Antsa Rieppo
Well-known member
Ai kuivasta?Et taida liioin diggailla mureasta ja ylikypsästä?
Ai kuivasta?Et taida liioin diggailla mureasta ja ylikypsästä?
Ei oo sama asia, mun mielestä ja jos osaa. Mutta muuten samaa mieltä...aika monesti kala ja liha on paistettu liikaa, ja kanakin.Ai kuivasta?
Juu. Jotain hyötyä noista kokkausohjelmistakin.Ei oo sama asia, mun mielestä ja jos osaa. Mutta muuten samaa mieltä...aika monesti kala ja liha on paistettu liikaa, ja kanakin.
Ai kuivasta?
Ei oo sama asia, mun mielestä ja jos osaa. Mutta muuten samaa mieltä...aika monesti kala ja liha on paistettu liikaa, ja kanakin.
Olen samaa mieltä, että pihvi mediumina.Kinkku on kuulema 80 asteeseen asti uunissa.
Kai sentään hieman maistoitte kuumaa kinkkua?Kolmikiloinen kinkku pistetty äsken parvekkeelle jäähtymään.
Kinkku kypsyy sisältä vielä pitkään uunista ottamisen jälkeenkin, joten hyvä siitä tuli. :thumbup:77 asteessa antoi periksi, kun käskin kuuklata. Nyt on kamara poistettu ja nasse lepää aamuun, jolloin saa sinappihunnun yllensä.
Ei maistettu. Perinteenä on ollut valmistaa se uunissa ja syödä seuraavana päivänä.Kai sentään hieman maistoitte kuumaa kinkkua?
5 kilua. 8 tuntia oli. Tänä vuonna oli se vesivati alla.Kinkku kypsyy sisältä vielä pitkään uunista ottamisen jälkeenkin, joten hyvä siitä tuli. :thumbup:
Montako tuntia pötkötti monessako asteessa? Ja paljonko kiloja?
EDIT. 16:30 meni näköjään 90 asteiseen uuniin. Eli about 7 huntia.
Paljonko oli kiloja?
Perinteistä on hyvä pitää kiinni. :thumbup:Ei maistettu. Perinteenä on ollut valmistaa se uunissa ja syödä seuraavana päivänä.
Tämä menee aikalailla yksiin sen kanssa, että meillä pidetään tuota 7 kiloista kankkua noin 9-10 tuntia oovenissa.5 kilua. 8 tuntia oli.
Vähän tohoa kylkeen niin homma nopeutuu.Tämä menee aikalailla yksiin sen kanssa, että meillä pidetään tuota 7 kiloista kankkua noin 9-10 tuntia oovenissa.
Sinä puolestasi taidat paistaa jouluateriallesi 2,5-kiloisen tofukinkun.Vaiko sittenkin Jämsän-Äijän Pienriistapalvaamon Jouluinen Jyyräkinkku 120 g?