Kerrohan unesi, niin ...

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39265
Sijainti
Semminki
Viimeöisessä unessa hakkasin hampaitani saksilla. Hampaista irtosi palasia ja olin todella iloinen kun pääsin eroon hammaskivestä.
 

Suggestiivi

Kusihousunörtti
Liittynyt
4.10.2009
Viestit
1050
Näin unta, että söin hervottoman vaahtokarkin. Aamulla tyyny oli poissa.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Näin viime yönä unta, jossa mm. BB:ssä mukana oleva Niko N oli käymässä meillä maallamaalla. Talo on kyllä kylmillään, mutta siellä se tatuoidut olgansa paljaana sähelsi, eikä ilmeisesti palellut. :rolleyes:
 

PeePee

Team 107
Liittynyt
2.6.2001
Viestit
4237
Sijainti
Kiertoradalla
Näin viime yönä unta, jossa mm. BB:ssä mukana oleva Niko N oli käymässä meillä maallamaalla. Talo on kyllä kylmillään, mutta siellä se tatuoidut olgansa paljaana sähelsi, eikä ilmeisesti palellut. :rolleyes:
Näkykö sitä sen mikälie Sohvia siellä? Sehän selittäis senkin ettei palellut. :ahem:
 

PeePee

Team 107
Liittynyt
2.6.2001
Viestit
4237
Sijainti
Kiertoradalla
Äitini kertoili eilen unestaan:

Oli ollut jostain syystä Napolissa (jossa opiskeli aikanaan), ja tajusi ettei ole yhtään rahaa. Oli tullut kauhu että millä sitä nyt pääsee kotiin.

Olipas kuitenkin tajunnut, että aivan vierestä lähtee Napoli-Porvoo-juna viiden minuutin päästä. Ei muuta kuin kyytiin. Oli kuulemma vielä raukka ajatellut että istuu koko matkan vaikka vessassa, ettei pääse konnari sakottamaan.

Oli kuulemma naurattanut herätessä. :thumbup:
 

lara

Namupala
Liittynyt
12.5.2007
Viestit
6165
Sijainti
Onnela
Hmmm. Viimeöinen kauhakarnevaali:
Kovin oli pätkittäisiä unia ja osaa en teille voi kertoa, sen verran arkaluontoisia ovat he.

Mutta ensimmäinen uni minkä muistan oli semmonen, että hiivin hiljaa kerrostalon rappusia kohti kellaria, tiesin että mun takana tulee joku joka haluaa puukottaa mut. Pääsin kellariin asti ja piilouduin oven taakse. Näin ovenraosta murhamiehen hiippailevan ohitseni puukko kädessään.
Tajusin samalla, että kellarivarstossa oli joku muukin. Kurkistin oven takaa ja näin miehen puukottavan toista nuorta naista mahaan kunnes hän kuoli.
Pysyin edelleen oven takana kunnes mies lähti hiipimään kohti yläkertaa. Ajattelin mennä hänen perässään ja livahtaa jossain vaiheessa ulos. Kuulin selvästi ylöspäin kiipeävät askeleet edempänä joten rohkenin itsekkin nousta porras portaalta ylemmäs. Yhden nurkan luo tullessani kuulinkin miten avain menee lukkoon ja tajuan, että portaita ylös onkin kiivennyt joku muu henkilö kuin tappaja. Uni leikkaantuu kuvakulmaan jossa näkyy tappajan olevan nurkan takana vain muutaman sentin päässä minusta. Lähden hitaasti perääntymään. Pääsen pakoon kellarin ikkunan kautta ja ulos kammettuani olenkin yht'äkkiä lapsuudenkotini naapurin takapihalla. Juoksen pellon yli toiseen naapuriin ja näen paikalla olevan kaksi lapsuuden ystävääni. Samassa näen miten tappajamies juoksee tietä pitkin talon toiselle puolelle. Hän tappaa naapurin koiran ja juoksemme yhtä aikaa taloon sisälle eri ovista. Ehdin varoittaa ystäviä jotka juoksevat pakoon jättäen minut taloon. Pitkän kissahiiri leikin päätteeksi hän saa minut kiinni ja iskee mua 4 kertaa vatsaan.
Jään maahan makaamaan ja asetan päälleni tyynyn ja kahvipöydän estämään verenvuotoa. Sen jälkeen soitan äidille ja käsken hänen ilmoittaa Gerelle tilanteesta. Sitten soitan ambulanssin. Heräsin puristaen tyynyä vatsaani vasten.

