Liittynyt
16.5.2010
Viestit
3477
3...2...1... ja näin. AIAIAI, sadasos...sekunnilla Kaisa hävisi tämän. :wall: Mutta mitali tuli ja huikea hiihto viimeisellä lenkillä. :alppu:

Viimeksi muokattu:

jokamies

Liittynyt
5.8.2014
Viestit
794
Kyllä oli Kaisalta huikea viimeisen kierroksen hiihto! Mestaruus jäi 1,2 sekunnin päähän, mutta se ei nyt niin paljoo harmita, pääasia että mitali tuli.

de rong

Banned
Liittynyt
17.1.2005
Viestit
3194
Se hiihtiku peto!!! ONNEA MITALISTA JA HIENOSTA KISASTA KAISA!

Trullinkaasu

Liittynyt
17.6.2007
Viestit
9312
Lentävä Kaisa, tuo latukone vailla vertaa. Ylivoimainen hiihtovauhti takasi sen, että pari sakkoa kärsi ampua.

Muuten, montako sekuntia nopeampi Mäkäräinen oli toiseksi nopeimpaan hiihtäjään verrattuna?

Miikhail

Liittynyt
16.5.2010
Viestit
3477
Yurlovalla hyvät lääkkeet. No pronssia sentään Kaisalle.

mjs

Long easy right sumppuun
Liittynyt
10.7.2007
Viestit
8259
Kuzimiinat loistaa poissaolollaan mutta ainahan nyt yksi Jurlova arvokisaviivalle löytyy.

Nurtsi

Registered Loser
Liittynyt
9.8.2011
Viestit
5615
Nyt joku läski ryssä voittaa. Hyvä, että Kaisa jätti vähän pelivaraa.

Liittynyt
17.6.2007
Viestit
9312
Helpompi on Kaikkulin lähteä yhteislähtöön (toki viesti ennen sitä), kun se järkälemäinen gorilla tipahti nyt kummittelemasta. Tästä mitalikeitolle.

mjs

Liittynyt
10.7.2007
Viestit
8259
"Aivan uskomatonta". No tähän kisaan palataan taas viimeistään vuonna 2023, vai mikä se säilytysaika nykyään on.

Jabsu

Hirvimettällä
Liittynyt
29.1.2013
Viestit
4756
Ennemmin täpärä pronssi kuin niukasti hävitty kulta. Itseäni harmitti tuo 1,2s tappio "kullasta", nyt pronssi tuntuu paremmalle kuin tuo ensin luultu hopea :)

K. August

Liittynyt
25.11.2010
Viestit
2405
Ron Dennisin "kakkonen on ensimmäinen häviäjä" -mentaliteetin omaavana en pronssia voi suuremmin juhlistaa mutta vahva suoritus silti. Joka kisasta ei voi odottaa voittoa, mutta normaalimatkojen kristallipallo osoitus vahvoista normaalimatkan kisoista läpi kauden, mihin muut eivät pystyneet kokonaisuutena vastaamaan. Kaikki mahdollisuudet vielä yhteislähdössä, vaikka vielä ottaa voitto koti-MM:ssä. Ja hyvin otti Domrachevaa kokonaispisteissä kiinni.

Helsinki
Huhhuh mikä kisa! Tää on just ampumahiihtoa parhaimmillaan, kun sieltä voi melkein kuka vaan yllättää. Onneksi Kaisa voitti täpärästi Wiererin. Tietysti italialaisen kannalta harmi juttu, noin nätille tytölle olisi mitalin suonut.