Kokkausotsikko

oldez

Well-known member
Liittynyt
14.3.2003
Viestit
19491
Siirsin tänne kun oli varmana oikeampi otsake.

Tekasin 14kpl runebergin torttuja. Oon saanut väsättyä aika hyvän reseptin vuosien saatossa.

Tuli myös testattua sitruunapastaa pekonin kera. Oli parempaa kuin avokadopasta.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Tein intiaanilaista Chicken Kormaa. Tai tein ja tein, mutta pimppasin korma-soosin sitruunaruoho- ja punaisella chilipastalla. Täysjyväriisiä lisukkeena.
 

sammyosammy

Senior Citizen
Liittynyt
12.6.2010
Viestit
5925
Sijainti
Out Of Bounds
380gr sisäfilettä kahdessa osassa otettu lämpenemään. Mustapekka palasteltu. Parsakaali pilkottu. Kermaa on. Ihan kohta saunaan ja sitten voisi kokkailla. Jossain Uudenkaupungin rannikolla. Möksäruokaa :)
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Kanafilesuikaleita kera wokkivihannesten ja riisin.
 

sammyosammy

Senior Citizen
Liittynyt
12.6.2010
Viestit
5925
Sijainti
Out Of Bounds
Nappasin folion parsakaali-kukkakaaligratiinin päältä pois. Jahka tuo ruskettuu, vois siirtyä saunatoicciin.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Hetken tuossa lueskelin että miksi sammyosammy nappailee jotain follon parsajuttuja. Kunnes.
 

Zervuska Haidis

Well-known member
Liittynyt
8.1.2007
Viestit
12618
Sijainti
Sivulla viisi
Hetken tuossa lueskelin että miksi sammyosammy nappailee jotain follon parsajuttuja. Kunnes.
On se nyt ...ttu, että mun kokkaus herättää aina niin suuria negaatioita. Siirryn eineksiin. En jaksa...
Follosta tuntuu seuraavan aina jotain ikävää. Esimerkiksi viimeksi kun näin hepun pari vuotta sitten tamperelaisessa olutravintelissa, niin melkein heti perässään samaan tilaan ilmaantui Jjusban. Ei hyvä.
 
Ylös