Seuraavassa unessa rullasin pimeässä parvekkeemme verhoa auki ja verhon noustessa joka nykäisyllä hieman ylöspäin paljastui verhon takaa mustat reisitasku housut ja käsi, jossa on puukko. Rullasin verhon ylös asti ja katsoin miestä silmästä silmään. Hänellä oli kokomusta asu. Mulla oli mun musta läpikuultava yöpaita. Kämpässämme oli pimeää ja kuulin takaa Geren unisen hengityksen. En uskaltanut huutaa. Myös ulkona oli pimeää ja mies erottui mustissaan hyvin heikosti.
Hänellä oli kommandopipo päässä ja siinä päällä vielä sellainen musta värikuula sodassa usein nähty maski. Katsoimme toisiamme jähmettyneenä kunnes hän hän notkautti päänsä sivlle päin (korva olkapäätä kohden). Tämä oli hyvin pelottava liike joten rupesin tempomaan rullaverhoa takaisin alas. Sitten heräsin jälleen.

Kaikkea kanssa. Jos alkaisi jännäreitä kirjoittamaan.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Viime yönä oli pitkästä aikaa forum-uni. Juotiin jossain hiekkakuoppa/kesämökki maisemassa kouvon kanssa niin kuin vaan suomalainen osaa juoda.

Jossain vaiheessa alkoi satamaan rankasti. Juopottelukesämökki oli niin lähellä hiekkakuoppaa tai lammen rantaa, että se jäi räystäitä myöden tulvivan veden alle. Kouvo käski mua tekemään tulet kiukaan alle, jotta päästään saunaan.

Yritin, mutta en lähes uimataidottomana päässyt sukeltamaan edes saunakamariin. Ihmettelin kouvon ajatusmaailmaa... Miten tuli palaisi kiukaassa veden alla.

Sen jälkeen aloimme miehissä völjäämään saunaa kuivemmalle maalle, mutta siitä ei tullut lasta, ei paskaa. Kumpare, johon sauna piti siirtää oli sateen takia liian pehmeä ja epävakaa. Sauna oli sortua kokonaan lampeen tai hiekka kuoppaan.

Jossain välissä kouvolle kasvoi koiran kuono, ja hän/se lähti nelistämään pölyiselle kylätielle siniset farkut jalassa, yläruumis paljaana ja silmälasit tiukasti kuonon päällä. Pelotteli vielä myymäläautoa odottaneita naisia jossain risteyksessä.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Ihan säkkipimeää oli paluumatka Turusta, mutta säikäytin vaihtuneita vieruskavereita säpsähtämällä neljä kertaa hereille hiestä märkänä. Aina tuntui, jotta maa nielee tai taivas tippuu niskaan.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Viime yönä sitten täällä oli yksi naispuoleinen kaveri siivoamassa ja voivoteltiin, kun silmäpako löytyi rätistä.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39265
Sijainti
Semminki
Pari päivää sitten näin unta, että olin entisen esimiehen kanssa syömässä. Vittuili minkä kerkesin kun en osannut syödä jotain ihmesettiä oikeaoppisesti.
Sitten pistettiin nyrkkitappeluksi, että kumpi saa varastaa ravintolan vessasta vessapaperit.

