Ihan itsekö valmistit tämän kulinaristisen kolmen ruokalajin aterian, vai kävitkö vain raflassa nauttimassa?No ihan hetki sitten syötyä itseasiassa, mutta kuitenkin... Alkupalana jättikatkaravunpyrstöjä chilivalkosipuliöljyssä, romaine salaatin ja chilimajoneesin kanssa tarjoiltuna. Pääruokana pekoniartisokkatagliatellea. Näiden ohessa nautittu myös kahta hyvää viiniä, punaista ja valkoista. Jälkiruokana vastapoimituista mustikoista tehtyä mustikkakukkoa kera vaniljajäätelön... Miksei aina voi olla tiistai?
Kotona tehtyä, tosin osallistumiseni itse valmistukseen jäi vain tarpeiden hankinnaksi ja apukokin roolissa olemiseksi. Itselläni kun ei tuo ruoanlaitto ole vahvuusalueIhan itsekö valmistit tämän kulinaristisen kolmen ruokalajin aterian, vai kävitkö vain raflassa nauttimassa?
Iltapalaksi vedin perisuomalaista makaronilaatikkoa. :thumbup: