Jääkiekon MM-kisat - Vapaan liveseuranta

Hartsa76

Well-known member
Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7206
Suomi onnistui sitten häviämään heti kun vastassa oli NHL-tason maalivahti ja pari NHL-tason kenttäpelaajaa.

Yhtään ei tosin auttanut sekään, että Teräväinen päätti ensin mennä laukomaan kiekon puolustusalueelta suoraan katsomoon ja Tanskan voittomaalin jälkeen vielä tunaroi hyökkäyssinisellä sillä seurauksella, että joutui ottamaan jäähyn estääkseen maalin syntymisen.

Toivottavasti Kanadaa vastaan nähdään kentällä kettuuntunut Suomen joukkue, joka ei mene antamaan läpiajoja samaan tahtiin kuin Tanskaa vastaan.
 

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9965
Sijainti
Helsinki
Tolvasella taitaa olla suunnilleen kuukauden tauko peleistä, mutta poika on luultavasti harjoitellut koko ajan joukkueen mukana. Kyllä siinä pelihalut varmaan ovat korkealla.

Mielenkiintoista nähdä, mihin koostumuksiin Tolvanen laitetaan. Pääseekö Eeli ykkösketjuun Rantasen ja Granlundin kanssa vai meneekö kolmoseen? Ylivoimallakin on miettimistä, onko kokonaisuuden kannalta parasta laittaa Tolvanen kuteineen NHL-miesten kanssa ykkösylivoimaan vai haetaanko tehoja kakkoselle. Ykkös-yv:ssä pelaaminen tarkoittaisi myös sitä, että sieltä joko täytyisi pudottaa yksi iso nimi tai pelata viidellä hyökkääjällä.
 

JoneZi

User
Liittynyt
17.3.2012
Viestit
7566
Ruotsille tippuu mukavia vahvistuksia: Hörnqvist, Forsberg, Arvidsson ja Ekholm.
 
Ylös