Känni-thread (älä postaa tähän selvinpäin)

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Kaikki elämän omaavat ovat jo jossain muualla kuin forumilla:( ...mie vaan tulin tähän hetkeksi, jotta beibe saa meikit suoraan ennen bussiin hyppäystä. (seliseli)
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
6...kait kuudes kalja tölkeistä päätellen menossa. Känni. Pikkuveli ja kaveri lähtivät hakemaan lisää.
 

kana-fin

Well-known member
Liittynyt
19.12.2006
Viestit
873
moi vaan kaikille f1-forumin väelle! Joskus täällä on ikävän hassutteleva meno, mutta onneksi esim bobakki on vastapainooa sille, että kiitoksia hänelle f1-osion pitämisestä asiallisena! kirjoitin tämän muuten kännykällä, että saattaa olla virheitä
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
...tsiisus mikä ilta... maistelin punkkua ensin kotona. Sitten lähikapakkaan, josta ajattelin siirtyä mutta juutuin. Hyvää keskustelua sellasessa vanhemmassa pöytäseurueessa, kunnes tuli toiselta puolen baaria tyrmäävän (todella, todella kaunis nainen) pyytämään tanssimaan. Siis jukeboxin tahtiin. Venäjäksi. Menin. Ei puhunut eikä oikein ymmärtänytkään englantia eikä suomea. Tanssittiin. Palasin omaan pöytään. Silmäpeli jatkui. Mun pöytäseurue lähti ja siirryin hänen seuraan. Tulkiksi tuli kapakan omistaja, georgialainen joka ymmärsi venättä. Maria pyysi nähdä käden, että ennustaa: ensin sanoi että täällä on kuollut poika, viisi vuotta sitten. Huhhuh- keskenmeno juuri silloin. Lisää tuli: kannoit raskasta arkkua kaksi vuotta sitten. Faijan arkkua. Huhhuh. No omistajan piti lähteä jo tiskille, muttä istuttiin tän gimman kans siinä. No se pussaili mua ympäri naamaa niinku venäläiset ja kehui kaikin tavoin. Mä vähän tai enemmänkin järkyttynyt noista kädestä lukemisista ja siitä että mitä sen näköinen nainen mussa näkee. Ja se puhui ja puhui ja mä en ymmärtänyt. Kohta alko tuleen itkua. Ja sitä tuli. Tupakalla piti käydä. Ja pussailua. Tuli pilkku. Pyysi mun puhelinnumeroa (miten vittu voi puhua kun ei osaa samaa kieltä!). Annoin. Muutenhan tää ei mua ehkä ois herkistänyt, mutta kun tää tyttö oli kauneimpia ihmisiä mitä olen eläissäni nähnyt. Vittu. Olin ja oon kyllä päissään. En tiä. On toi numero tossa.
 
Ylös