Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Peit teki uuden alle 20 vuotiaiden ennätyksen pisteillä peräkkäisissä otteluissa ja Rantasen mahtivire jatkuu. 2+2 ja yhteensä 74!!! pistettä.

juoksia

Liittynyt
8.12.2013
Viestit
420
Laineelle kaksi byyriä joista jälkimmäinen voittomaali. Ovechkin teki yhden joten ovat nyt tasoissa. Laineen putki on nyt niin pitkä että Vesa Keskisellä olisi tekemistä vastaavaan suoritukseen omassa lajissaan.

oldez

Liittynyt
14.3.2003
Viestit
19491
Se on kiva että Suomella on ollut viimeisen 30 vuoden aikana kaksi maalintekijää.

Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Mikko 1+1=2 kun Coloradolle tärkeä vierasvoitto Chicagosta!

Samat pojot Aholle ja Puljulle. Paten pisteputki meni poikki. Loukkasi jalkaansa saatuaan kiekosta osumaa toisen erän alussa.

7568
Laine oli jättänyt pelin kesken kun blokkasi laukauksen jalallaan. Toivottavasti ei hajonnut mitään.

Rantanen mahtuu kohta jo pistepörssin top10:iin.

JoneZi

User
Liittynyt
17.3.2012
Viestit
7568
Tolvanen lähtee odotetusti Nashvilleen KHL-pelien päätyttyä. Tulee suomalaisittain kyllä hienot playoffsit.

Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Crosby teki ”konnat” eli ilmasta forehand - backhand bumbumbumit.

Laine lie muutaman pelin sivussa osuman takia. Rookie mistake kun käänsi itsensä sivuttain.

Semminki
Rookiemistake vai ihan puhdas vahinko? Väittäisin jälkimmäistä. Ehkä C-junnuna sain kerran kiekon vastaavaan paikkaan ja opin jo silloin. Pate on kuitenkin pelannut pari peliä kovemmissa kinkereissä. Sattui muuten aivan ja helvetisti. Ja käsittääkseni noi Änärissä laukoo kovempaa.

Edit: Niin, onhan se mistake = vahinko. Noh, nää on näitä.

ProjectMaster

Liittynyt
17.12.2013
Viestit
1649
Äsken päättyi KHL:n historian pisin jääkiekko-ottelu CSKA Moskovan ja Jokereiden välillä. 142 minuutilla Mika Niemi ratkaisi voiton Jokereille ja näin Jokerit kavensi sarjan 3-2 lukemiin. Aika väsyneen näköistä alkoi olla pelaajien meno seitsemännessä erässä. Tulipahan tuokin todistettua alusta loppuun saakka.