Hankintoja!

Runar ja Kyllikki

Next door to Alice
Liittynyt
9.4.2000
Viestit
45727
Sijainti
Suami
Taisin joskus aiemmin uhota että mullakin seuraavat talvirenkaat on kitkat. Ihan vaan viime talven perusteella. Eipä nimittäin niitä jäisiä ajouria, tai edes lumisia, kovin monena päivänä ollut.
Oisko meillä ollut yhtään ainutta. Tässä sen oman lähimuistin näkee. En ole ihan varma, mutta muistaakseni ei ollut.
 

Runar ja Kyllikki

Next door to Alice
Liittynyt
9.4.2000
Viestit
45727
Sijainti
Suami
Japanilainen (vesi)hiomakivi. Toisen puolen karkeus 1000, toisen 6000(!!!). Tällä tekee veitsistä ja katanoista partaveitsen teräviä ja jälki on käytännössä peilikiiltävää.
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Tänään olen hankkinut ainoastaan 5 desilitraa appelssiinin makuista limonadia muovisessa myyntipakkauksessa ja hieman salmiakkimakeisia pienenehköön kartonkirasiaan pakattuna.
Molemmat nautin autossa kuljettajan paikalla istuen.
Vaakanopeuteni maapallon pintakerroksiin suhteutettuna oli samaan aikaan noin 21-24 m/s.
 

Runar ja Kyllikki

Next door to Alice
Liittynyt
9.4.2000
Viestit
45727
Sijainti
Suami
Samsung on parempi. Olen tosin kokeillut vasta kytkemistä massamuistina. Se riittää mulle useimmissa tapauksissa. Tunnistuu ja kytkeytyy täysin ongelmitta. Nokialaisen oikutteluun tottununeelle hieno kokemus.
Outlookin kanssa synkronointiin mulla ei ole tarvetta, joten sitä tuskin kokeilenkaan, sama pätee synkronontiin Media Playerin kanssa. (Se näemmä toimii myös, tein sen kertaalleen vahingossa) Sitten on vielä joku sellanen vaihtoehto että liitetään toimimaan Samsungin jonkunlaisen music managerin kanssa, mutta uskon että siihen mulla ei ole tarvitta koska siirrän musiikin resurssienhallinnassa ja sitten teen niistä soittolistat puhelimessa.
Nyt on tullut sen verran paljon kokeiltua tuohon, että Nokian N93 jää tosiaan täysin navipuhelimeksi. Ainakaan Navicore (Nyk. Wayfinder) ei ainakaan vielä toimita tuohon Samsungiin Navicore. Jos ois toimittanut, olisin luopunut nokialaisesta kokonaan.
Pidän Samsungia lähes kaikin tavoin käytännöllisempänä puhelimena kuin Nokiaa.
Huonona puolena noihin kiinalaisiin iPhone-lähes klooneihin pidän sitä, että videon kuva ei käänny automaattisesti kun puhelinta kääntää ja shake-music-toiminnon puuttumista.

Sattui muuten pikku ylläri, onneks huomasin hyvissä ajoin. Youtube toimii tuolla niin hyvin, että tulee välillä reisun päällä sieltä katottua videoita. Osoite siis wap.youtube.com. Oletin että se on puhdas wap. Saunis oli kuitenkin perinyt internetmaksuja (videon takia?) 1,5 euroa/mega. Pelkän wapin käytäminenhän maksaa 29 senttiä/vrk.
Otin tuosta viisastuneena 4 euron datapaketin.
 
Ylös