SM Liiga 2009 - 2010

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Snaipperi Kärviltä onkin puuttunut. Onhan siellä syöttelijöitä, mutta raaka maalitekijä on puuttunut.

Saarenheimo siirtyi sitten Lukon ykkösketjusta Kärvien neloseen.:rolleyes:
 

Trullinkaasu

Well-known member
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
9312
Olisiko Hjöllikalla kenties joku blogi jossain, missä on menossa Aran countdown?

Voi vitsi sen avausmaalin kanssa. Kun sitä ei tule, niin ei tule. Tehottomuus vaivasi tänään, joten Aran piikkiin ei TÄTÄ peliä oikein voi laittaa. Ei Ara maaleja pysty tekemään.

SaiPan vuoro sitten lauantaina kyykyttää. :D
 

Bobakki

@f1hog
Liittynyt
29.6.2000
Viestit
19758
Sijainti
En oo mistään kotosin
Ainakaan minulle järki tämän Saarenheimon siirron nelosketjuun takana ei ole auennut. Jokseenkin siedettävästi pelasi minusta, eikä Viinanen ole saanut yhtään mitään kakkosessa aikaan hänkään. Toivottavasti jää lyhytaikaiseksi kokeiluksi. Samoin Kiilholman peluuttaminen Karppisen sijaan jaksaa hämmästyttää. Suurin vääryys on kuitenkin se, että joukkueen kolmanneksi tehokkain hyökkääjä Tomi Pekkala ei taaskaan mahtunut kokoonpanoon.
 
Viimeksi muokattu:

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Jos jotain hyvää haetaan eilisestä Sokerit - Kärvät pelistä, niin ainakin muutama 'kuuma' pelaaja joukkueissa on. Hattutemput kuitenkin Ruusulle ja Bullille.:ahem:
 

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Janit taas täysin hukassa IFK:n maalilla. Nieminen kaksi torjuttua, kaksi päästettyä ja Lundell 17 torjuttua ja kolme päästettyä. Peli 5-1 ennen kolmatta erää. Sitten erinomainen kirivaihde päälle ja viiteen minaan kolme maalia. Siihen tyssäsi ja Goren löi tyhjiin 6-4. On se kyllä käsittämätöntä, miten nämä kaksi joukkuetta vuodesta toiseen jaksavat järjestää näin huikeita maalijuhlia. :eek: Ja kaava on aina sama, Tappara vetää hirmukaulan ja IFK tulee nopeasti peliin mukaan.

Lauantaina JYP (HT) kotona. Voitto alivireisestä Ilveksestä ei vielä kerro jyppiläisten kunnosta kaikkea. Niemiselle rohkeasti vastuuta ja tappioputki poikki. Odottaisin myös että naapurihallissa otetaan ensimmäistä kertaa pitkään aikaan täysi pistepotti jumbopelissä.
 

Trullinkaasu

Well-known member
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
9312
Odottaisin myös että naapurihallissa otetaan ensimmäistä kertaa pitkään aikaan täysi pistepotti jumbopelissä.
Niinhän sitä odottaisi. SaiPan vieraspelaaminen on niin luokatonta, että kyllä kolmen pisteen voitto on tultava. Avausmaalin merkitys Jokereille, jne... ...

---

Ässillä kerroin 4.85! Pakko heittää reippaasti kahisevaa tuon pelikohteen alle... kyllä se Lukkokin joskus häviää kolmen pisteen arvoisesti ja toivottavasti se päivä on tänään
 
Viimeksi muokattu:

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9965
Sijainti
Helsinki
Vaan eipä hävinnyt enää tällä kertaa. Lukko sen sijaan hävisi vihdoin ja viimein varsinaisella peliajalla.
 

Trullinkaasu

Well-known member
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
9312
Hehhhehheeeeeeeeee..... räkästä naurua sputinikeille. Hienoa housuun skeidaamista.

Jokerit voitti, mutta mihinkään nousuun en näe mitään merkkejä. Joka tapauksessa let's mennään - ainakin johonkin suuntaan.
 
Ylös