Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol XI

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Australiassa 66,1% aikuisista kuuluu keskiluokkaan ja Tanska pienistä tuloeroista huolimatta yksi suurimpien omaisuuserojen maista.

Sitä on vähän Global Wealth Report 2015-pdf:ää tavattu ja kahvi uliuliuli prööt.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Naomi Sheldon on varmasti ollut joka toisessa brittiläisessä draamasarjassa, vaikka IMDB muuta väittääkin.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Kohta on taas kansallinen Minulla on paha mieli-päivä eli itsenäisyyspäivä

Poliisi varautuu raskaasti mielenosoituksiin


Tiistai 10.11.2015 klo 07.00

  

Poliisi tekee kaikkensa, ettei viime vuoden kaltainen riehunta itsenäisyyspäivänä toistuisi.

Viime itsenäisyyspäivänä järjestetty mielenosoitus meni hulinoinniksi Helsingin keskustassa. Vahingot nousivat useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin.

Mielenosoitus riistäytyi täydelliseksi rähinöinniksi viime itsenäisyyspäivänä, kun mielenosoittajat alkoivat riehua Helsingin keskustassa.

Mielenosoittajat aiheuttivat tuhoa muun muassa rikkomalla ikkunoita ja autoja Helsingin keskustassa.

Poliisin mukaan mielenosoituksen yhteydessä tehdyistä vahingonteoista aiheutui noin 70 000 euron aineelliset vahingot. Kiinteistöille tulleet vahingot nousivat noin 55 000 euroon. Autoille puolestaan aiheutettiin noin 15 000 euron vahingot.

Vahingonteoista tehtiin yhteensä 55 rikosilmoitusta.


Riittävät resurssit

Poliisi tekee kaikkensa, ettei vastaava rähinöinti toistuisi tänä vuonna.

- Olemme tiedustelun kautta saaneet tietoja, joiden mukaan samanlaisia elementtejä on odotettavissa kuin viime vuonna. Samoja anarkistisia järjestäjätahoja on liikkeellä, mutta missä muodossa mielenosoitukset toteutuvat, se jää nähtäväksi, sanoo ylikomisario Seppo Kujala Helsingin poliisista.

Kujala korostaa poliisin varautuvan mielenosoituksiin riittävillä resursseilla.

- En lähde määriä sanomaan, mutta tarvittaessa pyydämme virka-apua muualta Suomesta.
Onko tiedustelun kautta tullut sellaisia tietoja, että jonkun porukan olisi tarkoitus laittaa hulinaksi?

- Ei sellaisia asioita yleensä julisteta, että aiotaan rikkoa paikkoja, mutta vaikuttaa siltä, että tietyntyyppinen vastakkainasettelu jatkuu.

Mutta poliisin vakaa tarkoitus on estää, ettei vastaavaa pääsisi tapahtumaan kuin viime vuonna?

- Lähtökohta on ilman muuta, että asiat menisivät kunnollisesti, eikä vastaavaa pääsisi tapahtumaan. Toivoa sopii, että ihmiset käyttäytyisivät asiallisesti. Sopii kyllä osoittaa mieltään, mutta sen pitäisi tapahtua kaikkien perusoikeuksia kunnioittaen eikä vain omia perusoikeuksia käyttäen, Kujala sanoo.

Mielenosoittajia ei aivan Linnan edustalle päästetä.

- Tarkoitus on osoittaa mielenosoittajille paikka, josta näkee alueelle ja josta voi osoittaa mieltään siihen (Linna) suuntaan. Se onnistuu kyllä, mutta aivan ytimeen emme tietenkään voi mielenosoittajia päästää, Kujala sanoo.
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Kohta on taas kansallinen Minulla on paha mieli-päivä eli itsenäisyyspäivä
Suurin osa kansasta on kasvatettu miltei semisosialismiin. Sellaiseen pienen kansan elinehtoon, eli jonkinlaiseen konsensukseen koko maan olosta. Kun tuloeroja aletaan tarkoituksellisesti kasvattamaan, niin ärtymystähän se herättää. Varmaankin viisitoista vuotta on jo ahneuden ilmapiiri pilannut tasaisuutta kansaa jakaen.

Johtajien tolkuttomat eropaketit ja kultaiset kädenpuristukset. Epäreilut irtisanomiset huipputuottoa tahkoavista yrityksistä, päämäärättömyys politiikassa ja ylipäätän eriarvoisuuden kasvaminen syö suomalaista.

Tuollainen riehuminen on tästä pieni lasku. Valtion ylempi virkamies maksaisi nuo kulut parissa kuukaudessa palkallaan. Tavallinen duunari menettäisi elämänsä. Näyttäisi siltä että hankalammaksikin tilanne voi vielä kasvaa. Huono juttuhan se tietenkin on.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26887
Kävin Kangasniemen Trustiksella ostamassa uunituoretta pullaa tehtaalle.
Voisin vaihtaa kenet tahansa töipaikkani myyntimiehistä Salmisen Joneen. Nykyiset myyntitykit vaan käy juomassa meidän keittämät kahvit ja "lainaamassa" kahvimaitoa, ei toivoakaan, että toisivat tuliaisina muuta kuin puujalkavitsejä.
 

Micael

Micael
Liittynyt
24.5.2004
Viestit
17751
Sijainti
East of Eden
Tein veikkausrivini foorumin F1 ja Ralli -veikkauksiin, ei mulla muuta, tällä kertaa. Koettakkee jaksaa, kaikesta huolimatta.
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Kohta on taas kansallinen Minulla on paha mieli-päivä eli itsenäisyyspäivä
Kyllä tulee paha mieli kun lukee näitä tilastotietoja. Päin persettä pyörivässä firmassa ei voi olla niin mielettömän hyvää johtamista, että siitä pitää maksaa 50 000 € kuukausipalkkaa. Ihan tajutonta menoa.

Itse olen liian vanha riehumaan, mutta voisin äkkipikaistuksissani jakaa vaikka volvoni takakontista omasta metsästä sahattuja karttuja vihaisille mielenosoittajille. Jotta voivat hakata paskaksi koko Helsingin keskustan kaikki näyteikkunat.

Kertakaikkisen inhottavaa menoa tämä "huippujohtaminen". Ymmärrän hyvin että tällaista äärimmäistä sikailua vastaan on tehtävä jotakin.

Yksikään veteraani ei taatusti taistellut sen vuoksi, että saatiin näitä rahanhimoisia superporsaita kasvatettua. Yhteen hiileen puhaltaminen muuttui ihan pelkäksi puhaltamiseksi.
 
Ylös