Nyt on Pate treeneissä vedellyt Scheifelen laidalla. Saapa nähdä miltä pelaaminen näyttää Torontoa vastaan.

Viestit
104235
Sijainti
On earth
Onhan koutsi oikeasti huono, jossei saa ketjuja balanssiin. Kuitenkin NHL eikä Liiga, jossa on junnuja ja jäähdyttelijöitä. Eipä tuo osannut Armiaakaan käyttää. Montrealissa ihan eri minuutit.

On earth
Ei saa Bulju peliaikaa. Nytkin 9 minuuttia vain. Ei auttanut rensantsiveron mainostama AHL Buljun menestykseen, vaikka jätkä on siellä hinkannut aika kauan. Vaakanainen pelasi alle 6 minuuttia. Suomela, Salomäki, Honka alle 10 minsaa.

9278
Scalewomanin kohdalla peliajan vähyyttä selittää ainakin se, että peli päättyi loukkaantumiseen.

Dzekoo

Well-known member
Liittynyt
13.11.2017
Viestit
881
Nytkö se sitten alkaa Lainekin romahtamaan? Puljujärvi on missä??

Aholla ja Rantasella kyllä pyyhkii hyvin..

On earth
Laineelle syöttöpiste Kapaisen maaliin. Ja passitus kakkosketjuun 3. eräksi.

Rantasen pisteputki poikki, kun Colorado hävisi munille kotonaan TBL:lle.

Patrik Laine ykkösketjuvierailu päättyi lyhyeen – alakulo sen kuin jatkuu

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Suomen aikaan torstain vastaisen yön odotettu ottelu nähtiin Winnipegissä, jossa Jets kohtasi Toronto Maple Leafsin. Yön kamppailussa Patrik Laine jäi pahasti sivuraiteelle, kun Maple Leafs otti voiton lukemin 4-2.

Viime kierrosten aikana Laine on ollut pahasti pimennossa. Jetsin valmennusjohto yritti herätellä nuorta suomalaistykkiä, kun hänet siirrettiin ykkösketjuun tähtihyökkääjien Mark Scheifelen ja Blake Wheelerin vierelle.

Kokeilu päättyi lyhyeen, sillä Jetsin valmennusjohto siirsi Laineen pois ykkösketjun laidasta kahden erän jälkeen.

Pelin alussa Laine ehti muun muassa sössiä pahasti Kasperi Kapasen laukomassa 1-0-maalissa.

Laine jäi lopulta kiikaritehoille (0+0). Laineen illan anti oli neljä ammuttua laukausta.

20-vuotiaan suomalaishyökkääjän pisteetön putki on nyt kolmen ottelun mittainen. Alkukauden 10 ottelussa Laine on iskenyt tehot 3+2=5.

On earth
Puljujärvi onkin sitten seuraavan matsin (ensi yönä) katsomon puolella.

Oilersin kuuluttaja Jack Michaels kertoi asiasta Twitterissä, ja heti perään seura jakoi tviitin. Katsomoon passitettiin myös toinen hyökkääjä Zack Kassian.

Puljujärven, 20, alkukausi on ollut todella tahmea. Seitsemässä ottelussa ”Pulju” on saldottanut tehot 1+0, ja plusmiinukset ovat neljän verran pakkasella. Katsomokeikka oli jossain määrin aistittavissa, sillä viime ottelussa Penguinsia vastaan Puljujärvi sai kauden pienimmän jääaikansa, vain yhdeksän minuuttia. Siitäkin huolimatta hän ehti saada tehotilastoon kaksi miinusmerkkiä.

Oilersin ja hallitsevan Stanley Cup -mestarin ottelu alkaa Suomen aikaa varhain peerjantaiaamuna kello 4.00.