SM Liiga 2009 - 2010

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Kahden NHL-hasbeenin mittelö on tällä hetkellä tilanteessa 1-1. Hurme otti 2. erän loppuun jäähyn estämisestä. Ja Kuhtahan tuosta rankaisi, 1-2.

Ässät viemässä Lukkoa 0-3 :eek!: Joko Raumalla valmistaudutaan playoffeihin vai mistä moinen?
 

Dev

Well-known member
Liittynyt
28.2.2007
Viestit
4020
Ei helvetti Ässät pasko housuihin 2-4 kavennuksen jälkeen. :D Se on kuulkaas tilanne nyt 4-4.
 

Puhis

Banned
Liittynyt
20.11.2009
Viestit
1449
Sijainti
Pukinmäki, Helsinki
Saatiinpa vihdoin vähän takaisinmaksua muutaman vuoden takaisista, ja saaliiksi tuli näätäeläimiltä 3 pistettä. Unelma pleijareista elää vielä. :eek:
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Hookah sanoi:
Ässät viemässä Lukkoa 0-3 Joko Raumalla valmistaudutaan playoffeihin vai mistä moinen?
Sami H sanoi:
Yllätys tapahtumas Raumalla...
Big Dev sanoi:
Ei helvetti Ässät pasko housuihin 2-4 kavennuksen jälkeen. Se on kuulkaas tilanne nyt 4-4.
Olga sanoi:
Ei oo enää. Onnea voittajille!
Uskomattoman huonolla pelillä tuli kaksi pistettä. Noj-juuh, oli kolmas erä jo vähän jääkiekkoa muistuttavaa. Ässä meni kyllä ihme kipsiin, kun Lukko tajusi, että on alettava pelaamaan ja tekaisi pari kavennusmaalia.

Tellqvistille kuuluu kiitos toisesta pisteestä, vaikka hän ei ollutkaan parhaimmillaan toisessa erässä.
 

de rong

Banned
Liittynyt
17.1.2005
Viestit
3194
Jännää kyl huomata et TPS:n vastikään loukkaantunu puolustaja Aki Berg surffailee nykyään SM-liigassa lähes unholaan joutuneena. 12-15 vuotta sitten miehestä kohistiin aikalail.
 

Dev

Well-known member
Liittynyt
28.2.2007
Viestit
4020
Piru vie, ei sitten saatu parasta mahdollista kokoonpanoa jalkeille tänään Lukkoa vastaan. Petteri Wirtanen loukkaantui eilisessä Ilves ottelussa ja tämä on kyllä suoraan sanoen erittäin paha takaisku IFK:lla. Kokoonpanosta poissa myös Lennart Petrell, josta tuli isä tänään, onnittelut sinne! Mikko Kurvista ei ilmeisesti raaskita peluuttaa kahta päivää putkeen, kun on juuri parantanut entisestä vammastaan ja se on ihan hyvä juttu, sillä voidaan heittää tilalle Joni Haverinen, joka on viime aikoina ollut IFK:n parhaimpia pakkeja. Kohta voi unohtaa "hasardi" kutsumanimen. Nortti jatkaa maalissa, luojan kiitos.

Eipä ole kyllä vastustaja Lukkokaan mitenkään vakuuttavan näköinen. Pakisto varsinkin näyttää aika kevyeltä, mutta eipä sitä siltinkään pidä lähteä aliarvioimaan. Antti Raannan valinta maaliin kummastuttaa myös meikäläistä aika paljon.

Harmittaa olla flunssan kourissa, ei pääse tätä Nordikselle katsomaan. Noh, onneksi Urho-TV sentään näyttää.
 

FO110K

Banned
Liittynyt
3.1.2001
Viestit
15345
Njahas, alkaa olla aika satavarmaa jo tuo meitin karsinta, ei taida enää kuin teoriassa olla mahkuja ohittaa Ässät mutta nekin jo käytännössä ohi...
Saas nähdä miten ipa siellä pärjää, sen verran mennyt alamäkeä syksystä lähtien tuo joukkue että ihme on miksei isompia muutoksia ole tullut :nope:

Onnea kuitenkin karsintaan, noinkin perinteikkään joukkueen putoaminen olisi katastrofaalista Tamperelaiselle kiekkoilulle, tiedä sitten montaako muuta ihmistä se liikuttais mutta allekirjoittanutta nyt ainakin...

edit. oudointa tässä menossa kyllä ollut tuoo että nytkin pysytty ihan suht kivasti Kalpan ja Jypin kyydissä, mutta pisteitä vaan ei sitten kirveelläkään ropise :jaska:
 
Viimeksi muokattu:

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Kyllähän Ilveksen mukana menisi aimo annos historiaa ja perinteitä vessasta alas. Käsi ylös, ketä oikeasti kiinnostaa katsella jotain KooKoota tai Jokipoikia liigassa Ilveksen sijaan? Pienen markkina-alueen vielä pienempiä seuroja. Viime vuonna Sport toki toi pienen buustin roikkumalla viimeiseen asti liigapaikassa, taloudenpito ei vain ollut edes mestistasoa saati liigatasoa. Mutta luotetaan toki siihen, että Ipa karsinnat hoitaa. Olisihan se miltei irvokasta, että historian menestynein kiekkoseura tahkoaisi Paskista jossa pelaa muiden liigaseurojen vasalleja kuten D Team Jyväskylästä.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Voisssaatana!

Lukko ottanee turpaan Nordenskiöldillä ja JyP Ht, sekä KalPa hoitavat oman pelinsä voitollisesti.

Kuvitelmani Lukon mahdollisesta runkosarjan voitosta valuvat savolaiseen suohon, tai keski-Suomen kevääseen.
 

Trullinkaasu

Well-known member
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
9312
Another losing game. Pye pye.

Laukaukset: Jokerit 60, SaiPa 38. Tämän perusteella sputnikit ryöstivät pisteet, mutta lookauksethan eivät kaikkea aina kerro.

En tajua mitä liiga menettäisi jonkun ipan tippuessa. Läjän perinteitä, ei muuta.
 
Ylös