Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / SYYSKAUSI 2015

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Siinä vaiheessa rupes miekkamiehen motiivit selkiytymään, kun hyökkäsi peruskoululaisten kimppuun ja oppilasuhrinkin ikä korjattiin 11 > 17 jälkeenpäin. Pahoitteluni siitä, etten vain tunne oikein mitään. Kauan perusbörjekin kestää tuota kairaamista.
11 < 17 kylläkin.

Terveisin: Tietäjä.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Tiiättekö mitä. Schumacherin vois tyrkkästä pyörätuolissaan mäkeä alas. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Päivän fakta pläjäys:
Tutkimus mölyapinoista: Iso äänisillä pienemmät pallit


Mölyapinoiden kilometrien päähän kantavat kirkaisut ovat nyt saaneet syvältäluotaavan selityksensä.

Tutkija Leslie Knappin mukaan matala- ja kovaääniset urosmölyapinat houkuttelevat eniten naaraita ja niillä on suurimmat haaremit.

Knappin mukaan tähän liittyy kuitenkin hätkähdyttävä havainto. Isoäänisten apinoiden kivekset olivat merkittävästi pienemmät kuin vaatimattomampien karjujien.

- Tällaisessa tilanteessa kyky tuottaa enemmän spermaa, mihin tarvitaan isompia kiveksiä, voi olla ratkaiseva munasolun hedelmöittämisen kannalta, koska partnereita on vain yksi, Knapp selvitti.

- Kunnon karjunta ja isot kivekset eivät kulje käsi kädessä, Knapp jatkaa.

Knappin ryhmän tutkimustulokset julkaistiin Current Biology -lehdessä. Knapp on Utahin yliopiston antropologian professori.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015102320549629_ul.shtml
 

mjs

Long easy right sumppuun
Liittynyt
10.7.2007
Viestit
8260
Ei ole norskia näkyny?
Ei näy, mutta etikan perään kyselee. Kaikenlaiset naamiot on tuomittava ->

Suomalaishiihtäjien käyttämät treenimaskit ovat herättäneet ihmetystä, ja nyt NRK:n hiihtoasiantuntija vertaa niitä jo dopingin käyttämiseen Johann Mühleggin kautta.

Norjan yleisradio NRK:n hiihtoasiantuntija Fredrik Aukland puhuu suomalaisten treenimaskeista erittäin kriittiseen sävyyn. Hänen mukaansa happinaamarien kanssa treenaaminen ei kuulu urheiluun.

- Mielestäni on todella epätodellista nähdä hiihtäjien menevän kaasunaamari naamalla ja happitankit selässä. Silloin ollaan menty liian pitkälle, ja tällainen pitäisi kieltää, Aukland toteaa NRK:n sivuilla.

Auklandin mielestä suomalaisten on täytynyt huomata kotimaassa, että laitteista on jotain hyötyä, ja nyt he kokeilevat asiaa korkealla vuoristossa.

- Tällaista on vaikea kieltää säännöillä, mutta missä eettiset rajat menevät? Se on vaikea keskustelu. Norjalainen malli on hyvä, enkä ymmärrä, miksi suomalaiset tekevät näin.

- Siihen täytyy kuitenkin olla syy. Tavoite on tietenkin hiihtää jäätiköllä nopeammin ja kevyemmin, ja siten pystyä tekemään todella kovia harjoituksia 3000 metrissä.

Jos se onnistuu, kertoo se Auklandin mukaan kepulikonsteista.

- Siihen on aikaisemmin pystynyt vain Johann Mühlegg, ja hän ei käyttänyt samoja polttoaineita kuin muut.

YLE
 

Tolerantti

Well-known member
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
4704
Kuivukoot Norjan jokikinen öljylähde! Siinähän sitten yskähtelevät, astmaiset villapaidoissaan.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Alaikäinen poika riehui kotonaan Sotkamossa

Alaikäinen riehui kotonaan Sotkamossa torstaina ja säikäytti äitinsä ja sisaruksensa pakenemaan asunnosta ulos.

Nuori mies oli rikkonut asunnossa omaisuutta ensin omin käsin ja sitten ottanut käsiinsä teräaseen, jolla vahingoittanut asuntoa ja asunnossa ollutta omaisuutta. Tilanne oli jo rauhoittunut, kun poliisi saapui paikalle.

