Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

|EdU|

Scuderia Ferrari
Liittynyt
23.12.2008
Viestit
1927
Sijainti
Järvenpää
Tekis muuten niin mieli postata tonne topikkii, joka sijaitsee tuol kuudennella sivulla. :D

Älä postaa tänne mitään - anna topikin pudota.

Ai että kun kutkuttaa. :tongue: prkl
 

Makkonen

Guest
Että sellasta.. :D

IS:
Amerikkahan tunnetaan kummallisista laeistaan, joista jotkut ovat jäänteitä jopa satojen vuosien takaa. Nämä kaksinaismoralismin, omituisuuden ja riettauden sekoituslait saavat varmasti hymyn huulille.

Thefrisky.com ja associatedcontent.com -sivustot ovat koonneet listat, jotka saavat aikaan naurunremakkaa, ainakin meissä vahingoniloisissa suomalaisissa.

1. Californian Bakerfieldissä sinun täytyy ehdottomasti käyttää kondomia, jos aiot harrastaa seksiä itse Saatanan kanssa.

2. Floridassa piikkisian kanssa lempiminen on kiellettyä. Tämä ei ilmeisesti estänyt kansaa harrastamasta seksiä muidenkin eläinten kanssa, joten nykyinen senaattori kielsi eläinseksin kaikissa sen muodoissaan reilu kuukausi sitten.

3. Minnesotan osavaltiossa ei katsota hyvällä rakastelua elävän kalan kanssa. Mutta osavaltio kuitenkin hyväksyy kuolleen kalan kanssa lempimisen!

4. Dyersburgissa Tenneseessä on laitonta, jos vapaa nainen pyytää herrasmiestä ulos. Ilmeisesti kaupungissa ei harrasteta seksiä kovinkaan usein.

5. Merryvillessä, Missourin osavaltiossa kukaan nainen ei halua piilotella vyötäröään, sillä korsetin pitäminen on laitonta. Lain mukaan keneltäkään punaveriseltä amerikkalaiselta mieheltä ei tulisi riistää oikeutta ihailla naisen kurvikasta, peittämätöntä vartaloa.

6. Washingtonin osavaltiossa on täysin laillista harrastaa petipuuhia eläimen kanssa, kunhan elikko painaa alle 40 paunaa eli n. 18 kiloa. Melko epätasa-arvoista.

7. Pääkaupungissa Washingtonissa (jota ei pidä sekoittaa osavaltion kanssa) on laitonta harrastaa seksiä muussa kuin lähetyssaarnaaja-asennossa.

8. Utahissa (joka on suurin internetpornon kuluttajaosavaltio Amerikassa) seksi, oraaliseksi ja itsetyydytys ovat kiellettyjä ja voivat johtaa vankeuteen. Toisaalta eläimiin sekaantuminen on ookoo, niin kauan kuin sitä ei tee rahasta.

9. Connorsvillessä Wisconsinissa mies ei saa ampua aseellaan, kun hänen naisensa on saamassa orgasmia. Sen sijaan mieskumppanin orgasmin aikana saa ampua aseella.

10. Vielä viimeinen! Massachusettsissa ei saa harrastaa seksiä rodeopellen kanssa, kun hevoset ovat läsnä. Miksihän laki ei loppunut kanssa-sanaan, vaan hevoset piti vielä mainita erikseen. On varmasti tapahtunut jotain karmivaa, mikä on johtanut lain (näinkin tarkkaan) säätämiseen.
 

Puupää

Señor Member
Liittynyt
25.2.2002
Viestit
27306
Sijainti
Skekkoslovakia
Varoitan kanssa foorumisteja autojen pesukaduista!

Uusi pesukatu avattiin viikko sitten ja kävin nyt testaamassa. Ja sinne jäin takapyyhkijä :mad_old: Ei voinut kuin taustapeilistä katsella kun harjat murjoivat pyyhkijän. Jäljelle jäi vain tappi...

Edellisen kerran, vuosi sitten, toisella pesukadulla edella ajanut naisautoilija ilmeisesti käänteli ratista tms. ja sai autonsa jumiin. Hihna kuitenkin hilasi minut tämän (auton) perään kiinni. :nope: Huotsikka äijä tuli sitten huitomaan sille, että aja eteenpäin, mutta kun tämä ei painanut tarpeeksi kaasua niin hänen autonsa rynkytti edes-takaisin nokkaani. Onneksi ei tullut kuin rekisterikilpeen vähän naarmua.
 

Micael

Micael
Liittynyt
24.5.2004
Viestit
17750
Sijainti
East of Eden
Eipä ole Bingossa tullut käytyä oikeen koskaan mutta kohta taidan tehdä poikkeuksen, ja käydä.
Nimittäin paikallisessa, tuossa n. 50 metrin päässä Cantinassa, on kaljabingo alkaen klo: 19.00
Yhdellä rivillä saa kaljan. Kun on viiden rivin kuponki niin viis tuopposta vois saada, jos käy vaikka aloittelijan tuuri.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Kaljabingo ei kuulosta pöntömmälle. Huikkaruletti ja kiljurantti ovat olleet ihan hyviä pelejä kanssa:alppu:
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Biisikärpänen
MTV3 Klo: 20.00 Pvm: 11.04.2009

Biisikärpäsen tittelin tavoittelu alkaa! Kevään ensimmäisessä alkuerässä finaalipaikasta kisaavat Tomi Kemppainen Kajaanista, Sirkku Hellsten Porista, Seppo Myyrä Tuohikotista, Nina Autio Hämeenlinnasta, Kari Bagge Lappeenrannasta sekä Inkeri Korhonen Kuopiosta.
Saattaapa olla tuttu. :rolleyes:
 
Ylös