Hankintoja!

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Tässä kävi nyt niin että mulla olis ollut tuohon Rian kyssäriin eräs mukahauska vastaus mutta koska piti käydä hämmentämässä ruokaa välillä niin AJ kerkes vastaamaan, ja vieläpä hauskemmin kuin mitä mulla olis ollut tarjota, joten kylläpä teillä kanssaforumisteilla kävi tuuri.
 

Juskanen

Naisilleninen
Liittynyt
3.8.2003
Viestit
6598
Sijainti
lähiö
Olin reipas ja ostin farkut. On kyllä vihon viimestä puuhaa tuo housujen sovittaminen :thumbfh: No, nyt on farkut, ja toivottavasti ei tarvii ainakaan vuoteen ostaa uusia.
 

Aisla

högt över molnen
Liittynyt
20.9.2011
Viestit
787
Sijainti
play//repeat
Paskan työpäivän aiheuttamana heräteostoksena pussillinen ylihinnoiteltua englantilaista toffeeta. Oli ihan kestävä sijoitus, pari palaa maistanu ja jo ällöttää. :yuck:
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24280
Sijainti
lappeen Ranta
Siis mitä onks Anathemalta tullu joku uus levy. Onko hyvä vai A Natural Disaster?
Toi on hiukan vastaava systeemi kuin My Dying Briden Evinta. Eli vanhoja kappaleita uusiksi tehtyinä/sovitettuina jousiorkesterin kanssa. Oikein hyvältä kuulosti ainakin mun korviin.

Levyn suojamuovin päälle liimattu tarra kertoo seuraavaa:
The New release from Anathema. New arrangements of classic tracks with a 26 piece string section, including Crestfallen, Kingdom, Sunset of Age and Everwake (featuring Anneke van Giersbergen).
 

Melinda

Sponsored by Sam
Liittynyt
16.2.2003
Viestit
6280
Sijainti
Melko kaukana
Keräsin rohkeuteni ja kävin Hulluilla Päivillä. Kannoin Akateemisesta pinon kirjoja. Löytyy mm. Frytä, Kaimiota, Reichsiä ja Rosaa.
 
Ylös