Sebastian Vettel-kaikkien aikojen sensaatio?

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Niistä Vettelin laulamista "Pylly vasten pyllyä" ja "Tipitii" voi päätellä, että Hintsalla soi joku 70-luvun euroviisukasetti hierontahuoneessa. ;)
 

formulastara

Well-known member
Liittynyt
30.3.1999
Viestit
5691
Sijainti
hki finland
MTV3:n haastattelussa Vettel vastasi yhteen kysymykseen "Pitää paikkansa." Saisi Sebastian opettaa Nicollekin vähän kieltä kun Keke ei ole ehtinyt.
Nicolla on niin kiire hengailla mallikuvauksissa yli-imeliä kotisivujaan varten, ettei se mitään suomea ehdi opiskella. Varikon seinälläkin oli Turkissa sellainen tuhannen taalan pousing, että huhhuh. Samaa luokkaa, kuin Oskari Katajiston karmea "minulla on oikeasti asiaa" -huutokuva, joka on liitetty hänen muka-oivaltaviin metrolehden kolumneihin, Paitsi, että Rosberg onnistuu tietysti olemaan sellaisessakin otoksessa ällöttävän imelä.
 

TMK

Well-known member
Liittynyt
6.6.2007
Viestit
388
Kannattaa muistaa, että kaudesta on ajettu vasta vajaa puolet! Jos, ja nimenomaan jos, Redbull saa autoonsa vauhtia, kyllähän sillä on mahdollisuuksia tietyissä olosuhteissa. Tällä hetkellä ei, mutta sanoinkin loppukauden veikkaukseksi. Olihan Lewiksenkin mestaruus 07 jo varma ja räikkönen lytättiin, mutta niin siinä vaan kävi. Red Bulliin 0,5s/kierros vauhtia lisää, niin ohi mennään kevyesti. Buttonille pari keskeytystä ja Vettelin voitot, niin ollaan jo lähellä. Heitin tuon vaan semmosena veikkauksena, en tiedä onko se edes mahdollista!

Tällä hetkellä tämä näyttää kyllä Buttonin jyräämiseltä, mutta en usko, että tahti kestää loppukautta..
Onhan se toki mahdollista,täytyy vaan muistaa että kauden 07 mestaruus pisteet jakautui neljän kuskin kesken.Eli kun Kimin takaa-ajo alkoi suunnilleen tähän aikaan kaudesta,niin muut pisteet jakautui kolmen kuskin kesken (Alonso,Hamilton,Massa).
Eli kun Button tulee jatkamaan samanlaisella suoritus varmuudella ja samalla Vettel on ollut virhe herkkä niin tosi heikolta näyttää.

Kolme keskeytystä Buttonilta putkeen ja vieläkin hän olisi vahvin mestari ehdokas.
Niinhän Schumillekin kävi (moottori ja kaksi lähtökolaria) Häkkistä vastaan.Olisko ollut kausi 2000?
 

Crosby-92

Well-known member
Liittynyt
13.11.2008
Viestit
848
Vettel-arvostus alkaa olla jo hyvin korkealla kun olen koko ykkösuran ajan tykännyt kaverista ja viimeisimpien Suomi-läppien jälkeen arvostus on noussut entisestään. Hieno ja hauska mies!l
Täsmälleen samaa mieltä. Suomalaiset kun häipyy sarjasta ja jos uusia ei tule heti tilalle niin Vettel on varmaankin ykkössuosikkini. Kaverilla sellainen voitontahto ja nopeus, että kokemuksen karttuessa mestaruus tai useampi napsahtaa miehelle. Eikä ne mene todellakaan väärään osoitteeseen.
 

|EdU|

Scuderia Ferrari
Liittynyt
23.12.2008
Viestit
1927
Sijainti
Järvenpää

Pecca

Well-known member
Liittynyt
9.6.2009
Viestit
2004
Sijainti
Suomi
Hatunnosto Vettelille jos ihan tosissaan yrittää opetella edes vähän suomenkieltä. Tätä kieltä ei kyllä tarvi ikinä missään, mutta on sisukas jätkä jos edes jotain puhuu :thumbup:
Vettel on jo enemmän suomalainen kuin passin omaava Robserg.
Tunsin italialaisen pojan, joka opetteli suomen kielen täydellisesti kahdessa vuodessa. Ei se vaadi kuin tahtoa ja kiinnostusta. Itsellänikin on sukua eri puolilla maailmaa, enkä ymmärrä näitä perheitä, joiden kakarat ei puhu sanaakaan toisen vanhemman äidinkieltä. Yleensä se on niin, että jos isä on suomalainen ja äiti joku olevinaan hieno lujatahtoinen diivailija, niin lapset ei puhu sanaakaan suomea.

