Mielialasi ja päällimmäinen tunteesi just nyt?

Melinda

Sponsored by Sam
Liittynyt
16.2.2003
Viestit
6280
Sijainti
Melko kaukana
NAINEN! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY! TISSIT! PYLLY!
Miten sulla noin niinkuin muuten?
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Siis tämä liittyi tuohon Maradonin viestiin. Ohjaan siis kysymykset hänelle.
 

Örfil

Guest
Aika mainio. Paul Gilbertiltä tuli uus CD ja liput marraskuun keikalle Tavalle plakkarissa :cool:

Tässä jo fiilistellään ja fenkku saa samalla kyytiä :thumbup:
 

Thunder

Vihan aiheuttaja
Liittynyt
20.1.2002
Viestit
7970
Lara kutsui minut pyllyrevittelyyn. Kanki osoittaa hienosti häneen...
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Nyt oli Dompparin tutka vähän huonosti kalibroitu. Tai no, tuolla arvauksella ei oikein koskaan voi mennä metsään mutta nyt oli kyseessä sellainen joka ei ihan koko ajan ole ajatuksissa.
MIES! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT! KYRPÄ! PALLIT!
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Nostalginen. Kuunnellu tässä muistoja mieleen tuovaa musiikkia. Erityinen huomio, että tunteikkaalla tuulella sitä muistaa: muistelee ja ikävöi ihmisiä ja ihmisten kohtaamisia. Joku pieni hetki, päivä tai yö, vuosien takaa voi olla merkitsevä ja kulkea läpi elämän. Ja jos joskus elämässä on ollut vaikeita aikoja niin voi luoja että on ollut myös hienoja hetkiä, ihania ja unohtumattomia ihmisiä.

Mainitten vielä, että maalliset ei paljoo mieleen palaudu. Ei hyvät hankinnat tai kaupat, ei voitot eikä tappiot. Niin se vain menee.
 
Ylös