Monte Carlo Ralli 2020

AnttiL

Reittinörtti
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
14858
Sijainti
Tampereen lenkki
Rovanperä on ollut tänään joka pätkällä nopeampi kuin Suninen. EK7:llä Suninen oli nopeampi kuin Loeb ja Lappi, muuten Suninen on ollut joka pätkällä hitain "tosissaan ajava" WRC, vaikka lähtöpaikka on periaatteessa ollut paras.
 

delorean

Well-known member
Liittynyt
30.1.2009
Viestit
3255
Sijainti
JKL
Olisikohan Sunisella vähän otettu tehoja koneesta pois sen eilisen lämpöhäiriön takia... Koska periaatteessa mitään kiirettä ei enää ole...
 

Raceway

Ratamestari
Liittynyt
24.3.2012
Viestit
877
Sijainti
Ruutulipulla
Jostain syystä on Teemun vauhti selkeästi ollut kateissa, Lappikin menee tallin tulokkaana Dextalla kovempaa. Toki eilisen ongelmat, mutta kuitenkin. Sen verran kuitenkin jo Teemullakin kisoja alla, että ajamisen pitäisi olla nousujohteista. Muutenkin hämmästelen kommentteja kun etukäteen mediassa todetaan "emme aja kärkisijoista" ennenkuin kisaa ajettu metriäkään ja Lapillakin taipumusta masentua jos hommat ei mene putkeen. No josko tuleva moottoripäivitys taikoisi Dextaan lisää vauhtia ja poikien suoritustaso alkaisi löytyä.
 
Viimeksi muokattu:

Tsiiem

Well-known member
Liittynyt
24.11.2017
Viestit
884
Jostain syystä on Teemun vauhti selkeästi ollut kateissa, Lappikin menee tallin tulokkaana Dextalla kovempaa. Toki eilisen ongelmat. mutta kuitenkin. Sen verran kuitenkin jo Teemullakin kisoja alla. että ajamisen pitäisi olla nousujohteista. Muutenkin hämmästelen kommentteja kun etukäteen mediassa todetaan "emme aja kärkisijoista" ennenkuin kisaa ajettu metriäkään ja Lapillakin taipumusta masentua jos hommat ei mene putkeen. No josko tuleva moottoripäivitys taikoisi Dextaan lisää vauhtia ja poikien suoritustaso alkaisi löytyä.
Tuskin vielä kannattaa huolestua, eiköhän molemmat taas Ruotsissa aja aivan kärkisijoista.
 

sasha

Well-known member
Liittynyt
17.5.2019
Viestit
222
Jännittävä on ollut kisan alku!
Onneksi nyt pidempi yötauko kuin eilen!
 

AnttiL

Reittinörtti
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
14858
Sijainti
Tampereen lenkki
Meksikossakin on lähtöpaikasta hyötyä.

Nyt on muuten yli puolet rallista ajettu, ja kärkeä erottaa 6,4 sekuntia. Olisi se Tänakkikin varmaan ollut mukana tässä porukassa.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Perjantai meni ihan Toyotan käsikirjoituksen mukaan. Ogier ja Evans ovat sopeutuneet autoon juuri niin hyvin kuin sopi odottaa ja vauhti on heti siellä missä pitää. Kalle ajaa omaa ajoa ilman virheitä hyvällä sijalla.
Saattaa kyllä Yaris olla ihan hyvä pulkkakin!👍
 

Pärre

Well-known member
Liittynyt
15.4.2008
Viestit
3208
Sijainti
Lahti
Tiedä heidän käsikirjoituksistaan, mutta henk.koht olen iloinen siitä kun Toyotalla on takuuvarman nopeat ja miellyttävät kuskit. Ei niissä viimevuoden malleissakaan isosti ollut vikaa, mutta se maaliintulo oli välillä hakusessa. Joka vuosi joutuu nostamaan hattua myös Loebille kun se aina vaan jaksaa veivata hyvin. Ogier, Tänak, Neuville ja nyt voi jo varmaan sanoa että myös Evans menevät kovempaa, mutta siinä hetperässä tulla kurmoottaa Loeb. Hämmästyttävä kaveri.
 

DC

Helsingin UA
Liittynyt
27.10.2010
Viestit
5296
Sijainti
Suonionkatu 1 C
+ Ogier
On se, on se vaan kova.

+ Evans
Lupaa koko kautta ajatellen erittäin hyvää, että Elfynillä on valmius haastaa kolmea päämörköä.

+ Kalle
Juuri näin pitää ensimmäisessä WRC-Montessa ajaa.

- Tänak
Oli vähän turhan raju mälli. Kiitos kaiken nimisille jumalille ettei sattunut pahemmin. Toivottavasti ei vaikuta suoritustasoon jatkossa.

- Greensmith
Ei lisättävää videoon.

Yleisellä tasolla todettakoon, että MM-kauden ensimmäisen täyden ajopäivän "seuraaminen" auton ratissa on erittäin huono idea, enkä suosittele sellaista kenellekään. Ei ole nykyihminen tehty siihen, että ainoat rallipäivän aikana nähdyt videokuvat ovat kanssafoorumistin ystävällisesti jakamat Greensmithin kymppiuutiskevennys ja Tänakin MEGAmälli.
 

JuuZa

Kulttuurispesialisti
Liittynyt
22.4.2006
Viestit
2080
On kyllä mahtavaa että jo torstaina ajettiin kunnon kilsat, eikä mitään turhanpäiväistä kyläkiesiä. Kattelin ewrc:tä ja ihmettelin että miten helvetissä päätöspäivälle on vielä noin paljon pätkiä jäljellä, kunnes hoksasin että on lauantai ja 2 päivää sekä 150km rallia jäljellä! :eek!:
 

hila

A-sijan Tuntija
Liittynyt
22.5.2014
Viestit
4194
Sijainti
Maalla
Viimeksi muokattu:
Ylös