta paskan vertaa että pari jätkää on pois, eikä ole keneltäkään pois. Sen sijaan Suomelle on parempi että jatkossakin voitetaan maailmanmestaruuksia. Henkilökohtaisesti mun mielestä on parempi että Räikkönen oli testaamassa Sauberia kuin tetsaamassa 12kk.No voi kyynel. Ehkä ei kannata laskea toimeentuloaan urheilu-uran varaan, jos noin pienestä on kiinni. Ei pidä laittaa yhtään ammattiryhmää etusijalle. Asevelvollisuuden tasa-arvossa muutakin korjattavaa, on se silti hyvä, että edes yksi juttu tulee hoidettua. Seuraavaks vois tarkastella jehovien erityisoikeuksia.
Niin eiväthän he mitään saavuttaneetkaan.Kun olin itse armeijassa Sandiksessa, ihan tavallisessa jääkäripataljoonassa, niin samassa kompaniassa oli SM-kärjestä uimari ja naapurikompaniassa potkupalloilija Pasi Rautiainen. Ei niiden ura tainnut kovasti kärsiä.
Sitten koksuina oli filosofian tohtori matematiikasta ja toinen oli tekniikan tohtori, kaipa niilläkin siviilipuolella haasteita olisi ollut.
Siksipä nämä "hankalammat tapaukset" tulisikin ryynäämisen sijaan valjastaa johonkin muuhun hommaan, jossa pääsevät treenaamaan.Moottoriurheilijat ja jääkiekkoilijat ym. joukkueurheilijat eivät ehkä kärsi armeijan käymisestä ihan samalla tavalla kuin jotain suuria harjoittelumääriä ja oikeasti äärimmäistä huippukuntoa vaativien lajien (joihin toki esim. juuri uinti kuuluu) urheilijat. Urheilijalla tosiaan on juuri armeijaiässä aika kriittiset vuodet oman uransa suhteen käynnissä, toisin kuin vaikka joillain akateemisilla ihmisillä. Noin periaatteessa toki olen kaikenlaisen tasavertaisuuden kannalla, mutta ihan kovimman luokan urheilijat ovat mielestäni kotimaalleen enemmän hyödyksi omassa ammatissaan kuin sotaleikeissä.
Voihan nuo hakea lykkäystä ja mennä inttiin kolmenkympin lähestyessä.Siksipä nämä "hankalammat tapaukset" tulisikin ryynäämisen sijaan valjastaa johonkin muuhun hommaan, jossa pääsevät treenaamaan.
Voimistelu ja taitoluistelu ovat ainakin sellaisia lajeja, joissa luulisi että tornifirman meno ei oikein istu yksiin aikataulujen suhteen.
Rättelser
HBL 19.5.2015, sid 4
Översättningen av Toimi Kankaanniemis sexuella invit till en kvinnlig kollega blev inkorrekt. Kankaanniemi skrev "Nussittuna nukkuisit sikeästi" som i HBL:s översättning löd "Efter en intim kontakt skulle jag sova så mycket bättre". Korrekt översättning är "Knullad skulle du sova djupt".
Huvudstadsbladet kirjoitti virheellisen uutisen Kankaanniemestä. Oikaisu tuli nopeasti.
Eli sitten kun on uransa huipulla.Voihan nuo hakea lykkäystä ja mennä inttiin kolmenkympin lähestyessä.
Se nyt on ihan yhdentekevää yhteiskunnalle. Armeijan käynnille voi saada lykkäystä, sen lisäksi armeijan voi käydä useassa osassa, kuten meillä yks turvesuoyrittäjä; oli ensin meidän porukassa tammikuusta toukokuuhun ja jatkoi sitten seuraavan saapumiserän kanssa marraskuussa. Sitten oli yksi tyyppi jolla viimeiset leirit jäi väliin urheiluvapaiden takia: hän oli superpesiksessä tuomarina. No helvetti, nehän vaan seisoskelee siellä kentän laidalla, siinä tuu edes hiki.Sen sijaan Suomelle on parempi että jatkossakin voitetaan maailmanmestaruuksia.