Sen verran hämmentävä uni, että herättyäni soitin ko. kaverille ja totesin, että tänään lähdetään juomaan. Vaan eipä tullut nyrkkitappelua, painimalla selvittiin.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Toissayönä näin jo pitkälle unohtunutta unta, mutta sen verran siitä vielä muistan, että eräs vanha kaverini (tappo itsensä kymmenisen vuotta sitten) harrasti suuseksiä 70-luvulla rakennetun sellasen pirun loivakattoisen talon välikatolla. Ihan siinä ulko-oven yläpuolella, josta oli hyvä näkyväisyys, kun raystään alusdotus puuttui. Oraalisen nautinnon saavana puolena oli yksi Selma (nimi muutettu), jonka tunsin joskus 80-luvun puolivälissä. Se oli sillon (ja unessakin) n. 14-vuotias. Eihän tossa sinänsä mitään kummallista ole, mutta taustamusiikkina soi Bardonin USKON HOROSKOOPPIIN!!!! Sitte mä heräsin.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Viime yön unessa olin eräässä tutussa koulutuspaikassa, missä olen useita öitä viettänyt tosielämässäkin. Siellä on oikeasti yhden hengen huoneet, mutta unessani meidän firman kolme koulutettavaa oli majoitettu samaan huoneeseen.

Nukkumispaikkana oli huoneen lattialla oleva hirmuisen suuri joustinpatja. Siihen piti kaikkien kolmen mennä nukkumaan rinnakkain. Oli tosi mukavat puitteet nukkua kunnon yöunet. Vaan ei tullut nukkumisesta mitään. Kaksi kurssikaveriani naida jyskyttivät keskenään kaiken yötä.

Olin sekä unessa herättyäni, että unesta herättyäni kovin väsynyt.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Heräsin unessa krapulassa ja menin kylppärin peilin eteen. Toiselle puolelle naamaa oli tullut ihan tolkuton parta ja toiselta puolelta olin sheivannut poies ilmeisesti kaljahuuruissa. Hyvä minä!
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Viime yönä näin taas kerran unen joka sai sisäisen sovinistini heräämään:

Olin jossain Miamin tapaisessa lämpöisessä paikassa kikkailemassa. Mulla oli kaukosäädin tms. jolla pystyin muuttelemaan erään bruneten daisareitten kokoa. Lopulta kun tämä täti joutui kävelemään hieman kumarassa niin säädin pari kliksua takaisinpäin ryhdin oikaisemiseksi. Tästä sain kiitokset ja liiveissä uiskentelut palkinnoksi.

En olisi kyllä välittänyt herätä siitä unesta tähän krapulasunnuntaihin...
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Aamupuolella heräsin kesken unien. Muistan itse unesta enää vain sen verran, että isäpuolen kans siiinä riideltiin varsin raivokkaasti ja herättyäni vitutti ihan kunnolla. Aihe ei enää tuu mieleen. Kusella mentyäni sitte tajusin, ettei me oo koskaan oikeastaan edes riidelty ja vitutus vähän laski. Uni tuli vielä uudestaan. Hiihot alakaa!
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39265
Sijainti
Semminki
Muutoin oli melko liskovoittoinen yö, mutta yhdessä unessa olin vanhalla asunnollani ryyppäämässä entisen F1-kuljettajan kanssa.
Ensteks se vähän suutahti kun pyysin nimmarin. Sitten se suuttui ihan aikuisten oikeasti kun kysyin päästikö se Schumacherin ohi tahallaan 06 Kanadan GP:ssä. Lopputuloksena keräilin hampaitani lattialta.

Tarkoittaako tämmöinen uni esim. että olen raskaana?
 

Lancer

Realisti
Liittynyt
23.7.2007
Viestit
20495
Sijainti
taas Suomessa
Olin yhden tuttavan kämpillä, talossa jossa oli niin jyrkät portaat että jos olisi liukastunut eteenpäin portaiden yläpäässä niin olisi varmaan tippunut suoraan maahan. Sitten pidin porukoille myös erikoisen käyrätorvisoolon jossa onnistuin tuottamaan torveen äänen pitämällä kiinni torven putkesta ja samalla jännittämällä kättä silleen jännästi; porukka taputti mulle ja oli ihmeen euforinen olo. Lopulta aiheutin myös sähkökatkoksen kun menin ajattelemattomasti painamaan jonkun sulakkeen pois päältä.
 
Ylös