Pitäisi tuon Saarenkin jo silti keksiä jotain uutta. Luulisi, että alkaa jo Vetteliä kohta tympiä aina samat kinuamiset. Minun suosikkin kuitenkin suomalaisten jälkeen on vielä Barrichello, nyt kun Skottikin jo lopetti. Huonoon aikaan. Skotti ja Webber Red Bullilla olisi ollut kova sana. Ja Barrichellokin vielä kärkikisailuissa.
 

nordic man

Well-known member
Liittynyt
9.5.2009
Viestit
3786
Heh, sama on myös tubessakin ;)
Kuulostaa hauskalta, toivottavasti Sebi nappais lisää voittoja (ei laulujen takia), yksi suosikeista ferrarin , heikin ja bmw:n kanssa
 

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Hieman kyllä hävettää, että Maikkari on ihan tosissaan tämän suomalaisjutun kanssa ja pakottaa nuorukaisen puhumaan suomea. Mutta mukava kaverihan Seb on ja nämä ekat kerrat vielä menevät huumorilla, mutta jos Saari ja kumppanit alkavat viedä tätä juttua terrorisoinnin tasolle niin on pakko väsätä palautetta.

Persoonana juuri Vettel on sitä mitä F1 kaipaa, ei suinkaan tähdenlento-Hamiltoneja. Sirkuksen kenties sympaattisin kuljettaja Heikin kanssa ja ajoradallakin omaa jo mestarin elkeet hyvässä mielessä. Jotain hemmon taidoista kertoo jo sekin, että mies on ajanut vasta Toro Rosson ja Red Bullin kaltaisissa korkeintaan keskitasoon miellettävissä puljuissa ja GP-voittoja on tilillä jo kolme, enemmän siis kuin Kimillä kolmen ensimmäisen McLaren-vuoden aikana. Ja tämä siis täysin vähättelemättä Kimin saavutuksia. Jotenkin on sellainen olo, että Vettel nousee korkealle mestaruus- ja etenkin voittotilastoissa. Miehessä on vähän sekoitusta Prostista (voitti huonollakin autolla), Häkkisestä (Mielettömän nopea yhdellä kierroksella) ja Schumacherista (voitti todella paljon).
 

PeeVee79

Paksu ja pehmeä.
Liittynyt
21.6.2006
Viestit
3348
Sijainti
J:vi
Hieman kyllä hävettää, että Maikkari on ihan tosissaan tämän suomalaisjutun kanssa ja pakottaa nuorukaisen puhumaan suomea..

Joo, iskelmälaulajaksi Sebu on kyllä hitonmoinen kuski, mutta tuossa kanssa mietin, että ollaanko me tosiaan niin huonolla itsetunnolla varustettua kansaa, kun ollaan ihan leimeessä, kun on yksi saksalainen saatu lausumaan muutama sana suomea?
Tai ehkä se on pelkästään maikkarin toimittajat, jotka on tuosta niin soseessa.
Se oli ihan hauska juttu aluksi, mutta vanheni nopeasti.
 

Alpertti

Well-known member
Liittynyt
17.3.2009
Viestit
519
Vettelin suomipläjäykset toimisi edelleen pitkään tulevaisuudessakin, jos hän niitä laukoisi yllättäen silloin tällöin haastatteluissa oma-aloitteisesti.
 

Trullinkaasu

Well-known member
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
9312
ollaanko me tosiaan niin huonolla itsetunnolla varustettua kansaa, kun ollaan ihan leimeessä, kun on yksi saksalainen saatu lausumaan muutama sana suomea?
En yllättyisi, jos maikkari on kohta nimennyt Vettelin puolisuomalaiseksi.


MM-sarjan kannalta hieno juttu, että Vettel sai kurottua napin johtoa umpeen. Jos Vettel jatkaa liitoaan, Button alkaa hermostua ja tekee vielä hämiltonit.
 

TIMOMIES

Well-known member
Liittynyt
8.5.2006
Viestit
1189
Noi suomikommentit meni nopeasti vanhaks kun Osku on niitä kokoajan kinuamassa. :rolleyes:

Seuraava kisa sitten Vettelin kotikentällä, kestääkö pannu?
 

keewee

Well-known member
Liittynyt
22.8.2008
Viestit
536
Kestää, kestää ja nyt alkanut voittokulku jatkuu. ( ainakin toivottavasti :eek: )
Toivottavasti kestää, olisikin jo aikakin nähdä oikeaa kilvanajoa mestaruudesta ja pistää nappi ahtaalle :thumbup:
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös