Rallivideoita

Juanillo

New member
Liittynyt
12.5.2014
Viestit
2
Näköjään poistettukin jo, pitää uppia se jonnekin toisaalle talteen jos kiinnostaa.
Harmi, että tällaiset teokset on sensuroitu, olin valmis katsomaan sen nyt raskaan työpäivän jälkeen ja he poistivat sen :( Olen etsinyt kaikkialta internetistä tunnin ajan, onko mitään vihjeitä? Jos se ladataan kilpailemalla... Minulla ei ole tiliä :((
 

DC

Helsingin UA
Liittynyt
27.10.2010
Viestit
5287
Sijainti
Suonionkatu 1 C
Pitkän linjan rallitoimittaja ja tekee tällä hetkellä rallikulttuuritekoja toimittamalla Turini-lehteä. Vaikka en lue espanjaa, niin tuota lehteä tulee ostettua.
Hyväksytään. Silti pidän reaktiota rikoksen vakavuuten nähden liioiteltuna. Toki hänellä siihen täysi oikeus, jos näin parhaaksi katsoo.
 

makeze

Well-known member
Liittynyt
25.11.2012
Viestit
133
Telesportin materiaalia vuoden 1997 Sanremo rallista.
 
  • Like
Reaktiot: DC

Ayrton-Ana

Well-known member
Liittynyt
5.2.2005
Viestit
876
Kuva vaihdettu ja tuulilasi kiillotettu - we go again!

Suuri kiitos vielä tästä! Tämä oli aivan tajuttoman upea taideteos. Vaivaa on selvästi nähty todella paljon ja kaiken muun hyvän lisäksi täytyy vielä erityisesti kiittää videon äänimaailmaan panostamisesta. Kasarisoundi, moottorinäänet, haastattelut...kaikki oli viimeisen päälle hierottu kohdalleen. Heti videon alussa on todella eeppinen osuus kun In the Air Tonight yhdistyy 037:n soundeihin. Siinä taisi olla vielä leikattuna mukaan ääniklippi Videostylen -85 Jyskälä koosteelta ja Mattilan pätkältä kun joku katsoja huutaa kiimassa "TOIVONEN!!!" Sillä hetkellä viimeistään tajusin, että nyt ollaan tosi kovan videon äärellä. Ja sen jälkeen sitä sitten vain toivoikin, että video jatkuisi vielä mahdollisimman pitkään.

Tämä tulee 100% varmuudella katsottua vielä useampaan kertaan uudelleenkin.
 

DC

Helsingin UA
Liittynyt
27.10.2010
Viestit
5287
Sijainti
Suonionkatu 1 C

Kääk! Tämähän on ollut tubessa jo kolme viikkoa mutta nyt vasta osui silmään. SM Oulujärven ralli vuodelta 1991, Grönholmin ensimmäinen yleisen luokan SM-voitto. Tämän kartta olisi myös kovaa kamaa, ei taida Kajaanin alueen kisoja olla vielä kovin paljon rally-mapsissa...
 

makeze

Well-known member
Liittynyt
25.11.2012
Viestit
133
Paikallinen kooste Australian rallista vuodelta 1992, mukana on suht runsaasti incaria Vatasen Subarusta.
 

DC

Helsingin UA
Liittynyt
27.10.2010
Viestit
5287
Sijainti
Suonionkatu 1 C
Hyvä filmi Ruotsista -86:
Ihana video. Henkan haastattelu alussa vielä erityisen ❤ Näissä 1986 alkuvuoden filmeissä on jotenkin ihan maaginen tunnelma, kaikkien aikojen rallikausi edessä ja kaikki tapahtuu kuin jossain fantasiamaailmassa kun kukaan ei vielä tiedä, mitä nurkan takana odottaa.
Mitä jos -osastolle menee myös Grundelin kommentti RS200:sta kisan maalissa: incredible car, that will be fantastic if we can do evolution car of that one.
 
Ylös