SM Liiga 2009 - 2010

Trullinkaasu

Well-known member
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
9312
Jokereiden pelihän lähti kulkemaan vasta Brooksin loukkaannuttua :p Tokihan pakkimateriaali on tällä hetkellä aika ohut, mutta eilisen näköisellä peli-ilmeellä ja taistelulla täältä noustaan vielä aivan varmasti.
Onhan se vaikea myöntää, mutta Jokereiden junnut on melko köykäistä kamaa maalinedustilanteissa ja puolustamisessa. Tämän lisäksi AJ jatkoi eilen hasardejaan. Kun perusasioissa on puutteita ja kämmejä sattuu, peli-ilme on laiha lohtu.
 

Dev

Well-known member
Liittynyt
28.2.2007
Viestit
4020
Porissa menty 9 minuuttia peliä ja Ässät johtaa TPS:ää 4-0 :D Turussa on kohta taas kriisin poikasta, kun turpaan tulee koko ajan. Leggio ja Engren täysin paskoja.
 

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Toivottavasti HIFK ja Melart saa sakkoja ja pelikieltoa. Täysin naurettavaa touhua tuo eilinen, samalla paskalehdet julistaa kuinka Mäntylä tappeli vaikka Melart sen shown aloitti. HIFK on kyllä paskasakkia viimeisen päälle.
Heh, kateellinen maalainen. Mäntylä se vasta roskasakkia on, ei mitään kunnioitusta kaveria kohtaan. IFK pelaa reilusti ja rehellisesti, Tappara on vanhojen pappojen hautausmaa jossa pelataan kahvaraa ja pyritään systemaattisesti vahingoittamaan vastustajan pelaajia. Toivottavasti jäätte tälläkin kaudella sinne keräilyeriin pelaamaan playoutteja.
 

de rong

Banned
Liittynyt
17.1.2005
Viestit
3194
Jokohan Turkkusessa kytee paniikinpoikanen?Ässät johtaa 4-0 ja TPS:n alamäki syvenee.
 

Ode

Maailmanlupaus
Liittynyt
7.6.2008
Viestit
4178
Sijainti
Oulu
Helsingin urheileville tovereille 1-2 runkkarivoitto Kärpistä!
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Häviö Tampereelle. Voi vee.

Noh, tulevalla viikolla on vastassa Helsinki kahdesti ja vielä kotipeli kumpikin.

Tiistaina Jortikka luotsaa narrinsa Äijänsuo Arenalle ja lauantaina tulee Hesan perinteisempi joukkue kera 'Nokka' Jalosen. Varsinkin lauantain ottelusta odotan huippuviihdyttävää tapahtumaa.

Neljää pistettä vähintään lähden hakemaan.
 

Sami H

Well-known member
Liittynyt
22.9.2003
Viestit
613
Sijainti
Pori
Hieno juttu että Ojanen teki sen kotipelissä. Pelin lopputuloksesta ei kommentoitavaa. Harmi Lukkofaneille kun taisi olla aika hyvä määrä vielä peliä katsomassa. Joo Tepsi kaatui tänään(kin). Huomioitavaa on se että TPS ei ole tälläkaudella voittanut länsirannikon kamppailuissa ainuttakaan peliä. Ässille nyt kolmas ja Lukolle hävinnyt 2.
 

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1794741

Herätellääs aihetta näin liigakierroksen kynnyksellä. Tampere on aiemmin tullut tunnetuksi suomalaisen jääkiekkoilun pesäpaikkana ja kulttuurin kehtona, mutta nykyisin kyseinen kaupunki on yhtä tunkkainen ja ummehtunut kuin Hakametsän paskahuusi Tapparan kotiottelun aikana.
 

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9965
Sijainti
Helsinki
Kaikissa Suomen urheilumedioissa taitaa olla joku virhe, väittävät Jokereiden voittaneen Lukon Raumalla. Taitaa olla peukun paikka :thumbup:
 

Trullinkaasu

Well-known member
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
9312
Uskomatonta. Tuollaisella pakkikalustolla kukistui sarjakärki Lukko. Tilastoista päätellen Jokerit on laittanut hyvin kampoihin, eikä Lukko ole mitenkään dominoinut.

Jortikalle nostettava hattua. :ahem:

Seuraavaksi IFK vieraissa. Vähän huono juttu, että kahden ottelun voittoputkessa naapuri tulee vastaan. Paha paikka, mutta kaikkea voi sattua.
 

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Jokereille peukut pystyyn myös täältä. :thumbup: Eroa Lukkoon enää 10 pistettä ja jos raumalaiset tällä tavalla jatkavat otteitaan niin vallanvaihdos saattaapi tulla lähemmäksi.

Torstaina tosiaan neljäs paikallisvääntö. Huonoon aikaan tuleepi tämä, Jortsu on nyt saanut kaikki mehut irti Jokereista ja IFK:n loukkaantumissuma ei tiedä hyvää. Henkistä venymiskykyä tuolla joukkueella kyllä on ja varmasti kova matsi tulee, intensiteetiltään kauden tähänmennessä kovin derby.
 

de rong

Banned
Liittynyt
17.1.2005
Viestit
3194
Täydellistä puppelointia Lukolta! Helvetin Jokerit alkaa nousemaan nyt.
 
Ylös