Örfil
Guest
Hienoja kesämuistoja.
Ellei sitten joku mukava mode livauta toikin otsikkoon pientä vuosilukulisäystä. :idea:Onneksi kohta vuosi vaihtuu ja tämä kesäjäärien toikki muuttuu WANHAKSI!
Jos sellaisen jossain näet, niin ilmoita mulle, eduskunnalle, Pelastakaa Lapset r.y.lle ja YK:n yleiskokoukselle.Ellei sitten joku mukava mode livauta toikin otsikkoon pientä vuosilukulisäystä. :idea:
Jäi näköjään mainitsematta vallan, että tämähän oli oikein hyvää! Todella kookoksista, mutta hyvää. Suklaata olisi ehkä saanut olla vähän enempi mukana.Onko kekään maistanut tätä Aino-kookosjätskiä? Jos, niin oliko hyvää?
Kovasti kiinnostaisi, ja mietin, josko itsenäisyyspäivän herkuksi ostaisi...
Tuskin maltan odottaa että pääsee popsimaan.Valio palaa jäätelömarkkinoille 14 vuoden tauon jälkeen. Valio tuo kauppoihin maaliskuussa kuusi makua kattavan herkuttelujäätlöiden tuoteperheen.
Valion Oulun meijerissä valmistetut tuotteet tulevat myyntiin myös Moskovassa ja Pietarissa kevään aikana.
Suomalaiset ovat tunnetusti maailman suurimpia jäätelönystäviä.
– Valion jäätelöillä on edelleen paikka suomalaisten sydämissä: yli 61 prosenttia mainitsee meidät spontaanisti mieleen tulevana jäätelömerkkinä. Saamme myös jatkuvasti toiveita kuluttajilta jäätelöihin liittyen. Nyt voimme vastata niihin, kategoriajohtaja Jussi Mattsson kertoo.
Uudet jäätelöt tuovat vaihtoehdon viime vuosina kasvaneeseen "super premium" -herkuttelujäätelöiden kategoriaan.
Makuyhdistelmissä maistuvat pohjoismaiset suosikkiraaka-aineet, kuten mustikka, ruis, salmiakki ja kahvi.
Uudet jäätelöt valmistetaan Valion Oulun meijerissä Pohjois-Suomen tiloilta kerätystä maidosta. Valtaosa jäätelöiden hilloista ja kastikkeista on kehitetty ja valmistettu Valion omalla hillotehtaalla Suonenjoella.
Makuina ovat kevyesti suolainen kreisi kinuski, raikas mansikka-basilika, perisuomalainen mustikka-ruis, mehevä porkkanakakku, lempeä macchiato-suklaa ja ärhäkämpi salmiakki-chili.
– Valio Jäätelöfabriikki tuo Valion jäätelöt takaisin myös Oulun meijeriin, missä jäätelöä on valmistettu viimeksi 1980-luvun alussa. Jäätelöiden tekeminen on ollut todella innostavaa meille, sillä ne valmistetaan aivan uudella reseptillä ja uusilla laitteilla, kertoo Oulun meijerin tehtaanjohtaja Martti Kimpimäki.
Mustikkaruisjäätelö saattaisi suomalaiseen suuhuni sopiakin? Salmiakki-chili ei koskaan. Jäätelössä. Chilistä pidän sellaisenaan ja ruuassa varsin paljon.YLE/Valio sanoi:Valio palaa jäätelökauppaan erikoisjäätelöillä.
Valio pyrkii vakuuttamaan kokeilunhaluiset herkkusuut ensi kuun alusta kauppaan tulevilla kuudella erikoisjäätelöllä, joiden tuotanto alkaa Valion Oulun meijerissä. Valio itse puhuu herkuttelujäätelöistä, kuten mustikka-ruis- ja salmiakki-chili - jäätelö. Yhtiö ennakoi muun muassa kahvin ja salmiakin myyvän myös laktoosittomassa kermajäätelössä.
Valio vetäytyi kokonaan jäätelökansan huulilta myymällä Turengin meijerin monikansalliselle Nestlélle neljätoista vuotta sitten. Nyt tuotanto käynnistetään pohjoissuomalaisten maitotilojen maidolla ja Valion Suonenjoen hillotehtaalla kehitettyjen kastikkeiden turvin.