95 neva föget.Se nyt on ihan yhdentekevää yhteiskunnalle. Armeijan käynnille voi saada lykkäystä, sen lisäksi armeijan voi käydä useassa osassa, kuten meillä yks turvesuoyrittäjä; oli ensin meidän porukassa tammikuusta toukokuuhun ja jatkoi sitten seuraavan saapumiserän kanssa marraskuussa. Sitten oli yksi tyyppi jolla viimeiset leirit jäi väliin urheiluvapaiden takia: hän oli superpesiksessä tuomarina. No helvetti, nehän vaan seisoskelee siellä kentän laidalla, siinä tuu edes hiki.
Tuollaisessa ympäristössä, jossa lähtökohtaisesti ollaan samassa veneessä kaikki, näkyy heti, jos joku saa jatkuvasti erivapauksia ja se murentaa toisten motivaatiota. Tietenkin on tavoitteena, että kaikki joutuvat kärsimään 'isänmaan edessä', jos enemmistökin joutuu. Ammattiurheilijat on vieläpä ainutlaatuinen ammattiryhmä. Suomessa periaatteessa minkä tahansa ammatin uran huipulle voi päästä kuinka köyhistä oloista tahansa, mutta ammattiurheilijan ura on vaatinut myös vanhempien rahallista panostusta tai muuta ulkoista tukea, työttömien kakaroista ei huippu-urheilijaa tule.
Pelleilyä se puolen vuoden touhu muutenkin on, väliäkö hällä vaikka pelleilis kuukauden vuodessa kuuden vuoden ajan.Mitään tuollaista pelleilyä että vähän käydään välillä paikalla.
Paskapuhetta.Se on sitä suomalaista sosiaalidemokratiaa, tasa-arvoa ja tasavertaisuutta parhaimmillaan että kaikki kärsivät. Kenelläkään ei saa olla asiat paremmin.
OECD varoittaa: Pätkätyökulttuuri kasvattaa tuloeroja ja hidastaa talouskasvua
Tuloeroilla mitattuna Suomi on maailman seitsemänneksi tasa-arvoisin maa, kertoo OECD:n tuore raportti. Järjestö painottaa tuloerojen hidastavan talouskasvua. Epätyypillisten työsuhteiden määrä on kasvanut 20 vuodessa merkittäväksi.
Rikkaiden ja köyhien välinen kuilu maailman kehittyneimmissä talouksissa on ennätyksellisen suuri, kertoo Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestö OECD tuoreessa tutkimuksessaan. Järjestöön kuuluu 34 valtiota.
– Olemme saavuttaneet käännekohdan. Eriarvoisuus OECD-maissa on suurimmillaan sitten rekisterin aloittamisen, kuvailee OECD:n pääsihteeri José Ángel Gurría uutistoimisto AFP:lle.
Tietoja on kerätty noin 30 vuoden ajan. Tuoreimman raportin mukaan tuloepätasa-arvo on OECD-maista pahinta Chilessä, Meksikossa, Turkissa, Yhdysvalloissa ja Israelissa. Suomi yltää seitsemänneksi tasa-arvoisimmaksi maaksi. Kärkinelikkoon kuuluvat Tanska, Slovenia, Slovakia ja Norja.
Rikkain kymmenen prosenttia OECD-maiden asukkaista tienaa 9,6 kertaa enemmän kuin köyhin kymmenen prosenttia. Varakkain prosentti puolestaan omisti 18 prosenttia kotitalouksien omaisuudesta vuonna 2012, raportti kertoo.
Poliitikkojen tehtävä on varmistaa, että varakkaat ihmiset ja monikansalliset yritykset maksavat osansa veroista.
– OECD
Osa-aikaisten ja väliaikaisten työsopimusten yleistyminen sekä itsensä työllistäjien määrän kasvu selittävät eriarvoisuuden kasvua. Vuosina 1995–2013 puolet kaikista OECD-maissa syntyneistä työpaikoista olivat epätyypillisiä työsuhteita.
Tutkimuksen mukaan tuloerot hidastavat taloudellista kasvua.
– Lisäksi on muita taloudellisia ja yhteiskunnallisia syitä, joiden takia hallitusten kannattaisi puuttua asiaan, Gurría sanoo.
– Poliitikkojen tehtävä on varmistaa, että varakkaat ihmiset ja monikansalliset yritykset maksavat osansa veroista, järjestö painottaa