Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol XI

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Eivät kissat pääse sinne terraariohuoneeseen, tällä hetkellä kolme ovea heidän tiellään. Kissoja tulee rapsutettua, koiraa lenkitettyä, käärmeet saavat hiirieväänsä ja puhdasta vettä. Aksot ja kalatkin voivat ihan hyvin, jos niiden sielunelämästä tajuan.
Onnea valitsemallenne tielle.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
En tiedä mihin ITG viittaa. Itse lausun perustuen hahmon viime kuukausien esiintymiseen eri medioissa, eritoten Radio Suomen Pyöreä pöytä -ohjelmassa.

Ehkä Hazardin tarkoituskin on liiotella ynnä provosoida, tiedäpä häntä!
En ole kuunnellut tuota ohjelmaa, enkä nyt ainakaan toviin lukenut mitään tekstejäänkään.
 

Iso Masa

Anonyymit Kyynikot
Liittynyt
14.11.2005
Viestit
1877
Jollain 18v-jonnella on täällä paikallisella Apsilla, os. Esso, Cannonball Heinolan liivit päällä. Onko Helvetin Enkeleilläkin oma mopokerhonsa?
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Tisieituvan,aarnat, suuja, raitisedijou, tsiikwerjuätmän, WOO, amhiiee,
Redietboo, wehaapöö,töpesköennipöö, stepleesgoonplööplöö,
Tenniskaamrapaa, teemkafemma,taspestapestamaabröö, kliipamasaais,
Wattaisnisidia, weboon, hat, topartkaskoon, wimoo, tomauhauhaad, oo,
Topasmada, thoot, tapasma, dill, aam, nemisnagopim.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Michael Pinkin tanssimoovit Jeesuksena olivat hieno päätös elokuvalle, jossa oli puhuvia päitä.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Tämähän on muuten aivan totta. Paikallisessa hallissa (Impivaara) vituttaa aivan suuresti, että kun remontin jälkeen suurennettiin pukuhuonetta jotta saadaan kaappeja lisää huimien käyttäjätavoitteiden vuoksi, pienennettiin tietysti suihkutiloja. Käytävät on huomattavasti kapeammat kuin ennen ja suihkuja on yhdessä välissä enää 3+3, kun ennen oli 4+4. Yhteensä suihkuja on 27, joista osa on huonokuntoisille ja vanhuksille, jotka tarvitsevat istuimella varustetun suihkun. No käyttöaste on tietysti noussut, koska uusittu hieno halli jne. Ja tietysti uimaseurojen harrastajien määrä on lisääntynyt, kun kerran aina vievät 3-4 rataa molemmissa (25 ja 50) altaissa. Se nyt vielä menee, mutta se saatanan suihkussa läträäminen :eek:

En ymmärrä millään, että kun jätkät (sellasia 14-18 vuotiaita) treenaa tunnin (tms) niin niiden pitää seistä ennen treenejä, sekä treenien jälkeen suihkussa uikkarit jalassa sellaiset 15 minuuttia. Siis yli kahdessatoista suihkussa, seisoo joku kloppi kyhjöttäen, suihku vettä lorottaen suoraan viemäriin, eivätkä edes peseydy. Saatana. Eikä ne saatana tajua edes, kun niiltä kysyy että yritättekö saada suomuja kasvamaan, että se on ihan turhaa hommaa seistä varttia suihkussa, pesemättä itteään, estäen muiden suihkunkäytön ja vielä kahteen kertaan/treeni vuoro. :mad_old::mad_old:

Ihme läträämistä. Saapi nähdä, kunhan uimaan taas pääsee, että joko on palautteet mennyt perille ja myös pysynyt kloppien "päissä". :frank:
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Joillekin uimahalli on kovan tason urheilupaikka, toisille sitten sellainen lämpimästä vedestä ja pulikoinnista sekä hyvästä olosta nauttimisen kunnallinen mahdollisuus.

Tuleehan siitä kiistaa, kun niin erilaisia näkemyksiä on kunnallisveron käytöstä.

Itsehän en enää käy uimahallissa, kun en tykkää toljottamisesta. Pahoihin tapoihini kuului ilman mitään järkeenkäypää syytä sukeltaa neljään metriin (syvin allas) ja tuntea itsensä voittajaksi. Samaten vitosen uimahyppyrampilta jalat edellä nenästä kiinni pitäen hyppy oli jännää.

Kerran myöskin erehdyin yleisurheilukentälle juoksemaan cooperia omaksi ilokseni kaikille avoimena tuntina. Ilmeisesti olin siinäkin jonkinlaisena suoritustukkeena vakavasti 400 metriä juokseville. Ikäviä katseita tuli.

Hiihtoladuille ei ole kyllä mitään asiaa. Sen kyllä tiedostaa ihan kokemattakin. Yleisönosastot ovat täynnä vihaisia mielenilmaisuja kun amatöörit eivät osaa antaa protokollan mukaisesti latua parhaan a-luokan kuntoilijoille.

Maastojuoksua sentäs voi melko huoletta vielä harrastaa kun siltä tuntuu.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Karmea ääni tuolla lukiolaisella nuorella yrittäjällä (Iina?) Aamu-tv:ssä. Ei tuommoista kimitystä kyllä jaksaisi kauaa kuunnella. :rolleyes:
 
Ylös