Viimeinen tupakkipäivä kapakoissa

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
En ole Toxicitylle bannia antamassa.. Ymmärrän kyllä kantasi, mutten vertaisi bussipysäkkiä tuhkakupilliseen terassipöytään.. Vanhemman arvokkuutta väistäisin ja siirtyisin syrjemmälle (vaikka miten vanha etuileva ja syyttä nuorempiaan haukkuva mulkku olisikin). Nyt kun olen tässä vain vittuileva mulkku, niin heitänpä itseäni varoituksella-->
Kuka on mulle bannia vaatinut? Jos kyse on siitä viestistä mikä oli noin sekunnin täällä niin poistin sen koska se oli aika paska.Mulkuksi en ole sua haukkunut kyllä.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Olisi voinut pyytää kohteliaasti vai eikö tupakanpolttajat ansaitse sitä? Mikä tässä on niin helvetin hankalaa HÄH!?
Miten voi kohteliaasti pyytää tupakoitsijaa lopettamaan? Kuitenkin se on joku idiootti joka vetää herneet nenään. Tiukkaa kommenttia vaan vanhan arvolle sopivasti ja luulot pois :ahem:
 

haju

Banned
Liittynyt
5.2.2006
Viestit
3208
Tulee pyytämään kauniisti,eikä tavalla "Vitun kapiainen mene pois sen tupakan kanssa!" noin vanha mies sanoi mulle,joten olisiko minun pitänyt kestää tuollaista paskaa ja vielä poistua tuollaisen kyrvän miehen takia?
Ensinnäkin minä olin siellä pysäkillä ja tämä vanha kurppa tuli siihen jälkeenpäin ja alkoi huutamaan saman tien.Luuletko,että miellytän ihmistä joka on töykeä minua kohtaan? No chance in hell.:frank:
Kerroppa vanha kurppa miksi minun pitäisi olla ystävällinen jos toinen on töykeä paskiainen?
Runkku-korttia käytetty ansiokkaasti soveltaen. Sopii hyvin tähän säikeeseen.

"keksin päästäni tällaisen muka aidon esimerkkitapauksen, joka sopii täsmällisesti omiin tarkoitusperiini ja pyrkii asettamaan vastapuolen epäilyttävään valoon, mutta ettepäs pysty todistamaan minun valehtelevan", jne.
 

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
Se on hyvä että sinä tiedät mitä minun elämässäni on tapahtunut.Runkku-korttia en tule ikinä käyttämään,koska se on ehkä typerintä paskaa mitä olen nähnyt.Säälittävää huomion hakua ei muuta.
 
Ylös