Hankintoja!

nordic man

Well-known member
Liittynyt
9.5.2009
Viestit
3821
On se monesti perusteltua.
Juoksemisen kun aloitin, ostin 50€ Niket "nää on hyvät" totesin ja ~viiden lenkin jälkeen oli jalat niin paskana, että pari viikkoa tuli lenkkitaukoa ja käveleminenkin oli todella vaikeaa kipujen takia.
Fuck this, totesin ja ostin 140€ Reebokit tilalle. Ei ole sen koomin särkenyt.
Riippuu hyvin pitkälti kengistä ja miten ne sopivat jalkaan.
Välillä kalliimpi parempi ja päinvastoin.

Itse ostin n. 70 € Pumat 30 € kun olivat tarjouksessa ja hyvin on pelittänyt jalassa kun on pari sataa kilsaa juostu ;D

Mutta hankintoihin, ostin tämmöisen jännän Reebokin Nhl/Blackhawks kääntöpipon, hintaa Koskikeskuksen Inter-Sportissa 5 €

Eli jos kiinnostaa kannattaa käydä tsekkaaamassa jos on lähettyvillä.

 
Viimeksi muokattu:

Totke

Psyykeenmurskaaja
Liittynyt
24.2.2007
Viestit
1787
Sijainti
Hämeenlinna
HTC Desire -puhelin [479e (tosin otin vanhaan liittymään kytkynä, kun samalla päiviteltiin liittymätyyppiä ja datapaketteja 18,90x24=453,60)]:


"Puhelin", jolla on kätevämpi tehdä about kaikkea muuta kuin puhua. Silti tuli korvaamaan Nokian E52:sta, johon meni hermot sen kuoltua itsekseen toiseen kertaan parin kuukauden sisään.

Ihan kiva vekotin ja lisäpalikoita saa ilmaiseksikin ihan joka lähtöön helposti Android-marketista. Vanhassa puhelimessa oli kyllä jotakuinkin samat toiminnot olemassa, mutta niiden käytettävyys perinteisellä pieni näyttö + fyysiset numeronäppäimet niin hankalaa, ettei niitä tullut käytettyä muutoin kuin jos oli ihan pakko.

Sikäli laiton vehjas, ettei paketissa tullut mukana suomenkielisiä käyttöohjeita, vaikka paikallisesta Elisa shopista sen hainkin. Lontookin puuttui, vaikka ruotsiksi, norjaksi ja tanskaksi oli kaikilla omat miniläpyskänsä mukana. Eipä sillä, aika simppeli vekotin on ollut käyttää vaikka hipelöitävää puhelinta ei ole ikuna ennen ollutkaan. Helpompi tämä oli oppia kun tuo edellinen Nokia.

Akkukesto on kyllä näin alkuun ihan luokatonta. Toivotaan että muutamalla lataussyklillä saadaan kestämään kovassakin käytössä täysi vuorokausi ja vähäisellä käytöllä pari-kolme. :dunno:


Angry Birds -peli on ihan parsa! [0e Android Marketista]




Golla Catch XL -suojapussi [9,90e]:




Cellular Line itsekelautuva autolaturi (kuvasta poiketen micro-usb) [12,90e]:
 
Viimeksi muokattu:

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Jaqqu! Kalpene!

1 x 2XU High Performance Compression Calf Guard White Large
1 x 2XU Mens Elite Compression Tights Black/Grey MT (Medium Tall)
1 x Maru Kapow Trainer Red 32"
1 x Zoggs Speedspex Mirror Jan Frodeno Signature Goggles
1 x Zoggs Silicone Jan Frodeno Signature Cap aw10
1 x Linebreak Men's 3/4 Length Compression Tights Black/Silver Large
:eek::D
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Oot vaan niin raju sitä kohtaan. Mä en sentäs istu kuin neljänneksen päivästäni autossa, ehkä mulla kestää sitten 2-3 vuotta.
Joo, se liitin jollakin tavalla kuluu ja murtuu, jolloin tulee kosketushäiriötä.

Mutta näppärä peli kun piuha kelautuu sisään eikä ole sellaista metrin 'vieteriä' roikkumassa autossa. Ja jos laskee paljonko toi maksaa päivää kohti, niin halpa on.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Tuli eilen! Nimmarein varustettuna vielä!
Musahan on tietenkin loistavaa, mutta materiaalia on niin paljon että olisin suonut kattavamman livekatsauksen. Kisastudio on aivan hulvatonta sanailua. Hihitin loputtomia sanaleikkejä kovin lain. Ja Vi Gåte -"orkesterin" Kuu kaakon yllä -coverinpätkä (ruotsiksi tietenkin nimeltään Munnen över kaakka, albumilta Tyst ny och blossen på tissen!) nauratti ihan äänekkäästikinköhän.

Kas, vielä kaappaus aiheesta.
Vi Gåte orkesterin laulaja:

 

Vesku

Maatalousneuvos
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
5795
1/4-osa Palax Logsplit 100:sta


Meinasin luottaa kevättalvella kirveellä halkomiseen, mutta - onneksi- serkkupoika rupesi puhumaan hydraulipilkkojasta ja että porukan koneeksi...:thumbup::ahem:
Perjantaina haki koneen, niin piti kokeilla. Parina päivänä n 16 mottia isoista pölkyistä lyhyttä n 33 sentin pilkettä. Klapit etukauhaan ja sillä siirto "betoniverkkotynnyriin" sekä yksi iso peräkärrykuorma. kaksi hieman selkävaivaista miestä. Noin 2 mottia/ tunti oheisaskaineen, ei ihan Mietaalle taida pärjätä, mutta ei tuo ollut niin hyvin raskastakaan. Vilu meinasi tulla äsken metsänreunassa. Isoimmat pölkynpätkät n 40-45 senttiä halkaisijaltaan ja etukäteen katkottu.
 
Ylös