Paikalle saapui myös sosiaalitoimen työntekijä. Poika oli kertonut hermostumisensa syyksi sen, ettei ollut saanut puhelintaan auki.
Tokihan tuommoisen takia pistetään paikat sileeksi.
 
Liittynyt
1.11.2014
Viestit
3326
Sijainti
Katabolia

jupla

Well-known member
Liittynyt
30.6.2005
Viestit
12416
Sijainti
Kurjala
Viinarekka kaatui Venäjällä seurauksin. http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/vodka kyla-42427

Verkkouutiset:
Pienessä Perekopnopjen kylässä Venäjän Saratovissa on juhlittu tauotta jo viikon verran. Niin kauan on nimittäin siitä, kun massiivista vodkalastia kuljettanut kuorma-auto kaatui kylän ohi kulkevalla valtatiellä.

Kaikkiaan 20 000 pulloa vodkaa päätyi tielle. Venäläismedian mukaan lähes kaikki pullot säilyivät ehjänä.

"Sankarillisten kyläläisten" kerrotaan rientäneen oitis pelastamaan rekan arvokasta lastia. Tapahtumasta kuvatulla videolla (alla) näkyy, kuinka jotkut kyläläiset rahtaavat turmapaikalta kassikaupalla vodkaa. Toiset tyytyvät istumaan pulloröykkiön päällä ja juomaan kaksin käsin.

Asiasta uutisoivan Rosbaltin mukaan kyläläiset ovat juopotelleet sitkeästi jo viikon verran. Paikalle on myös saapunut paikallisten asukkaiden ystäviä ja sukulaisia ympäri Venäjää.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Luulisi miliisejä hitusen kiinnostavan, elleivät sitten itse ole olleet mukana tyhjentämässä lastia.
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Aamun hesaria lukiessa selvisi, että kansanedustajista eniten persettä näytetään kristillisten Sari Tanukselle.
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Iltasanomat sanoi:
Useissa baltialaisissa verkkolehdissä on uutisoitu poliisin hämmentävä väite suomalaisten ”votkaturistinaisten” harrastamasta erikoisesta viihteestä.
Viron poliisissa johtajana työskentelevän Raik Saartin mukaan suomalaiset votkaturistinaiset käyvät Tallinnassa paitsi ryyppäämässä, niin myös harrastamassa seksiä paikallisten kodittomien kanssa. Seksin harrastaminen tapahtuu kodittomien kommuuneissa.

Asiasta uutisoi muun muassa virolaislehti Pealinn verkkosivuillaan.

Saartin mukaan poliisilla on tiedossaan monia asunnottomien kommuuneja Tallinnassa. Kommuunit ovat hylätyissä taloissa ja varastorakennuksissa. Hänen tietojensa mukaan niissä asuu jopa 40 ihmistä.

– Yksi niistä on täällä D-terminaalin takana. Siinä on noin 20 ihmistä. Se on hyvin likainen ja epämiellyttävä paikka, Saart sanoo virolaislehden mukaan.

– Yksi nurkkaus on kuitenkin siisti. Siellä on laitettu tiilien päälle alustoja ja niiden päälle patja, jossa on puhtaat lakanat. Mitä varten? Kävi ilmi, että pohjoisen naapurimaamme naiset, jotka tulevat tänne ryyppäämään, haluavat myös toisenlaisia huvituksia. Tuntuu mahdottomalta ajatukselta, mutta meille näytettiin näiden naisten alusvaatteita, jotka olivat jääneet muistoiksi, Saart väittää.

Hän ei voikaan ymmärtää sitä, mikä saa suomalaisnaiset temmeltämään kodittomien kanssa.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1445740600344.html

Onpas meillä holtittomia naisia. Tai ehkä niitä jotka haluavat ymmärtää kaiken ja auttaa sekä sääliä pieni salattu ylemmyyden tunne vasemmassa tississä.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26887
Viron viranomaiset pelkää, ettei köyhimmät kansalaiset kärsi tarpeeksi. Tarvitaan oikeistolaisempi hallitus ja toimenpiteitä.
 
Ylös