Viikon linkkivinkki

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24273
Sijainti
lappeen Ranta

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24273
Sijainti
lappeen Ranta
Eijjumalauta:D Ainut mikä noista löytyy taloudesta on Renaissance, siis Village peoplen LP-levy:eek:
Toi näyttäis olevan se levy kun yrittivät ruveta uusromantikoiksi/futurockiksi. Multa löytyy Black Sabbathin Sabotage ja suurinpiirtein 107% varmuudella tulee joskus ostettua Brainticketin Cottonwoodhill.
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Dingowebistä löytyy **Kylmää TOTUUTTA Y-ammattisanastosta!
Jotenkin tutun tuntuista... Mutta aina niin kovin mielenkiitoista.
Eli lyhyesti:
Ydinvoimaloiden suojakuoret vuotavat kuin seulat, johtuen siitä, että ne eroosioituvat (reikiintyvät) säteilyn vaikutuksesta reilun tuuman vuosivauhtia.
Asia on taloudellisesti liian iso paljastettavaksi, joten reaktorit saavat hyrrätä ja miljoonat kuolevat vuotojen seurauksena.

Reilua.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Mitä jos Mailis onkin oikeassa, edes osittain. MIETTIKÄÄPÄ SITÄ!!!
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Jollakulla liikaa vapaa-aikaa.
Ja tasaisen varmat pukeutumismieltymykset.

Näytä liitetiedosto 13963

Mulle tuli tuosta linkkaamasi kuvasarjan hengestä väistämättä sellanen mielikuva,
että siinä esitellään virkistysmielessä erilaisia juttuja jollekin vaikealle parkinson-alzhaimertapaukselle. :eek:
Seistä tönötetään staattisesti sukulaiset selän takana milloin minkäkin jutun edessä. Vakioilmeellä.
 
Viimeksi muokattu:

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Kim Jong-Ilin puolustukseksi on sanottava, että hän ei turhaan kikkaile kasvonilmeidensä kanssa. Yks riittää ihan hyvin.
 

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
Aika cool jäbä tuo Jong-illin Kimi. Aurinkolasit ja karvahattu päässä reteesti sisätiloissakin.
 
Viimeksi muokattu:

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Joko ne on hakenu sen kouvon munuaisen? Vois olla tarvetta provikoille.
 
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Sovitaanko että jatkossa jarnatessa saa käyttää vain Lutherin tai Shakespearen lanseeraamia loukkauksia? Saataisiin sitä kuuluisaa Vapaan keskustelun tasoa vähän nostettua. :ahem:
Martti Luther oli sairas sekopää. Tämän protestanttisen luterilaisuuden isän ajatuksiin juutalaisista voi tutustua vaikkapa lukemalla kirjan Juutalaisista ja heidän valheistaan. <-- Linkki Helsingin Yliopiston sivulle jossa pdf-tiedosto on ilmaiseksi saatavilla.
En sinänsä ihmettele että Lutherin lanseeraamille loukkauksille on omistettu sivusto.

Satunnainen ote:
Miten meidän kristittyjen on nyt tämän turmeltuneen, kirotun juutalaiskansan kanssa meneteltävä? Meidän ei ole heitä siedettävä, vaikkakin he asuvat keskuudessamme ja me tiedämme heidän harjoittavan tällaista valehtelemista, jumalanpilkkaamista ja kiroamista, ettemme tekisi itseämme osallisiksi heidän kaikkiin valheisiinsa, kirouksiinsa ja jumalanpilkkaamiseensa. Niin me emme voi tuota Jumalan vihan sammuttamatonta tulta (kuten profeetat sanovat) sammuttaa emmekä juutalaisia käännyttää. Meidän täytyy rukouksen ja jumalanpelon avulla harjoittaa ankaraa armeliaisuutta, jotta voisimme edes muutamia pelastaa tulesta ja liekeistä. Kostaa me emme saa, heillä on kosto niskassaan, tuhat kertaa ankarampi kuin mitä me voimme heille toivoa. Minä tahdon antaa tässä rehellisen neuvoni.
Ensiksi, että heidän synagoogansa tai koulunsa sytytettäköön tuleen, ja mikä ei tahdo palaa, se peitettäköön ja umpeenluotakoon maalla, ettei ikänä yksikään ihminen näkisi siitä kiveä eikä kuonaa. Ja tämä on tehtävä Herramme ja kristikuntamme kunniaksi, jotta Jumala näkisi, että me olemme kristittyjä ja ettemme ole tietoisesti tahtoneet emmekä sietäneet tällaista Hänen Poikaansa ja Hänen kristittyihinsä kohdistettua julkista valehtelemista, kiroamista ja herjaamista. Sillä mitä me tähän asti olemme tietämättömyydessämme sietäneet (minä itsekään en ole sitä tiennyt), sen Jumala on antava meille anteeksi. Mutta nyt kun me sen tiedämme, meidän pitäisi lisäksi neniemme edessä suojella ja varjella sellaista juutalaista taloa, jossa he puhuvat Kristuksesta ja meistä valhetta, herjaavat, kiroavat, syljeskelevät ja häpäisevät Häntä ja meitä (kuten edellä on kuultu). Tämä olisi juuri samaa kuin jos me tekisimme sitä itse, ja paljon pahempaa, kuten hyvin tiedetään.
 
Ylös