Vain elämää -artistit livenä polli

Vain elämää artisteista olen nähnyt livenä esiintyvän


  • Äänestäjiä yhteensä
    15

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
En ole nähnyt pollissa kysyttyjä artisteja livenä esiintymässä. Sannin tosin näin alkuvuodesta Hesan hipsterien teatteritapahtumassa, ja hän mm. jonotti punaviiniä takanani puoliajalla. Samassa tapahtumassa näin kahdet paljaat tissit lavalla.
 

Zervuska Haidis

Well-known member
Liittynyt
8.1.2007
Viestit
12604
Sijainti
Sivulla viisi
PMMP oli aikoinaan abiturienttiristeilyllä esiintymässä. Muita en nuista muista nähneeni, korkeintaan ehkä jossain Tammerfesteillä aidan yli vilaukselta siinä kaljaa mutjoessani.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Ensin- ja viimeiseksimainittu ovat julkisesti sanoneet, että eivät ole käytettävissä. Tosin Hector on kahdesti alustavasti lupautunut mutta vetänyt huulilta takaisin.
Jokaisen artistin unelmapuhelu: "Voisitko tulla ylihuomenna Vain Elämääniän kuvauksiin, kun Hector ei päässy?"
 

Aisla

högt över molnen
Liittynyt
20.9.2011
Viestit
787
Sijainti
play//repeat
Aika paljon olen festareilla ja keikoilla käynyt, mutta harvemmin kotimaisia katsomassa. Ainut täysin varmasti nähty noista on Wirtanen. Apulannan keikalla kun olen ollut...varmaan lähemmäs kymmenen kertaa? (Kaveri tykkää, minä...jaksan kuunnella keikan ajan.) PMMP ja Vilkkumaa on ehkä tullut sivusilmällä joillain festareilla nähtyä. Mutta ei tarkkoja muistikuvia, niin ei lasketa.
 

Örfil

Guest
Haa, tuosta tuli mieleen että olenhan nähnyt Jonnen sivusilmällä Ruisrockissa. Samana vuonna siellä oli Ozzy ja Canned Heat.
 
Ylös