Sanoja, joiden käyttö ärsyttää

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26885
Jos ei MITÄÄN MUUTA sanottavaa ole jonkun poismenoon kuin "kevyet mullat", olisi parempi pitää turpansa kiinni ja suksia ihan vitun kauas.
Sama pätee tuohon RIPpiin. Sanottuna ja kirjoitettuna.
Mieluummin voi vaikka kysäistä: "Lähtikö komiasti? Pölisikö multa? Pieraisiko kukaan kirkossa?"
"Vihdoinkin" on toteamus jota käytettäessä kannattaa joko varmistua kuulijan mustasta huumorintajusta tai hitaasta juoksuvauhdista.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Yks syntymäraumalainen väittää näin.

Opettajakin vieläpä.
Puhuu höpöjä. Koko juttu on samanlaista ns. "urbaanilegendaa" , kun se että täällä puhuttaisiin kokoajan ja jokapaikassa niin, miten tietyt pakinoitsija-näyttelijä-koomikot puhuvat ja kirjoittavat Rauman murretta.

Kyllähän täkäläinen puhe jossainmäärin kuulostaa Nyyperiltä Ja Branderilta, mutta nuo ukot vievät sen ihan äärimmäisyyteen asti. Se tuskin kuulostaa ulkopaikkakuntalaisesta kovinkaan helposti ymmärrettävältä? Mää ymmärän kyllä tuon koko videon puheen, mutta en mää noin puhu. Koskaan. Edes kännissä.
 

jupla

Well-known member
Liittynyt
30.6.2005
Viestit
12416
Sijainti
Kurjala
Kohvi ei varsinaisesti ole sananväännös, koska sitä ei ole väännetty kahvista. Se on lainattu virosta.
Äsken luin virolaista raporttia. Aika hyvin pystyy arvailemaan sanoja. Poolsaar on tietty niemimaa. Jalgrattaralli. Aitäh.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26885
Eräitäkin kertoja tullu totakin käytyy kattomassa. Sillon veti viälä Sundströmmi, Saarenpää, Lindholmi, Puhakka ja kumppanit ja reikiä löyty aina ku viitti kävellä ja saatana aina satoi ku Esterin perseestä.
 
Ylös