Viestit
610
Sijainti
Kotona
Barrichellon voitettua Valenciassa Brawnin autolla tuli Felipe Massasta ainoa F1-osakilpailun voittanut brasilialainen, joka ei ole voittanut kilpailua brittitallin autolla.

Semminki
Rubens Barrichello on ollut uransa aikana kaksi kertaa ainoa brasilialaiskuljettaja kisaviikonloppuna: Indianapolisissa 2002 ja Valenciassa 2009. Molemmat kisat hän on voittanut.
Miksi 02 indianapolisissa? kuka oli pois, ja miksi? Ei riitä muisti tuonne asti näin pienessä yksityiskohdassa.

Edit: pienellä googlettamisella selvisi, että Bernoldin ura tökkäsi arrowsin kaaduttua kesken kauden, mutta miksi kauden kolmas Brassi, eli Massa oli poissa tuon kisan? Mainetta ja kunniaa sille, ken tämän tietää.

Viimeksi muokattu:

teppoil

Liittynyt
9.12.2008
Viestit
2600

Edit: pienellä googlettamisella selvisi, että Bernoldin ura tökkäsi kesken kauden, mutta miksi kauden kolmas Brassi, eli Massa oli poissa tuon kisan? Mainetta ja kunniaa sille, ken tämän tietää.
Hänhän oli kolaroinut ainakin edellisessä kisassa ja varmaan sitä ennenkin. Joten hän oli joko ajokiellossa tai Sauber hyllytti hänet yhden kisan ajaksi.

Suomi Finland

Maikkarin mukaan "Massa sai Italian GP:n törmäilyistään ensimmäisenä kuljettajana F1-historiassa rangaistuksen, joka pudottaa hänen lähtöruutuaan seuraavassa kisassa 10 pykälällä. Koska Sauber-talli taistelee tiukasti valmistajien MM-sarjan viidennestä sijasta, korvaa talli Massan Heinz-Harald Frentzenillä USA:n GP:ssä."

toalet
...että ajamalla maaliin huomisessa Espanjan GP:ssä Heidfeld tekisi ennätyksen perättäisissä maaliinpääsyissä, joka on jatkunut Kiinan GP:stä 2007 lähtien. Tällä hetkellä hän jakaa ennätyksen, 24, yllätysyllätys maanmiehensä Michael Schumacherin kanssa joka teki oman sarjansa vuosina 2001-2003.
Nyt se on ilmeisesti jo 31!

Anssister

Liittynyt
2.9.2005
Viestit
137
Kyllä, ja vaikka Heidfeld keskeytti Kiinassa 07, hän oli ajanut yli 90 % kisamatkasta ja sai tuloksen. Siten peräkkäisten tuloksille pääsyn ennätys, 39 GP:tä Ranskasta 07 lähtien, on myös Heidfeldillä.

tieri

Banned
Liittynyt
12.3.2009
Viestit
571
että formula 1 auto, välikelin renkailla, 300Km/h vauhdissä syrjäyttää vettä 34l/s.

Bleu

Olivier Bocques Fan Club
Liittynyt
14.4.2000
Viestit
9289
Jos Button voittaa mestaruuden tällä kaudella hän on ensimmäinen mestari joka on ajanut mestaruuskaudellaan viisi kisaa putkeen ilman palkintopallisijoituksia.

Ainoa, jolla on mestaruuskaudeltaan sama saldo on Jochen Rindt, mutta hän ajoi kisoista vain yhden. Seuraavan kisan aika-ajoissa sattui kuolemaan johtanut onnettomuus ja sen jälkeen oli kolme kisaa jäljellä.

G Hill (1968), Lauda (1975), Scheckter ja Räikkönen "ylsivät" neljään.

Tampere
Ja eikös se nyt ole 32! :eek!: (siis Heidfeldin perättäiset maaliinpääsyt)

-edit- Eiku mää laskin kyllä 39. Saatoin toki laskee väärinkin.

edit2- Toi 32 taitaakin olla oikein. Wikipediassa ei vaan lukenut tota Japani 2007 keskeytystä...

taas Suomessa
...että Suomi ohitti Italian voittotilastossa. Maamme on nyt voittotilastossa kaikkien aikojen viidenneksi paras, 44:llä täysosumalla.

teppoil

Liittynyt
9.12.2008
Viestit
2600

Niin yhdessä kisassahan (oisko ollu Japani 2007) Heidfeld keskeytti, mutta sai sijoituksen. Eli se riippuu, että lasketaanko tuo siihen tilastoon. Itse kyllä ajattelen sen niin että tämä kisa oli 32:es perättäinen maaliinpääsy.