Hankintoja!

PekPoy

oik. yo.
Liittynyt
11.2.2001
Viestit
8173
Sijainti
Helsinki / f1racing.net / vasempaan kääntyvät mutk
Kerropas Rönnholm sitten mielipiteesi Mein Kampf -pätkästä. Huomasin tovi sitten Anttilan ale-laarissa (eipä siellä tätä nykyä muuta kyllä olekaan), mutta jäin empimään ostoa kun en muista ko. filmatisoinnin herättäneen huomattavaa keskustelua. Dumasin siltä pohjalta huonoksi.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Kaks riviä lottoa ja Eppu Normaalin Rupisiria riimejä... levy+palapeli.
 

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
Ei tartte vyöt lisäreikiä kumpaakaan suuntaan. Ihan vaan yhtä näpertelyprojektia varten tuli tuo ostettua, kun sattui olemaan sopivasti alennuksessakin.
Naamalävistys? Tein itse ja säästin.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26888
Uuden kesätakin sain vihdoin aikaiseksi hommata. Näytti kyllä kaupan sovituspeilissä paremmalta kuin omassa, mutta kyä kelpaa. On toi paremman näköinen, kuin se kokeilemani takki, joka oli lähes kuusi kertaa kalliimpi, koska siinä luki Armani...takin sisäpuolella. Otin sen aika varovasti pois, kun kuulin hinnan.

11 vuotta vanhan, väriä vaihtaneen ja nappeja menettäneen uskollisesti palvelleen takkini hylkäsin kylmästi ostoskeskuksen vessan naulakkoon. Vähän on kaveria ikävä...paljon on kimpassa koettu ja monella pisuaarilla vierailtu...mahtoikohan päästä vielä jonkun sankarin harteille. Tai ehkä ne myy sen retrohenkisenä (kuuminta hottia) puolella tonnilla jollekin metroseksuaalille.
 
Ylös