Huh krapula, tulipa oltua päissään eilen

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Johan minä lopetin ennen nukkumaanmenoa. Neljän aikaan päivällä oli vielä humalainen olo, sitten alkoikin päänsärky.
Tarkotin lähinnä vaikkapa viimesen kahden viikon juomisia. Useampi reissu lyhyeen aikaan maksattaa (kirjaimellisesti) itsensä kertoimen kans! Varma tieto.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Jos joka kerrasta tulisi näin järkyttävät pelkotilat ja vapina, tuskin tulisi juotua ikinä. Ihan kaikki pelottaa ja ahdistaa. Äsken meinasin seota kaupassa kun ahdisti niin paljon olla ihmisten keskellä. Toimistollakaan ei pystynyt olemaan kun siellä taas pelotti olla yksin. Nyt rauhallisesti loppuilta sohvalla maailmaa peläten.
Mielenkiintoinen juttu tämäkin, miten motoriikka ei tunnu toimivan kun tämmöinen pahempi kanuuna iskee. Äsken oli todella tuskainen taistelu pysyä pystyssä kun pysähdyin liikennevaloihin seisomaan.
Jos sitä vaikka pari bisseä ottais!
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Eilen pitkä kaava. Aamulla valvotti hikka ja päivällä krapula. Nyt voiton puolella. Kahvia ja pullaa. Aamulla pää nollattuna uuteen viikkoon.
 

Thyella

þýðingafræðingur
Liittynyt
28.3.2004
Viestit
3500
Sijainti
Ciutat Comtal
Eilen illalla piti lahtea yhdelle ja kuuntelemaan kun kavereiden bandilla oli keikka. No, lopputuloksena on se, etta esittaydyttiin muille miespuolisen kaverin kanssa avioparina yhdessa kapakassa ja loppuviimeks hengattiin ymparipaissamme Reykjavíkin bussiasemalla, "oottamassa seuraavaa bussia", todellisuudessa mentiin sinne vaan ilmasen vessan takia. Kotona olin aamukahdeksalta. :thumbup:
 

Quasimodo

Well-known member
Liittynyt
30.6.2008
Viestit
5455
Sijainti
Helsinki
Oli taas vaihteeks vauhdikas ilta ja lopputuloksena on krapula. :D Mentiin inttikavereiden kanssa Herkkuun (suosittu klubi helsingissä) ja tuhtien pohjien päälle Herkussakin tuli vedettyä monia shotteja ja lonkeroita. Kolmelta yöllä jatketaan erään inttikaverin kanssa Tikkurilaan erään toisen kaverin kämpille, joka sattui sinä iltana dokaamaan kaverinsa kanssa. Kaverilla vedin sitten vielä pari paukkua ja meno oli sielläkin kovaa! Lopulta sammuin sitten sohvalle ja aamulla huomaan, että silmälasit on kadonnut. :eek: Muistikuvat on vähän hämäriä, niin en osaa edes sanoa, missä olen viimeksi nähnyt lasit. :D Onneksi pari viikkoa sitten tuli tilattua uudet lasit, jotka saan käyttöön noin viikon päästä. :ahem:
 

Jr-

Maximum Attack
Liittynyt
29.3.2000
Viestit
14798
Sijainti
Saviseutu
huh krapula, tulipaoltua päissään eilen.

no kyllä tää tästä.....
 

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9965
Sijainti
Helsinki
Jaahas, vai tällaista. Toissailtana oli pikkujoulut, joissa nautin huomattavia määriä alkoholijuomia. Eilen jatkopaikasta herätessämme ajattelimme parin tasoittavan olevan hyvä idea, joten istuimme noin 8 tuntia eräässä kalliolaisessa pubissa pelaamassa Trivial Pursuitia, jauhamassa paskaa ja, noh, juomassa olutta tuntemattomien seurassa. Siirtyessämme ulkotiloihin ainejärjestöltä edellisenä iltana lainattu minttuviinapullo alkoi tyhjentyä, joten miksei samalla jatkaisi toistakin iltaa ihan tosissaan. Uudella ylioppilastalolla oli jonkinlaiset kekkerit, sinne siis. Nyt on vähän heikko olo.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Alkaa elämä taas voittaa vähitellen. Hyvä niin, kohtahan tästä joutaa hallille..
 
Ylös