RANDOM -veikkaus (keskustelua)

  • Viestiketjun aloittaja Vice
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Vice

Reality bites
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
6418
Hei, tässä vielä pieni ehdotus aivan täysin uudenlaisesta veikkauksesta, jonka ajattelin hoitaa tuon GP2 Challengen ohella.

Veikkauksessa ei veikata mitään yksittäistä moottoriurheilusarjaa (eli tämä ei ole veikkaus joka keskittyisi esimerkiksi pelkästään ralliin). Sarja vaihtuu kierroksesta toiseen. Veikkauskierroksia olisi yhteensä kymmenen ja niistä ei kerrottaisi etukäteen vasta kuin vähää ennen kisaviikonloppuja. Kierrokset voivat ajoittua lähes mille ajankohdalle tahansa (yrittäisin kuitenkin ajoittaa sellaisille hetkille jolloin olisi "vilkkaampi" moottoriurheiluajanjakso jotta saisi veikkaajia).

Laji jota veikataan voi olla mikä tahansa seuraavista millä tahansa kierroksella:
* Formula 1
* A1GP
* WRC
* GP2
* WTCC
* MotoGP
(* FIA GT) ehkä

Otetaanpa täysin kuvitteellinen esimerkki:
Ensimmäinen kierros tapahtuisi helmikuussa, jolloin ajettaisiin A1GP viikonloppu. Seuraava kierros olisikin yllättäen vasta huhtikuussa, jolloin olisi F1 kilpailu ja niin edelleen. Menestykseen vaaditaan siis sitä että edes muistaa käydä tsekkaamassa Veikkaukset -osaston aina joskus.

Kysymykset tms olisivat täysin simppeleitä, jottei tarvitsisi lajinvaihdoista huolimatta hirveästi päätä vaivata... vaikkei lajia edes niin tuntisi. Sääntöjä ei olisi nimeksikään.

Tarkempia faktoja tulee myöhemmin. En aloita tätä veikkausta kuitenkaan vielä ihan vähään aikaan... ja kysytään nyt vielä jälleen kerran, kuulostaako kovin kauhealta? Vai heitetäänkö koko idea roskikseen?

Tarkoitus olisi ettei tästä tulisi mitään kovin vakavamielistä veikkausta.

"Random" -nimi ei ole ehkä sitten lopullinen.
 
Viimeksi muokattu:

iceman1988

Well-known member
Liittynyt
1.7.2008
Viestit
1415
Ihan mielenkiintoinen idea. Kannatan. F2-sarjan veikkaaminenkin tässä voisi olla ihan kiinnostava vaihtoehto.
 

Vice

Reality bites
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
6418
Sorry, oman ja yleisön kiinnostuksen puutteessa tämä hanke ei nyt toteudu. Mutta saatan sittenkin järjestää vielä yhden F1-veikkauksen tällekin vuodelle, vaikka aikaisemmin taisin sanoakin jotain muuta :rolleyes: let's see...
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös