Liittynyt
19.1.2006
Viestit
382
Jos nyt katsoin oikein, niin tunnilla siirretty kisan alkua. 14.15 paikallista pitäis alkaa, jos se sade nyt yhtään helpottaa.

Korjaus: Ylläoleva vanhaa tietoa katsottuna radan websitelta. Eli motogp yritys klo22.00 suomenaikaa.

Viimeksi muokattu:

Toni_V

Liittynyt
7.12.2004
Viestit
984
Näkyyköhän tuo 250cc neloselta tai jimiltä? Laitelkaa infoa tähän jos sitä jostain kuuluu.

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Indianapolis Grand Prix organisers decided to postpone the scheduled 1.15pm 250cc race, until after the 3pm MotoGP race.

The 250cc riders will therefore get away at 4.30pm local time.

46199
Punaliputtivat kisan että saivat Haydenin kakkoseksi... ;)

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Öh.. siis jatkuuko kisa vielä? Rossi tuuletti voittoa mutta pyöriä ei viety parc fermehen... :confused:

taas Suomessa
Ai Rossi ohitti jo NYT Agon ennätyksen. :eek: :alppu: Luulin että olisi ollut vielä pari voittoa jäljessä...

edit: Että meinavat jatkaa vielä...

odetus

Liittynyt
18.10.2006
Viestit
1993
Ei varmaan jatku, 7 kierrosta jäi ajamatta ja 28 oli ohjelmassa joten Rossi otti voiton taasen :)

EDIT: Vedetäänpäs sanat takasin, voi olla että kisaa jatketaan vielä.

EDIT 2: Kisaa ei sitten taidetakaan jatkaa, näin kävi.

EDIT 3: Ja lisää edittiä, menivät sitten kokonaan perumaan 250-luokan kisan, liian kovan tuulen vuoksi :mad:

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Hyvä päätös ettei ei enää jatketa. Tuuli paiskoi jo ratavallin pehmusteita ja sponssitelttoja nurin.

odetus

Liittynyt
18.10.2006
Viestit
1993
Sekoillaankohan nelosella nyt ihan täysin vai eikö siellä tiedetä että kisa on peruttu?

odetus

Liittynyt
18.10.2006
Viestit
1993
Oisivat saaneet luvan ajaa tämän kisan, vaikka sitten huomenna mutta kuitenkin, surkea päätös kertakaikkiaan ajatellen mestaruustaistoa.

Suomi
Mikaa otti pattiin kisan peruuntuminen, olisi itse varmaan ajanutkin kovasta tuulesta huolimatta.

- "Tietenkin kuljettajien turvallisuuden takaaminen on tärkeintä, mutta omasta mielestäni tuon uuden ja siirretyn lähtöajankohdan aikana olisimme aivan hyvin voineet kilpailun aloittaa."

... ja taasen suomalaisittain yksi unohdettava viikonloppu moottoriurheilussa... :frown:

Parasta viikonlopussa oli Nicky Haydenin mahtavat latikaiset! Ja muutenkin jenkin esitys Indyssä.