Estate
Well-known member
- Liittynyt
- 23.11.2001
- Viestit
- 11920
Tuli tänään tehtyä kreikkalaista salaattia, johon tietysti kuului myös oliiveja.
Kokeilin "lapsille sipulia" -metodia, eli pilkoin öljymarjat tosi pieniksi, mutta silti niitä oli jäänyt iso kasa paremman puoliskon lautaselle. Ei vaan uppoa.
Minä sen sijaan olen muutama vuosi sitten alkanut pitää oliiveistä, ja niitä tulee välillä kylvettyä ruokiin kai vähän liiaksikin.
OoPee kai täällä joskus kertoi, kuinka kolmekekymppisenä alkoivat oliivitkin maistua, mutta kuinka on muiden laita? Uppoaako omaan kurkkuun vai jääkö lautaselle tai tuleeko syötettyä jollekulle muulle?
Kokeilin "lapsille sipulia" -metodia, eli pilkoin öljymarjat tosi pieniksi, mutta silti niitä oli jäänyt iso kasa paremman puoliskon lautaselle. Ei vaan uppoa.
Minä sen sijaan olen muutama vuosi sitten alkanut pitää oliiveistä, ja niitä tulee välillä kylvettyä ruokiin kai vähän liiaksikin.
OoPee kai täällä joskus kertoi, kuinka kolmekekymppisenä alkoivat oliivitkin maistua, mutta kuinka on muiden laita? Uppoaako omaan kurkkuun vai jääkö lautaselle tai tuleeko syötettyä jollekulle muulle?