Örfil
Guest
Grillien konseptiin kuuluu myydä ruoka lämpimänä.
Mutta ABC:n ei?Grillien konseptiin kuuluu myydä ruoka lämpimänä.
Apsin vitriini ja Vaakon Nakin keittimet eivät vertaudu keskenään.Mutta ABC:n ei?
Vaakon Nakki on grillikioski, ABC on olevinaan ravintola.Apsin vitriini ja Vaakon Nakin keittimet eivät vertaudu keskenään.
Ehkä Akaassa on.Ravintolossaq ei liene ole tarkoitus, että asiakas laittaa tai lämmittää itse ruokansa.
Puhumme nyt lasivitriinistä otetusta lihiksestä, jonka vieressä köllöttää karjalanpiirakkaa ja kinkkusämpylää, emme tiskiltä tarjoiltavasta lämpimästä ateriasta. Ensin mainittuja voi syödä myös kylmänä, mutta tarvittaessa lämpimänä, jolloin ne pukataan mikroon.Vaakon Nakki on grillikioski, ABC on olevinaan ravintola.
Ravintolossaq ei liene ole tarkoitus, että asiakas laittaa tai lämmittää itse ruokansa.
Tuo nyt on yhtä tuskaa.Onhan tuo hienoa ulkomaanmatkailu, kun menet vaan pöytään, nätti tarjoilija hakee cappuccino ja tiramisu tilauksen, tuo sen pöytään ja veloittaa siivoamiskuluineen siitä 6€.
Hommaa kone tekemään se! Automaattista tampaxinpoistajaa pitää muistaa varoa.Pesen myös pyykit itse, vaikka on vaimo ja samoin pyyhin takalistoni, vaikka äitee on vielä hengissä.
Oltiin pojan kanssa Milanossa (Montsan KeePee), käppäiltiin ostoskadulla, nähtiin katukahvila, pysähdyttiin kohdalle, tyttö käski istumaan, toi listat, 2 minuutin päästä haki tilauksen ja toimitti siinä ajassa kun espressokoneella turautti kaksi kahvia sieltä ja höyrryytti maidon. Lasku tuli tarjottavien mukana pyötään.Tuo nyt on yhtä tuskaa.
Ensin palloilet kahvilan lattialla miettien "onks tää nyt semmonen paikka missä tarjoillaan pöytiin, vaikka tossa tommonen tiskikin on". Sitten tarjoilija huikkaa pöytään istumaan, johonkin pylvään taakse ja tuo listan. Esität katsovasi listaa, vaikka tiesit jo ovella mitä tilaat ja yrität kiinnittää tarjoilijan huomion. Juomaasi ryystäessäsi yrität epätoivoisesti saada kahvilan wifiä toimimaan, koska unohtui kotona kuuklettaa juomarahakäytännöt. Sitten taputtelemaan lompakkoa ja luomaan kutsuvia katseita läpi salin, että tarjoilija ymmärtäis tuoda laskun. Lopulta joudut huutamaan sille/hakemaan sen. Kortilla ei kannata maksaa, saatanan kehitysmaa, laitat setelin tassille ja jäät odottamaan tuoko tarjoilija vaihtorahaa vai luuliko se että loput on tippiä. Anniskelu kesti seitsemän minuuttia, tarjoilijan ja juoman odottaminen kolme varttia.
Juuei, mieluummin kirjainravintolan mikrolle.